Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Na, most nagyot csalódtam az AMD-ben! :W
    Kb 12-13 hónappal ezelőtt játszottam a The Cronicles of Riddick - Assault on the Dark Athena remekművel. Most épp nincs semmi új játék, ami érdekelne, így elővettem egy régi kedvencet.
    Elindítom, feltolok mindent maxra, és örülök, hogy a játék menüjében az SSAO-t választhatom az MSAA ellenében, mivel HD5-ös radeonon tudok a CCC-bőn SSAA-t erőltetni, így nincs gond az SSAO és MSAA összeférhetetlenségével.

    Hát, indítom a játékot, és szar a kép! Vízszintes csíkok, függőleges sávok (mint valami erősen ditherelt, kit bitmélysgű gradiens), miegymás.
    Kilépek, kikapcsolom az SSAA-t, visszalépek, erre ugyan úgy szar.

    Mikor tavaj játszottam, ugyan ez volt, sehogy sem működött az SSAO. Reméltem, hogy egy év alatt képesek voltak orvosolni az OpenGL driver hibáját. Elvégre olyan sok OpenGL játék van, hogy lehetetlen őket nyomon követni, az AOTDA pedig olyan fos játék, hogy senkit sem érdekel rajtam kívül. :))

    Na de ez még mindig nem elég... Kikapcsolt SSAO, és semmi forced AA, és még így is sávos a kép! Nem hogy javult volna a helyzet az utóbbi évben, még romlott is!

    High SSAO, No MSAA, No SSAO, No MSAA - Ha valaki nem találja az említett hibákat, annak leírom mit keressen, vagy inkább vegyen új szemüveget/monitort. :DDD

    Azt már csak félve említem meg, hogy az SSAA sem működik, rátoltam 8x-et CCC-ből, és egy kicsit sem lettek simábbak az élek. Pedig az MSAA sem túl hatékony ebben a játékban még SSAO nélkül se.

    Basszák meg! :W

    Vagy tud valaki mondani egy drivert valahol a 9.6 és 10.6 közt, amivel működik ez a játék?

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák