Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Doki85

    tag

    Nem ismerem szerencsére azt a váltót, de ha ennyire öli a magasakat akkor kezdésnek dobj a magas elé 3.3 as kondit sorba, rá párhuzamosan meg kb 300 µH-is tekercset vagy csak forraszd le azt ami a hangváltón volt a magasnál és használd azt így csak kondit kell venned és jöhet a hangolgatás :) csővel meg valami csillapító anyaggal szinte bármi megteszi amit elég vatta szerű állapotba tudsz hozni vagy sima szivacs valami régi fotelből az oldalfalakra ragasztva nem feltétlenül kell az egészbe telibe! Alulra a merevítő alá ne rakj szivacsot csak ha még mindig elviselhetetlenül döng. ((egyéni tapasztalat valamiért nagyon elveszi a hangját)) járt már nálam ilyen, vagy valami hasonló doboz . a szubcső közelében is mellőzz bármiféle csillapító anyagot.

    http://subvoice.hu
    itt keresd a hangdoboz építést és ott hangváltók
    Sok mindent találsz róla ha érdekel a dolog.
    Számtalan más hely van még ahol hasznosat lehet olvasgatni a témában, de kezdetnek elég subvoice oldala
    elsőre a többi csak felesleges és eltántorít a dolgoktól ami valahol teljesen jogos is hisz nem egyszerű dolog ez a hangfal építés.

    A mérést meg egyenlőre hagyd, mert úgy is annyira jellemzi a frekimenet 1 hangfal hangját mint 1 dinnyét az hogy zöld a héja...
    azt hiszem most utáltak ki :)

    ÜDV: DOKI85

Új hozzászólás Aktív témák