Schumi azért oktatta Buttont...
Üdv: Csabee.
Schumi azért oktatta Buttont...
Üdv: Csabee.

Nem kíméletes a vezetési stílusa, ennek fényében sokkal nagyobb a kockázat mint egy "lágyabb pilótánál". Bevállalta, elbukta.

A spanyolok kilőtték a gumit. 
FlexView & AFFS rulez!

Gratulálok Webber! Lonzi! Vettel! MSumi!
Hami megbukott sajna. Elfogyott a gumi.
VCRC- KTCC!

Szegény Hamilton...
Jaj, de sajnálom,pedig majdnem sikerült.
Pezsgőt kell bontani. 
Szép volt Webber, megérdemelted, szép volt Lonzi! És grat a Mesternek, szép volt. De piszok lassú a Mercedes sajnos. 
MPower // BVB Borussia Dortmund ist Deutscher Meister 2012!!!

Szerintem Chandhok volt a boxból. 
"A férfiak, érthető okokból, nem akarják nézni a hüvelygomba-krém, nedvszívó szárnyasbetét, változókori inkontinencia és hüvelyszárazság reklámokat." by Csemike
monacoban lesz nemulass ,schuminak megvan az esélye
www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset
Nem biztos hogy a gumikopás miatt kapott defektet.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Elég unalmas futam volt, ez a gumiszabály nagyon nem működik. Alonsonak grat, ha másért nem azért megérdemli a dobogót, hogy hibamentesen végigment, gumikat kímélve, fél kézzel vezetve. Hihetetlen gagyi a ferrari megoldás.
ugylátom ha nincs eső, akkor az futamok első 10 és utolso 10 percét elég megnézni.
A barátok olyanok mint csillagok az égen...sok van belőlük de kevés ad a söréből...

Ezt még nem lehet tudni. Azért sanszos volt. Pláne hogy a bal első kapja a nagy terhelést, és az szállt el.
2 éve Kovánál is pont az szállt el és nem a kopás miatt hanem mert kidörzsölte valami alkatrész. Itt is hasonló volt a helyzet és ez sem a gumikopás miatt történt. Ez valami ragályos McLaren betegség lehet.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Kíváncsi leszek, hogy a RB mit fog nyilatkozni Vettel fékgondjáról (gondjairól), meg Vettel nyilatkozatára is kíváncsi vagyok.
darálow: Csak nehogy büntetés legyen belőle. 
[ Szerkesztve ]
"A férfiak, érthető okokból, nem akarják nézni a hüvelygomba-krém, nedvszívó szárnyasbetét, változókori inkontinencia és hüvelyszárazság reklámokat." by Csemike
csak odafigyelnek rá...2x nemhiszem, h elkövetik ugyan azt a hibát.
ha mégis, akkor szimplán hülyék.
A barátok olyanok mint csillagok az égen...sok van belőlük de kevés ad a söréből...
webber kidobta a sisakot. mekkora 

Button ma megmutatta mennyire jó pilóta.
Hamilton kiesésének meg annyira nem kéne örülni. Perpill 2 pilóta van aki megakadályozhatja a Red Bull-osokat abban, hogy unalmassá tegyék az év hátralévő részét. Alonso és Hamilton. Ha kettejük közül bármelyikük kiesik, az nekünk nézőknek kicsit sem jó. Arra nem lehet építeni, hogy a RB-oknak minden versenyen lesz valami hibájuk.
Bazinga!
ezért is szurkolok ALO-nak 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
Pedig a Red Bull-nál sem ez az első eset az elmúlt 1 év során hogy a verseny végére teljesen elfogy a fék. Könnyen lehet hogy ez a hiba is a tervezés egyik sajátossága miatt jött elő (megint).
Erről amúgy Hakkinen esete jutott eszembe.[link]
[ Szerkesztve ]
mégmindig szörnyű ez a szinkrontolmács
www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset
mondjuk ez igaz.
de nemhiszem el, h nem tudják megoldani vhogy...webbernek nem fogyott el...pedig ő is tolta rendesen...
#13021) madstunt
mint a régi szinkronos filmekben. egy monoton hang az összes szereplőnek.
[ Szerkesztve ]
Kicsit unalmas futam volt.
De azért örülök hogy ha már büntetéseket nem ad az FIA Hamilton-nak, a sorsban még lehet bízni 

Azért látom, hogy a birkák még mindig mennek a kommentátorok után.
Most pl. Chandhok van terítéken. Csak azt nem értem, hogyan lehetett volna ő a hibás, amikor csak ment egyenesen, a pálya szélén, a kanyarhoz fékezve, a másik meg izomból lezúzta az első szárnyát.
Ja, és még akkor is megy a Chandhok fikázása, amikor Alguersuari kapott büntetést a balesetért...
Kovának nem a gumi durrant ki, hanem a felni robbant szét és szaggatta le az abroncsot. Ha Haminál (is) a felni robbant volna szét, láttunk volna repkedő fémalkatrészeket.
[ Szerkesztve ]
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
Hiszed vagy sem ez ilyen. Két atomjaiban megegyező alkatrész nem létezik és erre még rájön hogy a vezetési stílus is pilótánként változó.
TESCO-Zsömle:
Én úgy láttam az ismétlésen hogy itt is a felni tört meg és csak utána eresztett le a gumi.
Na mindegy van ilyen. Csak egy hét és vissza lehet hozni 25 pontot. 
[ Szerkesztve ]
nem is figyeltem őket...fikázták volna a kommentátorok?
nekem nem tűnt fel...de nehogy már massa legyen a hibás azért, mert nem engedi el chanhok, aki egy lekörözött versenyző...
(#13026) Oliverda elhiszem, de ekkora kontraszt ne legyen már egy csapaton belül...
[ Szerkesztve ]
Te szemre meg tudod állapítani, hogy mi volt a baj?
[link] 
[ Szerkesztve ]
A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.

Nem egy esetről beszéltek.
Bazinga!
oké, de nem is fikáztuk. 
Az is lehet, hogy annyira túlzásba vitték a kocsi aszimetrizálását, hogy valami elég triviális dologra nem voltak tekintettel és emiatt történt.
Lenovo Thinkpad + Samsung 830 SSD
Törmelék okozhatta Hamilton balesetét

Akkor nem ő hajtotta túl. Egyszerüen nem volt mákja. nem lehet mindíg a szerencse jó oldalán lenni.

Igen, jó is lesz az!!! 
facebook.com/SzeretekMozizni
ezt is fogjuk chandhokra, ha már ma ő a fikázásunk tárgya.
ő hagyta ott a leszakított első terelőkről.

Nem jelenteném ki tényként:
„Az abroncsok jó formában voltak, így szerintem valami törmelék okozhatta a problémát, azonban ezek egyelőre csak feltételezések, a mélyreható vizsgálatot majd csak akkor tudjuk elvégezni, ha visszakaptuk az autót, illetve a leszakadt alkatrészeket.”
Ezt akkor írd meg a hír írójának esetleg. 
Viszont az szvsz 99% hogy nem a gumikopás okozta mivel pár körrel előtte futotta meg a verseny leggyorsabb körét meg még ment pár igen jó kört Alonso-val karöltve. Amennyiben már olyan gatya lett volna a gumi akkor ezt kétlem hogy meg tudta volna tenni.
Végül is a lényegen nem változtat. Monacot be kell húzni nincs mese.
[ Szerkesztve ]

Massa még olyan messze volt akkor, amikor Buttonékat elengedte Chandhok, hogy meg kellett volna állnia ahhoz, hogy elengedje őt. Ha nem akart megállni, akkor be kellett mennie a kanyarba. Már a kanyarkijáraton volt, amikor Massa nekikoccant. Mégis hova kellett volna elpárolognia, amikor már így is a pálya szélén, a kerékvetőn ment? Talán Massának sem ártott volna kicsit nagyobb óvatossággal megközelíteni a lekörözendő versenyzőt, ahelyett, hogy magától értetődőnek veszi azt, hogy azonnal félreállnak előle.
Nem állítom, hogy ennél jobban nem lehetett volna csinálni az elengedést, de szerintem legalább megosztott felelősségük volt a dologban.
Abban is benne van hogy okozhatta. De lehetett simán az is hogy gyengébbre sikerült a gumi. Mert pont a jobban terhelt gumi durrant el.
[ Szerkesztve ]
azért olyan messze nem volt.
melelsleg elég széles a pálya...vehette volna szűkebben a kanyart, és akkor az optimális nyomvonalat nem is érintette volna.
de az igaz, h massa is hibázott. de ez annak tudhato be, h nem számított rá, h bejön elé a lekörözött versenyző, aki az előtte lévő 2 versenyzőt szépen elengedte.
figyelmetlenek voltak mindketten, de aki nagyobbat hibázott, az chandhok.

massa megint király volt. 
hamiltont sajnáltam, megérdemelte volna azt a második helyet.

Idén most szurkolok a 7-szeresnek is, de tulajdonképpen nekem az az érzésem a futamot látva, hogy nem ő javult fel, hanem Rosberg romlott le, mert a Merci egy tapodtat nem lépett előre, az fix. Még úgy tűnt pénteken, hogy igen, talán, de most azt mondom, nem. Iszonyat messzi vannak még az élcsapatoktól (red bull, mclaren, ferrari).

Hát ja, a mesternek most minden elég jól jött ki, flott kerékcsere, semmi fennakadás, Rosbergnek viszont tényleg nagyon szerencsétlen volt a versenye. Viszont az nagyon látszott, hogy ezen a pályán a merga csak szenved, nem kis tejesítmény volt a Schumitól ennyi körön keresztül tartani a láthatóan jóval gyorsabb Buttont.
"you are a monkey poo-poo"

Van ebben valami, de azért nem pontos. Az erősorrendben ugyan ott maradtak, ahol voltak, de nyilván ehhez gyorsulniuk kellett, ahogy a többiek is gyorsultak, és azt is hozzá kell tenni, hogy az új fejlesztésekkel Schumacher is ismét jól érzi magát az autóban. Biztos, hogy gyorsult a "normális" Rosberghez képest is, nem kizárólag Rosberg esett vissza.
A Meki sztár kerékcsere csapatának köszönheti Schumi a helyezését. 6mp-vel cseréltek lassabban kereket, mint Schumi-nak a Mercinél.
Az RB-nél is jól elszúrták.
[ Szerkesztve ]
Olyan kevés vagy, hogy téged még bruttósítani sem érdemes.

Sztem jelenleg:
Red Bull >>>>> McLaren >>> Ferrari > Merci
még annyi, hogy a Ferrari inkább a gyors részeket szereti, a Merci a lassúakat, a másik kettő meg elég kiegyensúlyozottnak tűnik ilyen szempontból
[ Szerkesztve ]
''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman
monacoban szvsz lesz ám szopás a hátsó gumikkal majd.djuiceosan: Én szóltam 
Neb@ssz, most olvasok vissza, ti most tényleg ennyire örültetek Hami defektjének? Inkább erőből kéne legyőzni, az a szép. 
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
Egy maréknyi kiscsoportostól mégis mit vársz? 

Sztem ott úgy nézett ki mintha Massa túlvállalta volna az a kanyart, le akarta tudni ő is ott a lekörözendő versenyzőt, és beleszállt...legalább is nekem olyan volt mintha kicsit kontrollálatlanul esett le a pályaszélre.
”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type