Köszönöm mindenkinek a segítségét. Tehát, hogy összefoglaljam. Mivel már újra raktam egyszer a Wint lehet, hogy a kártya hibás, tegyem fel a win7-et. De azzal mint mondtátok ugyancsak vannak ccc-s problémák. Akkor jöhet az ATT, amiről meg az a vélemény h nem hivatalos program, tehát nincs rá garancia.
Én azt mondom most elvileg elfogadhatóan működik, CCC nélkül, bár azt gondolom így biztosan lassabb, a finomhangolások nélkül. Lehet úgy döntök hogy felrakom az ATT-t az XP SP3-ra és annyi. De abban is van VPU Recovery, és lehet az is boldogtalanít majd engem, bár tudom mire szolgál nagyon nem kérek belőle.
Egyébként ha kikapcsoltam a ccc-be recoveryt akkor is kilépett a játékból csak nem ugrott fel a recoverys ablak, szal a teljes ccc-vel vmi gond volt.
És még szeretném megköszönni az ATI-nak is a "remek időben elkészített tök kompatibilis" drivereket. KÖSZÖNÖM 
[ Szerkesztve ]

Egyébként nem vélemény, hanem tény.
Az én véleményem szerint inkább működjön rendben a VGA-m, mint hogy garantáltan hibákkal kelljen szembesülnöm. 
Nálam pl. XP alatt egy szál sem volt már régóta, pedig mindenki tudja, hogy én aztán nem rejteném véka alá, ha lenne. 

Egy sima home premium tökéletes, asszem van rá mód hogy 90 napig tartson a trial.

AMD-vel nálam is volt bukta az avultatott SB driverek miatt (MSI-ről nem is szólva), de ma már nincs ilyen gondom, hogy a reklámmal szóljak. 
(De majd Abu85 megmondja, hogy nála sosincs gond a driver-frissítéssel. 

Hát ha csak valami gebasz van.