Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #10726912

    törölt tag

    válasz x63 #16969 üzenetére

    Csak egy magasat akar kicserélni. De milyen a mostani gyári? Milyen kondenzátorral van vágva, mekkora erővel szó a többi hangszóróhoz képest? Én nem tudom neki azt mondani, hogy ezt vedd meg ez biztosan jobban fog szólni attól...nem tudni, hogy szól a mostani, se decibel se a herzek terén. Ne menjen hangmérnöknek, de egy program bekapcsolása egy bármilyen mikrofonnal több mint a semmi, diagrammot ő is látja, így vagy bejön majd neki a vásárlás, vagy sem. S nem túl olcsók a hangsugárzók mostanság....Esetleg ha lenne otthon pár darab használt, bontott, akkor azokkal lehetne kísérletezni.
    Mindegy, ha olvassa a fórumot, vásárlás után is lehet neki segíteni, hogy jobb legyen a hangfala, ha pedig meg lesz elégedve, akkor ööm é bódottá:)
    Kicsit hibásnak érzem magam, mert legalább azt tudja, hogy valami nem jó, mégsem mondtam neki, hogy mérjél egyet költekezés előtt:(((

    gordonfreemN:
    Szia!
    A pár tíz ezerbe csak a hangfalak (hangszórók+ doboz anyaga+ váltóhoz alkatrészek) tartoznak, vagy ebbe benne van az erősítő is? Mi az, amit szoktál hallgatni, milyen zenéket? Építettél már hangfalat, vagy ez lesz az első próba?:)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák