Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz fehér_ember #114343 üzenetére

    1 - cukor, giccs, video nélkül élvezhetőbb egy fokkal. (Amúgy jellemző a mai fiatal gen-re, mennyire alacsony az érzékenységük :D és mennyi inger kell nekik, hogy egy alapvetően zenei produkció is "ütős" legyen, szóval vagy "jónő", vagy jó táj, vagy jó effektek, vagy egyéb vizuális rásegítés, mert a zene önmagában viszonylag érdektelen és/vagy nem adja el magát, nem üti át a küszöböt - vagy csak én öregszem ) :D ;)

    a - volt már, de jó újra, köszi. :) (1-es pont zárójele ide is érvényes)

    2 - borult. :D (és hangra is túlcsillapított nekem, de a környezet elnézve... szóval ilyen nagyon echo-mentes, amit várna amúgy egy normál szobában a fülem)

    b - a

    3 - zenére elmegy (ez ízlés kérdése), de a klippet nem kellett volna látnom. Többnek akar lenni, mint ami, ilyen szempontból szöges ellenéte egy default beteg Goldfrapp-nak akik tényleg többek másoknál :D , vagy egy szerény Air-nek. (album verzió jobb). Nem szeretek barokk hangszereket megerőszakolva látni, meg azt sem, mikor csöpög rá és beleivódik az izzadtság. De ez ne szegje kedved, csak most szar a világ szűrő van fent nálam. :D ;) Lehet kezdek megragadni egy szinten. :D

    c - b - a

    4 - zsíííír. :D Kis esti szeletelő, kiváló. :DDD :K Apropó, clap és hands. :)

    ☻ - úúúúúúúú !!! EPIC ! :R
    Rákontrázok .. :B Amúgy ennek a számnak a mélyeit nem sok szobahifin lehet felismerni, hogy kvintben ugrál, annyira függöny mögüliek és elcseszett sokaknál a mély. Jó példa az elektronikus zene rejtett nüanszaira, amit rengetegen nem is hallanak említett okból és utána jön a műfajra a kígyóbéka. Fejesen k*jó.

    POKE 16017,44 ..... SYS 2077

Új hozzászólás Aktív témák