Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASRock lapok általában
- 3D nyomtatás
- Házi hangfal építés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
interstate76
üzenetére
Buherált hűtés, tapasztalatok, 4. (záró) rész:
Összefoglalom, miket csináltam a kis kütyüvel:
1. A képen pirossal jelöltem azt a részt, ahol kivágtam a tetejét, és kékkel kereteztem be azt, ahová a gyári hűtőborda teteje kerül, ha visszarakjuk a tetejét.
2. A szürke részre 2 mm vastagon hővezető szilikon lapkát raktam, hogy ne legyen rés a hűtőborda teteje és a Wintel tetejének aljára gyárilag beszerelt fémlap között.
3. A kis zöld négyszögek 2 db, egyenként 20x20x6 mm-es hűtőborda helyét jelölik, amelyeket hőálló/hővezető ragasztóval rögzítettem a gyári hűtőbordához, és amelyek teteje így éppen egy vonalba került a Wintel tetejével.
4. Végül - miután ma megérkezett - ráragasztottam a 2 kis hűtőborda és a Wintel tetejére ezt a nagyobbacskát, amely így teljes egészében eltakarja a Wintel tetejére vágott lyukat.A legutóbbi lépés egyrészt normális kinézetűvé tette a kicsikét, másrészt edig hozott még 3-4°C-ot a konyhára, azaz 60°C alatt van a működési hőmérséklet PMS-t, Tixati-t és Chrome-ot is futtatva.
A végeredmény (a tetejére vásárolt borda fekete festése sajnos nem épp makulátlan, ill. én is ejtettem 1-2 kisebb sérülést a kicsike tetjén, de azért egész mutatós lett - szerintem):
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pánik a memóriapiacon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- PlayStation 5
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600X/3070/512Gb SSD/16Gb RAM/550W Platinum
- Vizes Gamer PC: RYZEN 5700X / 32GB RAM / INTEL ARC A770 16GB / 1TB NVMe SSD
- Fujitsu PRIMERGY RX300 S3
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Olcsó számítógép PC - Játékra is! I7 4770 / 16GB DDR3 / GTX 1650 4GB / 256 SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi