Hirdetés

Aktív témák

  • Peat;)

    veterán

    válasz #70869248 #8107 üzenetére

    Illene tudni de egyikőnk sem tudja. Azonban fő fenyegetőzők már nem tagok az f-1ben. Mindkét esetben kibuktak a csapatvezetők, azok akik fenyegetőztek. Miután maga a gyárvezetés mondta hogy na itt a vége. A BMW és a Toyota is totálosan elszállt és a fejükre koppintottak ez az igazság, jött az ülés és vége volt. Olyanokat állítottak egy gyár nevében ami több mint valószínű hogy nem volt igaz. Dollármilliárdokat szedtek volna össze idénre..Te komolyan elhitted?
    Pályákat megnyerni sem nehéz a mai helyzetben, avagy az a pálya amint nincs sportesemény és az a pálya amint lenne..elég nagy a differencia ugyebár.

    Mosley valóban elkotródott, annyi évesen annyi év után annyi ráfizetéssel...totál maga alatt lehet. Szerencsére a gyári csapatok ameddig maradtak kidolgoztak egy gyönyörű új areot, mindenki imádja. Majd a dupladiffuzorral agyoncsapták mert nem tudtak megegyezni. A Bmw a Toyota és az egykori Honda sem úgy szállt ki mint Mosley. Ezek a gyárak sok pénzt buktak és pl a Toyota és Honda sok hírnevet is. Nálam ez az elkotródás és égés, míg a Mózli féle távozásról a markába nevető kis köcsög jut eszembe...

    Az F1 pénzek arányaiban biztos sok rész megy el arra amire gondolsz. Én egy percig sem vitattam sosem mondtam hogy Mózli angyali arc. A költségcsökkentést viszont ő nyomatta és most is az ő munkáját látjuk nagyrészt, vagy elfogadod vagy nem. Ha ül a fenekén akkor ma lehet nem is lenne f1, vagy lenne 6 csapattal.

    Érdekes link: [link]

Aktív témák