Spa az egyik kedvencem. A Mesternek is.
"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

Spa az egyik kedvencem. A Mesternek is.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Complicated human being.

Eddíg ez a lexebb auto. Diffuzor letakarva gondolom. Jó lesz ez. Sztem.
VCRC- KTCC!

www.HunnyF1.com

Szubjektív. Majd holnap meglátod a legszebbet. 
Így van. Nem is mondtam, hogy ugyanaz lenne a kettő 
Lenovo Thinkpad + Samsung 830 SSD

Ezekre mondják, hogy jól áll nekik a sisak. 
''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman
Ja, úgy tűnik a kombi nagy divat 2010-ben
Van egy nagy rajongó haverom, állandóan régi videókat, futamokat bámul, már tavaly is elővette a kést a fiókból, de ha így folytatódik idén használnia is kell.
Lenovo Thinkpad + Samsung 830 SSD

Fura lesz, hogy megint slick-en nyomják. 
Megint? Már tavaly is slick-et használtak.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Úgy tűnik mégsem olyan fura. 
''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

A tankolás betiltása miatt lesz nagy keveredés.
Valami azt súgja hogy ez az Eric Boullier nem lesz fél évnél tovább a Renault csapatfőnöke. Végülis név szempontjából legalább praktikus mert elég lesz majd csak lekaparni a fejhallgatókról az EB monogram E betűjének legalsó vonalát.

Eddig mindegyik autóból tetszik valami nagyon: )Hol a festés hol egy-egy megoldás. Még red bullra leszek kiváncsi meg az uj csapatok milyen autóval drukkolnak elö

Bahrein...coming soon.. 
..a lehetetlen csupán csak egy szó...

LOL! Én is valami ilyesmire számítok 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

1 ideig remélem nem sok köze lesz forma 1-hez.

Ritka nagy mocsokság volt az ütközésbotrány, minden szempontból. Sztem az egész életes eltiltás teljesen fair és jogos büntetés.
De Briatorera mégsem tudok haragudni.
Tőle az ember szinte elvárja az ilyesmiket. 

Amúgy Ti milyen gumitaktikákra számítotok?
Gondolom a standard az lesz, hogy keménnyel ameddig bírja, aztán lággyal befejezni a futamot.
Érdekes lehet pl, hogy valaki rámegy a polera. Majd lágyon kezd egy rövid etapot, amíg elhúz, aztán feltesz egy hosszú etapra keményet és a végén újra lágy és csak úgy hasít azok között, akik már a kopottal akarják befejezni a futamot.
Milyen lehet még? Lágy-lágy-kemény?

Nagyon kíváncsi leszek hogy a gumik hogy fogják bírni. Szerintem ebben az évben többen fognak 3 kiállásos taktikát választani mint eddig.
Viszont lehet hogy Bridgestone kitalál valami jóféle gumikeveréket és maradnak a 2 kiállások.
Teszteket neten nem lehet valahol nyomon követni?

Lehet valahol követni a teszteket élőben?
Csak a TDi!
élő képen nem nagyon, hacsak nem mész oda és távcsővel nézed.
de f1today.nl-en óránként frissítik az adatokat

A köridők pl a holland barátainknál követhetők..
Szerk: lassú vótam... 
Szerk 2: De ez legalább rendes link... ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
ClearBlack IV (aka ClearBlack Gold): http://bit.ly/HVa9mg -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SteelBlack N8 Series: http://bit.ly/yyMyEQ /// VIGYÁZAT HAMISÍTJÁK!!!

Kösz. A diffúzorokról nem találtatok még képeket?

Remélem ma lesz rengeteg kép!

Ennyit a magas orrokról. Itt a Mercedes banya. 
Mondjuk én örülök neki. Legalább így egy kicsit ez is változatos. 
mod: ha jól látom ott a törésponton egy kicsit azért csak homorú már ez is. 
[ Szerkesztve ]

b+ ez milyen első szárny
nagyon durván néz ki 

Nézd meg a 3. plusz képen, h az egész motorborítás hogy néz ki! 

bűnronda
de az igazság az, hogy egyik sem szép, szóval annyira mindegy.
Úgy látom hogy a légbeömlőt azt az A1GP-ből nyúlták.
Az első szárny is érdekes. Kapásból asszimetrikus.
Még mindig a Sauber vezet ami az autó formáját illeti.
[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

Az első szárny elég finom műszernek néz ki a mercihez képest 

De.
www.HunnyF1.com

Tetszik hogy nincs uszonya 

Megvan az első mért kör: 10:03 h 1:32.873 Felipe Massa 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

dupla
[ Szerkesztve ]

ez jónak számít?

Nem. Reggel van, első tesztnap; system checks, nem kvali szimek...
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com

Nekem is az uszony nélküliek jönnek be. Iszonyodom az uszonyoktól. 
VCRC- KTCC!

Remélem nem most futott utoljára első időt 
[ Szerkesztve ]

Ajjj de várom már, hogy a Mester újra a pályán legyen 
[ Szerkesztve ]