Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #99908608

    törölt tag

    válasz denesdr #114096 üzenetére

    Persze, nagyon sokat árulnak így(két éve vettem erősítőt, akkor utánanéztem ennek is.). Rejtély, sosem fogom megérteni. A phono bemeneteknél nagyon alacsony érték van, de a CD/tape/AUX a legtöbbször 150mV vagy a környéke. Lehet vele "menőzni" a bemutatóteremben, hogy alacsony potméterállásben is milyen hangos az erősítő, de ez nem jó. Teljesen egyetértek veled. Én is ajánlok zenét: Fusio Group -. XXX

    Más szolgáltatóknál is fent vannak. Fúziós jazz, a minap volt szerencsém élőben hallani őket, és nagyon jól zenéltek. Nem biztos, hogy mindenkinek elsőre bejön, érdemes többször is meg hallgatni.

    Sajnos szeptemberben csődbe ment a Hi-Fi World, így friss olvasnivaló nélkül maradtam (lehet előszedni a régi számokat). Azt szerettem bennük, hogy általában csak két nagyobb teszt volt (elég kritikusak voltak, nem lógott ki annyira a lóláb, mint a hazai tesztek nagy részénél.), de előszedtek régi eszközöket is bemutatásra, meg próbáltak utánajárni annak, hogy mi, miért. Én a fent tárgyalt jelenségről is náluk olvastam először, aztán megértettem, hogy nálam (is) ez a baj.

Új hozzászólás Aktív témák