Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Ati VGA tulajok baráti klubja - Archívum I. (téma lezárva)

(#48001) - = Zk = -

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

vki tud segiteni GT4-ben?.... :W

48002:
elakadtam. vettem egy Civicet a meglveő 10 kreditemből. tuningolgatom, ahogy lehet. de max 10-12 futamnál többet nem mehetek vele... vagyis egy pályát kell vagy 150X leguritanom, hogy több kreditre tegyek szert? :U

[ Szerkesztve ]

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#48002) westcoastog válasza - = Zk = - (#48001) üzenetére

westcoastog
(PH! addikt)

mit kéne? :)
Nem mehetsz vele?
Érdekes, játszottam eleget anno gt4-el, de ilyenre nem emlékszem.
Jogsik megvannak?

[ Szerkesztve ]

(#48003) - = Zk = - válasza westcoastog (#48002) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

biztos hogy nincsenek. azokat hogyan? a tesztvezetésekkel?

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#48004) Ł-IceRocK-Ł válasza EarL 007 (#47998) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát na, ez vót, eddig bírta és kész. majd beszerzek egy tp-linket.

westc: splitter? az mi a gyíkom? az a szűrő izé? az be van iktatva asszem a telefonhoz.

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#48005) westcoastog válasza Ł-IceRocK-Ł (#48004) üzenetére

westcoastog
(PH! addikt)

paff

(#48006) Ł-IceRocK-Ł válasza westcoastog (#48005) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:DDD :C

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#48007) No-kia

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

WesTM: te mit tudsz a wankel motoros ladákról?

C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

(#48008) Ł-IceRocK-Ł válasza No-kia (#48007) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a mikről? na ne mááár :D

(#48009) WesTM válasza No-kia (#48007) üzenetére

WesTM
(őstag)
LOGOUT blog

Lada szagot érzek! :C ;]

Gyártották elég sokáig, gyak. 2101től kezdve a samaráig benne volt az összesben. Asszem a 2105ben ami volt, az olyan 140le körül tud. Tehát nem piskóta. A lada revolutionban is wankel motor van. :K Úgy tudom angliába került belőlük sok. DE felénk nem terjedt el.

Lada Revolution II Rotary Engine

[ Szerkesztve ]

i'm out

(#48010) WesTM

WesTM
(őstag)
LOGOUT blog

[link]

Kurvajó videóóó!!! :C :C :C Na majd ha így lép az enyém is, elégedett leszek. :C

i'm out

(#48011) Ł-IceRocK-Ł válasza WesTM (#48010) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:D :C

(#48012) - = Zk = - válasza WesTM (#48010) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

micsoda MUZSIKA.. :Y... :R

(#48013) EarL 007 válasza WesTM (#48010) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Micsoda hangja van! :DDD És hogy gyorsult előzés közben! Mondjuk szerintem kapaszkodtam volna mindenbe, mert fostam volna, hogy mindjárt csattanunk... ;]:DDD

[ Szerkesztve ]

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#48014) WesTM

WesTM
(őstag)
LOGOUT blog

Erről szoktam beszélni. :K Kevés autó adja ezt a nyers nagybetűs ÉLMÉNYT. :K

[link]

Itt egy több mint 1 órás film. Én már vagy 6X végignéztem. Szerintem érdemes. :K :K :K

i'm out

(#48015) subaruwrc

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

szééééétbasz

Sandro Silva - Prom Night (Laidback Luke Remix)

woOOOOooooOOO trust in meeee TICCTICCTICCTICCTICC :D:D
isteni

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#48016) EarL 007 válasza WesTM (#48014) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az, hogy kinek mi az élmény az bizony rohadtul szubjektív, nem lehet róla objektíven nyilatkozni, csak úgy megsúgom... szóval neked ez az élmény, másnak nem, remélem érted.

Ez is élmény, meg az is, ha pl. egy modern, jól felszerelt, luxus autóban ül az ember, amikor szinte semmit se hall, szinte semmi dolga, csak szeli a levegőt. :) Ha nekem egyszer lenne autóm, ami nem valószínű, mert nincs rá szükségem, plusz iszonyatosan költséges, de ha lenne sem LADA, vagy hasonló "puritán" autó kéne, hanem modern, jól felszerelt, kényelmes kocsi, aminek szintén élménye van, csak más.

[ Szerkesztve ]

(#48017) Ł-IceRocK-Ł válasza EarL 007 (#48016) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valahogy én is így vagyok vele. De azért egy suabaru hangját el bírnám viselnil Persze 2006 ost kizárólag :D

(#48018) WesTM válasza EarL 007 (#48016) üzenetére

WesTM
(őstag)
LOGOUT blog

Köszönjük, de most megint ez hogy jött ide? :D

i'm out

(#48019) EarL 007 válasza Ł-IceRocK-Ł (#48017) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én jobban kedvelem a modern, komoly, kényelmes "luxus" autókat, mert hát kényelmes, jól felszerelt tágas és csendes utastér, nem szeretem, ha nagyon zajos az utastér, rontja a komfortérzetemet és hamar meg is fájdul a fejem az erőteljes, monoton zajoktól.

[ Szerkesztve ]

(#48020) subaruwrc válasza EarL 007 (#48019) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ha neked egy subaru hangjától megfájdul a fejed akkor ott lehet bajok vannak :DDD :)

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#48021) westcoastog válasza EarL 007 (#48016) üzenetére

westcoastog
(PH! addikt)

Már megint a hülye megmagyarázás :N :D
(#48020) subaruwrc
néha zene helyett kocsihangokat hallgatok. :D
Sőt van ez minden nap. :))
(#48022) EarL 007
na most megint az lesz hogy ellened beszél össze mindenki, nem kellett volna azt leírnod és kész, élvezetes, de nem kell így lereagálni hogy szubjektív.. :U

[ Szerkesztve ]

(#48022) EarL 007 válasza WesTM (#48018) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Első bekezdés olvastad?

Hint: Konkrétan objektívan akartál nyilatkozni az élményről azáltal, hogy caps on, meg bold betűkkel írtad ki és hát az élmény az bizony eléggé szubjektív...

Egyébként ha nem tetszik, nem kell olvasni, sőt, nem kell reagálni se rá.

(#48020) subaruwrc: Miért is? Zajártalomról tetszett hallani?

(#48021) westcoastog: Úgy tűnik nem érted mire gondolok. Ismerve az ő hozzáállását, véleményét az autózásról, nem lehetett ezt nem objektív célzatú kijelentésnek venni.

[ Szerkesztve ]

(#48023) Ł-IceRocK-Ł válasza subaruwrc (#48020) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem a monotonitásra értette. Hosszútávon lehet zavaró valakinek. De azért egy wrx sti azért le van szigetelve, (nem viszi az áramot :DDD) de mégis lehet érezni a hangját.

(#48024) westcoastog

westcoastog
(PH! addikt)

Nesztek. :D
600+hp 69 Dodge Charger
Egész nap elhallgatnám, sőt benne aludnék járó motorral. :D

Hint: Konkrétan objektívan akartál nyilatkozni az élményről azáltal, hogy caps on, meg bold betűkkel írtad ki és hát az élmény az bizony eléggé szubjektív...
Muszáj ezt? komolyan... :F :W :U

(#48026) Ł-IceRocK-Ł
szerintem is túl lassú az alapjárat, de tetszik ettől függetlenül. :))

[ Szerkesztve ]

(#48025) subaruwrc válasza EarL 007 (#48022) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

tetszett, és kioktató stílus nélkül is tudunk beszélgetni :)
szerintem ha látsz egy utcán haladó subarut az általában nem tiltáson halad, hanem kb alapjáraton gurul, az meg egy szigetelt utastérben nemhiszem hogy zajártalom ..

(#48026) Ł-IceRocK-Ł válasza subaruwrc (#48025) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

de ha odalép neki ;]

westc: nekem ez már túl szaggatott, attól függetlenül nemrossz.

(#48027) WesTM válasza EarL 007 (#48022) üzenetére

WesTM
(őstag)
LOGOUT blog

Te egy beteg ember vagy.

"Kevés autó adja ezt a nyers nagybetűs ÉLMÉNYT."

Erre te:

"Az, hogy kinek mi az élmény az bizony rohadtul szubjektív, nem lehet róla objektíven nyilatkozni, csak úgy megsúgom... szóval neked ez az élmény, másnak nem, remélem érted."

Hát ha ebbe talál valaki valami összefüggést, akkor a főtéren félmeztelen futkározok 1 órát.

Szerinted én nem tudom? hülyének születtem? De most őszintén ki nem szarja le, hogy a luxusautóknak a templom csendjét szereted, mikor abszolút másról van szó??? Szerintem a kutya sem kíváncsi, az állandó okoskodó, és abszolút nem e világi beszólásaidra.

Ha neked egy mai átlag kényelmes autó nyers élményt ad, akkor gratulálok. Kötözködjél a villanypásztorral szerintem... de ne velem.
Sőt mondok egy jobbat. Nem bánnám, ha itt a topicban nem is szólnánk egymáshoz, mert kezdesz számomra a nagyongyökér kategóriába esni. És már unom, hogy az élő fába is belekötsz de nagyon.
Nem érdekel 1 granumnyit sem a véleményed. Nem tűnt még fel?

Ezzel én lezártam, remélem mára is kiélted a vágyadat. LOGIKAILAG... :(((

[ Szerkesztve ]

i'm out

(#48028) EarL 007 válasza subaruwrc (#48025) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát, én eddig akárhány Subarut láttam azt sosem kímélték... :D Maga a motor, kipufogó még nem csap akkora zajt az utastérben, hogy igazán zavarjon (mert minden más elnyomja), ellenben a szélzaj és a gumik súrlódásának a hangja tudja megfájdítani a fejem.

Ahogy látom nehéz megérteni, hogy van, aki érzékeny a zajokra, nehezen viseli el őket...

[ Szerkesztve ]

(#48029) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nyugi fiúk, nyugi van. Egyiknek élmény, másiknak nem. téma lezárva. :R

bár nem akarok beleugatni más dolgába.

[ Szerkesztve ]

(#48030) westcoastog

westcoastog
(PH! addikt)

én meg inkább alszok.
jónyóct

(#48031) WesTM válasza Ł-IceRocK-Ł (#48029) üzenetére

WesTM
(őstag)
LOGOUT blog

Nincs itt semmi gond, csak mostanában sokat furkál a srác, teljesen feleslegesen, meguntam. :K Azt csinál amit akar, csak ne javítgasson ki a hülyeségeivel engem állandóan. Én befejeztem ezentúl a kommunikálást vele. Ennyi. :)

i'm out

(#48032) Ł-IceRocK-Ł válasza WesTM (#48031) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ahogy gondolod, ezt te tudod.

westc: Jóccak!

(#48033) EarL 007 válasza WesTM (#48027) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ilyen hangnem mellett nem megyek el szó nélkül.

"Hát ha ebbe talál valaki valami összefüggést, akkor a főtéren félmeztelen futkározok 1 órát."

Egyik hszben volt egy lehetséges összefüggés.

"Szerintem a kutya sem kíváncsi, az állandó okoskodó, és abszolút nem e világi beszólásaidra."

És? Kötelez valaki arra, hogy olvasd? Nem, át is lehet ugorni azokat, nem tűnt fel?

"mert kezdesz számomra a nagyongyökér kategóriába esni."

Sértődés, személyeskedés, indulatok féken nem tartása, gratulálok... Ajánlom olvasd el. Pont, hogy semennyire sem ismersz, mert nem teregetem ki a szennyest, stb. Az oldal alapvető témájában társalgok bárkivel.

Hint:
"amit tiltunk fórumunkban:"

"minden olyan hozzászólást, amely "flame"-nek minősül. Ide értve az erőteljes érzelmi töltettel ellátott, személyeskedő, felesleges indulatokat gerjesztő, öncélú, a másik fél lejáratására és a közösség rombolására alkalmas, észérveket nélkülöző, provokáló hozzászólásokat."

"Nem érdekel 1 granumnyit sem a véleményed. Nem tűnt még fel?"

És? Nem olvasod el, ennyi.

[ Szerkesztve ]

(#48034) WesTM válasza EarL 007 (#48033) üzenetére

WesTM
(őstag)
LOGOUT blog

;) ;) ;)

Akkor moderáltasd ki. :K

Megmondtam, veled befejeztem. :R Majd ne te döntsd el, hogy én mit hogy gondolok... Más lehet eltűri, én nem. És ezt már régóta csinálod, meguntam.

i'm out

(#48035) EarL 007 válasza WesTM (#48034) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Fog a fene azzal vesződni.

Mégis mióta dönteném el bárki helyett is, hogy mit gondol? Én csak elmondom a véleményemet, ha ez fáj neked, akkor így jártál...

[ Szerkesztve ]

(#48036) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

fellöktem a rome-total wart. kiváncsi vagyok milyen, márha elindul rendesen.
nagyon rég nem játszottam stratégiát, nem az én műfajon, de ez hátha jó lesz.

(#48037) - = Zk = - válasza westcoastog (#48024) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nah ez Charger.. ezt szeressem én igazán.... ősautók közül Ő a favoritom....a hangja az ami... ahh :O
húsvétra kérek anyámtól egyet :))
elég a 400 lovas Hemi mocis, azért csak okosan azzal a bönzinnel :C.. vagy átfuratom dizelre. :DDD ha ezt megteszem, lőjetek fejbe egy hétig. köszönöm :R

(#48038) Ł-IceRocK-Ł válasza - = Zk = - (#48037) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Meglesz. :D

ó ezt a stratégiát megtanulni... mit kivel hogyan... nem lesz hozzá türelmem. inkáb fps, ott lőni kell osz' jónapot.

(#48039) EarL 007 válasza Ł-IceRocK-Ł (#48038) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát, az RTS-ekre rá kell érezni, mert elég idegen, hogy milliónyi gomb, meg opció van. Nekem a Supreme Commander az, ami kicsit magas, pedig nagyon jó stratégia. Szerintem próbáld ki a Company Of Heroes-t, az is stratégia, de nem ennyire komplex. :) Igaz, a Company Of Heroes meg olykor nagy kihívás tud lenni a limitált egységszám miatt. A 192-es, és a 317-es domb megszerzéses küldetések eléggé izzasztóak...

[ Szerkesztve ]

(#48040) Ł-IceRocK-Ł válasza EarL 007 (#48039) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Felraktam a company of heroest, és akkor láttam hogy az stratégia. ment is a gépről :D
rá kell érezni, nos nekem erre nincs időm. lezavarok egy gyors fps-t és kész. ezzel órákat tölteni...

(#48041) EarL 007 válasza Ł-IceRocK-Ł (#48040) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hehe, nekem meg volt egyes RTS-eknél, hogy némelyik komolyabb mission beletelt akár 2-3 órába is, és ilyenből van nem kevés. :DDD Izzadtam velük rendesen, de nem is easyn nyomtam őket. :DDD Ha egy jó stratégiának nekiülök, azt akár több napig egész nap is tolom. Az OpenTTD nem igazán hadi-stratégia, de egész nap lekötött ma. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#48042) - = Zk = - válasza Ł-IceRocK-Ł (#48038) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

van fegyverd is esetleg, vagy adjak? ;]

(#48043) Ł-IceRocK-Ł válasza EarL 007 (#48041) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Engem ritkán tud lekötni így gém. Meg kell fognia ahhoz hogy órákat tudjak előtte ülni.

Zk: semmibe nem tart szereznem, de adhatsz is ha úgy jobban esik :D

[ Szerkesztve ]

(#48044) EarL 007 válasza Ł-IceRocK-Ł (#48043) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Fel kellett volna vennem a tesit ebben a félévben, tesi címszó alatt van lövészet is, rendes fegyverekkel. :DDD Lebeszélném a muksókkal, hogy ugyan forduljatok már el... ;] :DDD

Basszameg, nem kéne már aludni? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#48045) - = Zk = - válasza Ł-IceRocK-Ł (#48043) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

háát, ahogy esik, úgy puffan xD

(#48046) Ł-IceRocK-Ł
kemény világ ez, nem semmi... :Oo

[ Szerkesztve ]

(#48046) Ł-IceRocK-Ł válasza EarL 007 (#48044) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Haverom b.nője otthonmaradt egy barátnőjével mer faterjáék vendégségbe mentek, és csak másnap mentek haza. Otthon hagyott egy 9mm es berettát? csőre töltve, csak ki kellett biztosítani. Ilyen címó alatt: ha kopogtatnak az ajtón, és kétszer sem válaszolnak hogy kik azok, lődd keresztül az ajtót :D

Én 5 óra múlva kelek fatert bevinni melózni. :D

[ Szerkesztve ]

(#48047) - = Zk = - válasza Ł-IceRocK-Ł (#48046) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

én most kezdtem el a Gyalog Galopp-ot. a KElly Hőseinek vége....:))
közben GT4-ezek :C

(#48048) EarL 007 válasza - = Zk = - (#48047) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Film is meg játék is egyszerre? Ez a multitasking. :DDD :C

Ó bakker, holnap, ma húsvét lesz, van, le kell lépni itthonról, mert jönnek a locsolók... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#48049) Ł-IceRocK-Ł válasza EarL 007 (#48048) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mért téged fognak locsolni? :D

Zk: több szálon nyomod egyszerre mi? :D

(#48050) EarL 007 válasza Ł-IceRocK-Ł (#48049) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Naná, hogy engem, bytevízzel. :DDD

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Ati VGA tulajok baráti klubja - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.