remélem minnél hamarabb mert ez a 10.12 gyak. használhatatlan (kékhalál.) de ahogy visszaolvastam többeknél ez van....
http://phmegbizhatosag.atw.hu/ <-- csekkold adás-vétel előtt

remélem minnél hamarabb mert ez a 10.12 gyak. használhatatlan (kékhalál.) de ahogy visszaolvastam többeknél ez van....
http://phmegbizhatosag.atw.hu/ <-- csekkold adás-vétel előtt

Hol kell beállítani a Catalyst-ban, hogy 2 monitor esetén klónozza a képet? Már minden beállítást átnéztem, de nem találtam ilyen opciót. Xp professionalt használok, ha ez lényeges.
Udv, W7 X64 HP, HD4870-en, Q8300 felallas.
Kerdeznem a tapasztalt jatekosoktol, hogy melyik Catalyst verzio az ajanlott ehez a jatekhoz?
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

10.12, mi mas. 
[ Szerkesztve ]
latest is the best, gyiku?
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

as usual bali.

Hali
Egy másik topikból irányítottak ide, mivel valószínűleg hardveres hibáról van szó. A lényeg hogy adott mobility radeon hd 3470 win7 pro 32 bit, és egy cod2 800x600ba nem képes csak 60 fps-sel futtatni bármennyire is lebutítom a grafikát. megnéztem gpu z-vel is a dolgot és minden értékem kb a fele annak aminek lennie kéne más ugyanilye!! hd3470 esetében
Az azonnali videókártyás topikban kérdeztem de szerintük szoftveres hiba lehet.
Valaki segítsen, hogy melyik ati catalystot tegyem fel win7 alá
Köszi
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.

Thx. 

Ez a 60fps eléggé vsync korlátozott megjelenítési sebességnek tűmik.
Ha a vsync be van kapcsolva, akkor a megjelenítő általi képfrissítési értékre korlátozódik az egységnyi idő alatt (jelen esetben 1 másodperc) megjelenített képkockák száma.
Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"

Sajnos nincs bekapcsolva a vsync sem

konzol le es ird:
r_swapInterval 0/1 - Vertical sync (Caps max FPS at your refresh rate)
esetleg:
com_maxfps 100
[ Szerkesztve ]
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.

sajna ez is megvolt...

Erről estleg valakinek nincs valami ötlete? Van egy gyanúm, hogy köze van a catalystnak hozzá. Vagy tévedek?
Lesz ez még így sem!

Pedig, ha a vsync a játékban is és driverben is ki van kapcsolva ill. az RpPRO által írt /com_maxfps 100 parancsot is használtad, akkor illene magasabbra szökkennie. Itt pl. konfig szerkesztést írogatnak
Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"
Sziasztok.
Épp rendszer(újra)telepítést készülök elkövetni.
Sapphire 5850hez véleményetek szerint melyik a legjobb catalyst?
Két monitort használok, ami gyakran okoz anomáliákat, amit rend szerint a frekvenciák közti váltásokkor látok (Aero műveletek, FF4, stb.). Valószínű feszültségemeléssel (ill. fix értékre beállítással) orvosolható, de inkább a békés tweakek mellett maradok, a BIOSmodokkal ellentétben. 
Emlékeim szerint 10.10 egész jól szuperált az esetemben, még az OC sem fogott ki rajta, viszont 10.12-vel kizárólag OC nélkül megy úgy ahogy, de DXVA HDfilmlejátszás előtt és után továbbra is be-be(fekete)csikoz és ugrál.
Koradélután ejtem meg a hadműveletet.
Üdv. LW
Még a sáladba is bele van írva, hogy 100% láma. - by Useless ****** http://picasaweb.google.hu/Reactorx2/
Hát, én régimódi vagyok, maradok a jól bevált DVI-nél, egy jó TFT monitornál, és a tunerkártyánál, ha tv-zésről van szó. 
Régebben gyakran okoztak problémákat az AMD driverei. Ma már nincs ilyen gondom! Hardveres, beállítási problémák, teszt kérdések, egyéb gondok esetén: katt-teszt.comlu.com

Sziasztok!
A CCC 10.12 prewiev verzióról mi a véleményetek, fel merjem telepíteni?
AMD Catalyst 10.12 Preview for Windows 7– Featuring the new Catalyst Control Center
[ Szerkesztve ]
ASUS P8Z68-V Pro, Intel I5-2500K, ASUS GTX-460 1GB, 8GB DDR3

Én még nem néztem TV-t monitoron, PC-n. Leszámítva egy-két meccset, amit valami netes TV-n sikerült elkapni szaggatós, elmosódós, a legjobbkor leállogatós módon.
Én inkább a másik irányban harcolok, a PC-t médialejátszóvá faragósban. Nem tudom, hogy ezzel volt -e több bosszúság, vagy egy kompromisszumos olcsóbb médialejátszó hiányosságaival lett volna több.
Az elvileg és a gyakorlatilag közt nincs különbség ... elvileg.

Sziasztok!
Problémám a következő lenne.
Adott a legfrisebb Catalyst,egy 1080 p-s monitor összekötve egy max 1360X768-at tudó TV-vel.
Egyszerűen nem tudom kirakni úgy az asztalt a TV-re,hogy a monitor és a TV beállításait is megőrizzem.
Csak úgy lehet ha a monitort is leveszem 1360X768-ra?
[ Szerkesztve ]
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére

Próbáltad már kiterjesztettben?

Nem találom a "kiterjesztést" az új Catalystben,hol van?
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére

Asztalok létrehozása és elrendezése menüpont (Normál nézetben "Asztalok és kijelzők" -> Asztalkezelés) -> jobb gomb a TV-n -> kiterjeszt...

win+P és feljön a menü, hogy milyen módot szeretnél használni
Az én előző hsz-emre senki?
ASUS P8Z68-V Pro, Intel I5-2500K, ASUS GTX-460 1GB, 8GB DDR3

A Win+P is megteszi, de a kérdés az volt, hogy CCC-ben hol találja. Azt meg azért sem árt, ha megtalálja, mert előfordulhat, hogy az overscan-hoz is hozzá kell majd nyúlnia, azt meg csak ott tudja.

Ki van terjesztve de nincsenek ikonok sem asztal.
Úgy nem lehet?
Csak úgy tudom megcsinálni,hogy látszanak az ikonok de az asztal sohasem látszik...

Nem tudom kitenni úgy sem,hogy a monitoron és a tv-n is egyszerre látszódjon a film vagy a játék,nem értem ezt az új Catalyst-et...

Helló!
HD 3870-em van, délután újratelepitem a gépet, win7 x64
[link]
Innen nagy vonalakban melyik fájl mire való? Melyiket szedjem le, amibe benne van a driver és catalyst is?
"Nem az a lényeg, hogy tudja motorozni, hanem az, hogy szeress!"
Leszedheted a preview drivert is /a legfelső/ abban minden benne van, magyarul is.
Mod Clemi : Nálam volt fent, nem volt vele gond.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .

Köszi, le is kaptam 
"Nem az a lényeg, hogy tudja motorozni, hanem az, hogy szeress!"

Ennek semmi köze az új Catalysthez.
Két módban lehet használni több kijelzőt:
- Klón: a klónozás miatt itt minden kijelzőn UGYANAZ látszódik (asztal, ikonok, tálca megnyitott programok, stb...), tehát a képernyő felbontásoknak is meg kell egyezniük, ergo a legkisebb kijelző lesz a legszűkebb keresztmetszet.
- Kiterjesztett: ezt úgy képzeld el, hogy az alap kijelző képernyőméretéhez HOZZÁADÓDIK a többi kijelző képernyője. Itt lehet különböző felbontásban használni a megjelenítőket, de értelemszerűen minden dolog CSAK EGYSZER jelenik meg az összes megjelenítőn összességében. Tehát szépen át tudod pakolgatni egyik kijelzőről a másikra a dolgokat.
Ez olyan, mintha a szobádban több íróasztal lenne és egyikről a másikra tudod rakosgatni a dolgokat.
Remélem sikerült segítenem 
[ Szerkesztve ]

Köszi!
Azt tudtam,hogy ebben a két modban lehet használni a kijelzőket.
Pontosabban ugye egy harmadikban is-ha letiltom az egyiket-.
Az eredeti kérdés az volt,hogy úgy lehet-e,hogy megőrizve mindkét kijelző legnagyobb felbontását mindkettőn megjelenítődjön minden?
Ezek szerint nem.
Azt tudom,hogy a monitort "visszabutítva" lehet,de én enélkül szerettem volna!

Azonos max. felbontású megjelenítőkkel tudod elérni azt amit szeretnél.
Innentől kezdve már csak anyagiak és technikai megvalósítás kérdése. Sajnos ez a legproblémásabb ilyenkor.
A kijelzőket milyen "műveletekre" szeretnéd használni, hogy fontos a "mindkét kijelzőn ugyanaz legyen" elképzelés?

Sziasztok! Eddig csak nVidiáim voltak, de most útban van egy Gigabyte HD6970-es kártya, így semmi tapasztalatom a catalyst driverekkel.
A termék lapjáról, 8.79.6 RC5 számú, 2010.12.20 dátumú 173,7 MB drivert tudok letölteni.
AMD lapon a 10.12 driverek dátuma 2010.12.13.
Miután megérkezik a kártyám, melyik drivert tegyem fel?
Másik kérdésem, AMD lapon van:
1.) AMD Catalyst 10.12 Preview for Vista – Featuring the new Catalyst Control Center 112MB
2.) Catalyst Software Suite (64 bit) English Only 72,6MB
3.) AMD Catalyst™ Accelerated Parallel Processing (APP) Technology Edition (Gyorsított Párhuzamos feldolgozás?) 88,9MB
Mik közöttük a különbségek? Ha ezt célszerű feltennem, melyiket tegyem fel?
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsön adni
Üdv mindenkinek. A HD4850-hez melyik a legjobb catalyst Win7 64 alá?
Sami Koivikko - Sapphire

Az én tapasztalataim alapján HD 4XXX-es kártyákhoz a 10.4-es driver volt eddig a legjobb. Az újabbak se rosszak, de a 10.4 utániakkal néhány régi játék, pl Jedi Outcast, Jedi Academy nem indulnak el, valamint a több képernyő használatakor is léphetnek fel hibák.
[ Szerkesztve ]
A tejet a tőgyfáról szüretelik!

Sami Koivikko - Sapphire
Erre mondjon nekem valaki legyen szíves valamit,mert már az őrületbe kerget!
Mindegy melyik catalystot teszem fel (10.6-10.12-ig már próbáltam) ez a vége kb 1 nappal a telepítés után! Csak úgy spontán kékhalál általában nem terhelés alatt. Már próbáltam x64 ill.x86-os win7-el is de mindíg ugyan az! Próbáltam azt is,hogy a frissen feltelepített rendszert nem engedtem frissíteni mert gondoltam az miatt van!De nem! Ha frissít,ha nem mindíg ez a vége!Valaki help please!!!
AMD smarter choice.
A 10.12-es driver nem támogatja a 69xx szériát, de működhet vele. A kártyához kapott drivert vagy a gigabyte-osat tedd fel, aztán a következő drivertől kezdve, havonta le lehet tölteni az AMD oldaláról a legfrissebbet.
1. Ez az új catalyst control centert tartalmazza.
2. Ez a régi
3. Ez pedig régi CCC + OpenCL drivert is tartalmaz.

Sziasztok !
Hogy lehet képet csinálni a plazma TV -re HDMI -n keresztül ?
Van egy 4890 -es videókártyám, átalakítóval bedugtam az LG plazmát a Win7 látja a képernyőt de kép az nincs rajta.
Valamit még be kell állítani ?
Köszönöm előre is !
Mert aki hazudik, az csal, Aki hazudik, az lop, Hazudni, csalni: csúnya dolog!

üdv.
Asztalt ki kell terjeszteni a plazmára. (szerintem)

Kiterjesztem, háttérkép látszik de más semmi, videó sem megy . 
Mert aki hazudik, az csal, Aki hazudik, az lop, Hazudni, csalni: csúnya dolog!
Az a normális, nem? Két képernyőd van így. Nem klónozod a képernyőt, hanem kiterjeszted. Az fog látszani, amit oda húzol. Tedd oda a videólejátszót vagy amit akarsz és akkor a plazmán fog látszódni.
ERRE semmi?
AMD smarter choice.

Köszönöm
ez nagy segítség volt, mert én magamtól biztos a 10.12-essel kezdtem volna.
Mondjuk még 10 napot várnom kell a gépemre (ram beszerzése miatt)....
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsön adni

Csocsi!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy ATI 9550 kártyám, és DVI-D kábellel rá van búrva egy LG E2240. Nos, ha beállítom CCC-ben a jellemzőknél, hogy képarány megtartása, mindig visszaáll teljes képernyőre méretezésre. Örülnék ha mondjuk egy játéknál megjelenne jobb és bal oldalt a fekete sáv, de arányos lenne a kép. Általában 1024*768-ban játszok autós őrületeket.
Mit qrok el?
köszi!
(╯°□°)╯︵ ┻━┻ Fuck the TABLE!

Ha esetleg valakit még érdekel az a téma, hogy HD3870 ventilátor vezérlés CCC-vel:
CCC Fan Speed Control HD3870 / Cards with Temp Sensors ( 3 fan wires )
Nálam működik! 
[ Szerkesztve ]

Hali!
Meg tudja valaki mondani,hogy régebbi Catalystekhez (pl. 10.5) használható
a legújabb Application Profiles,vagy mendegyik csak a sajátjával megy? 
"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert

Összes hardver alapon megy (minden tuning leszedve ), BIOS -ban default visszatöltve, minden húzástól mentesen tudja ezt a hibát ?
Nincs fent Afterburner (netán ATT), semmi egyéb, ami menet közben variálna a VGA fesszel?
Monitorozd a proci hőfokát: nem melegszik túl? Memtest 4.x (dos-os, bootCD vatgy pendrive változat) nem jelez hibát ? (futtasd amíg legalább 1x végigmegy, valami 9 db teszt, ha jól emlékszem.)
hm.. elsőre 
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT ( N E M POSTÁZOK!! ) Clavis/Windows rendszergazda állást keres, részletek pü-ben. _______>>> Szendi Bitch POWA <<<_______

Sziasztok.A napokban vásároltam egy ati 5770 karit és telepítettem a ccc.A problémám az,hogy nem tudom hol lehetne beállítani úgy,hogy a fear combatba ne legyenek ennyire erős az effektek(pl gránát füst meg ilyenek.)Nagyon zavar már, eddig nem volt ilyen gondom.Arra szeretnék választ kapni,hogy ccc-be ezen lehetne e változtatni,és ha igen akkor hol és mit?
Köszönöm előre is a segítségeteket.