Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Ati VGA tulajok baráti klubja - Archívum I. (téma lezárva)

(#23001) pckownz válasza WesTM (#22999) üzenetére

pckownz
(őstag)
LOGOUT blog

Half Life következő része?!?! :F

First they ignore you. Then they laugh at you. Then they fight you. Then you win.

(#23002) Varoz válasza westcoastog (#22998) üzenetére

Varoz
(őstag)
LOGOUT blog

Sajnos én is ettől félek, meg amit WesTM írt.
Nem lesz ez így jó, nyáron gépet szeretnék újítani, de így nem is tudom. Lehet nem lesz értelme túlzásba vinni. :(

Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG

(#23003) westcoastog

westcoastog
(PH! addikt)

ezen beszartam :DD a metro gépigény topikjában írták :D

"Ha ez tényleg igaz akkor inkább megeszem a dvd-t és elképzelem a játékot :C talán az agyamon elfogfutni mert a jelenlegi tényállás szerint egy kicsivel talán a minimum fölött tunék játszani, de én nem szoktam adni az ilyen hülyeségre. "

(#23004) pckownz válasza westcoastog (#23003) üzenetére

pckownz
(őstag)
LOGOUT blog

Hát, lehet ha ő számolná a fizikát, abbol sok jó nem sülne ki :D
Viszont a látvány odabaszna az nVidia 3Dkit-nek :DD

First they ignore you. Then they laugh at you. Then they fight you. Then you win.

(#23005) No-kia válasza pckownz (#23004) üzenetére

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a fazst nem, most képzeld el h az udvarotok áll egy feratri 430, kinyílik az ajtó beszálsz és kitolatsz, közben egy cica sétál a köves úton, ezt az egyad secperc alatt kiszámolja, milyen gép lenne erre képes? kicsit van számítási kapacitásunk szvsz

C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

(#23006) pckownz válasza No-kia (#23005) üzenetére

pckownz
(őstag)
LOGOUT blog

....és mennyire fogsz laggolni, ha az a ferrari szétrobban, és ki kell számolnod, hogy melyik alkatrész mekkora erővel csapódik a falba? :D

Amúgy hülye példát hoztál fel, mert pl egy crysis-os AI-t nehezebb kiszámolni, és egy átlag gép simán megcsinálja :D

[ Szerkesztve ]

(#23007) WesTM válasza westcoastog (#23000) üzenetére

WesTM
(őstag)
LOGOUT blog

Én kinőttema játszós korszakomból, sokkal jobb doolgok is vannak ennél, aminek szánnám most a pc-t hogy kijön egy normális játék, és elvagyok vele, sajnos már csak álom, mert a normális játék nálam a hl2-nél kezdődik, olyat pedig szerintem a megjelnése óta nem adtak ki.

Sajnos engem a stalker sem fogott meg. :( De persze kinek a pap, kinek a paplan. :R

pckownz: Nem lehet tudni hogy lesz e ep3, vagy a half life 3 jön. :R

Varoz: Lehet tényleg a konzoloké a jövő, csak ezt mint ős pc-s fáj kimondani. :K

i'm out

(#23008) westcoastog válasza No-kia (#23005) üzenetére

westcoastog
(PH! addikt)

a te agyad még mindíg nem bírja elég gyorsan kiszámolni milyen sorrendben üsd a betűket.. ;] ( bocs ez magas labda volt, nem sértésnek szántam :B :DD )
feratri az milyen verda...? ;]
am én a ford mustangot szoktam ray tracingelni álmomban, azért a hangokat alákeverni sem piskóta mellé... :DD

[ Szerkesztve ]

(#23009) pckownz válasza WesTM (#23007) üzenetére

pckownz
(őstag)
LOGOUT blog

Megvan már a "cserepes" HL2 ultimate pack, egyszer ha több pénzem lesz megveszem az orange box-ot, a HL evolution pack már befigyel díszdobozzal.
Viszont ha Freeman bácsi megint visszatérne egy 3. rész jóvoltából... Áhh, bele se merek gondolni. Nem véletlenül vettem meg anno 2x is az első részt, mert különböző verziószámok voltak :DD

(#23010) Varoz válasza WesTM (#23007) üzenetére

Varoz
(őstag)
LOGOUT blog

Á, ne is mondd.

(#23011) pckownz válasza pckownz (#23009) üzenetére

pckownz
(őstag)
LOGOUT blog

Hoppá benéztem.
Half Life Generation pack.

Ennek az újabb verziója, már tartalmazta a Blue Shift-et is. :))
Fülig érő szájjal baktattam vele haza 12. szülinapomon :DD
Vagy még csak 11. volt? Nem is tudom... :DD :DD

(#23012) WesTM

WesTM
(őstag)
LOGOUT blog

Na uraim megyek nézem Fábry-t.

Holnap megnyitom a horgász szezont. Jobban izgulok, mint mikor születtem. :C

Jóéjszakát!

i'm out

(#23013) Varoz válasza WesTM (#23012) üzenetére

Varoz
(őstag)
LOGOUT blog

Én is nézem őt. Á kész vagyok tőle. Az előbb szappant evett és etetett a közönséggel. :DDD

(#23014) westcoastog válasza Varoz (#23013) üzenetére

westcoastog
(PH! addikt)

az kemény volt.. meg a beszólás, miért találták föl a fehér csokit? hogy a néger gyerek is össze maszatolhassa magát. :D

(#23015) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

[link]

2db 4890 :Y :C

visszatértem ;]

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#23016) - = Zk = - válasza Laraxior (#23015) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Welcome back, soldier!
Lara. Igy jobb? Mert akk veszek itt két 4890et és hazapostázom! :C

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#23017) nixx-21

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

Szépjóreggelt! =)

Lara grat a két kis szépséghez :C

Ati VGA tulajok baráti klubja topik.  Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3

(#23018) pckownz válasza Laraxior (#23015) üzenetére

pckownz
(őstag)
LOGOUT blog

Üdvölet!

(#23019) EarL 007

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Yahoos emailt cseréltem Gmail-re, mert a Yahoo nem tud magyarul, lassú, kesze-kusza és alap dolgokért is fizetni kéne, mint pl POP3... Ezzel együtt az MSN címem is megújult, adatlapon láthatjátok.

[ Szerkesztve ]

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#23020) nixx-21

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

"can you feel it in the air?!"

üvölt a suliráxdióból gecire adja :C

kezdem ráhangolni magam a holnapi studeszra :))

[ Szerkesztve ]

Ati VGA tulajok baráti klubja topik.  Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3

(#23021) EarL 007 válasza Laraxior (#23015) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem kis vas. :DDD :C

Ennek örömére: A State Of Trance 445

[ Szerkesztve ]

(#23022) pckownz

pckownz
(őstag)
LOGOUT blog

Overlock-ed vga.
Ez felülzáras vazze. :DD
Az a vicc, hogy itt aprón közel egy éve még a HYBRIDPOWER 9800GT-t adták 20-ba garisan.
Akkoriban újitottam vasat. A fentebb említett zöldike, a 4850 és a 3870x2 között vaciláltam. :))

(#23023) EarL 007 válasza pckownz (#23022) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lehet, hogy van rajta egy kurvanagy lakat. :DDD

(#23024) pckownz

pckownz
(őstag)
LOGOUT blog

Hűűű bazzeg, egy Mézes-szilvás fütyülős befigyel. Szép lesz ez az utó szülinap :DD :DD
Most dobom fel a HL2 -t, kicsit játszok aztán go :D

(#23025) nixx-21 válasza pckownz (#23024) üzenetére

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

Huhú az finom :nyál

viszont amit sose kostoljatok meg mert fos íze van az az erdei gyümis fütyülős....
de a bodzás kurvafinom:))

(#23026) pckownz

pckownz
(őstag)
LOGOUT blog

Változott a terv, 4körül jön haver, a fütyülős befigyel itthon, közbe állatkodunk valamit aztán testem a zenére hangolom :DD

(#23027) EarL 007 válasza nixx-21 (#23025) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vodka + Trombidumbi kombónál semmi sem lehet rosszabb. :DDD

(#23028) pckownz válasza EarL 007 (#23027) üzenetére

pckownz
(őstag)
LOGOUT blog

A kombó már ott hibádzik, hogy VODKA :o :o :o :O :O :O :W

(#23029) EarL 007 válasza pckownz (#23028) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Inkább vodka, mint kannás bor. :DDD Meg mondom én, hogy ennél a kombónál semmi sem lehet rosszabb. :DDD Egyébként mindegy, hogy mi, csak ártson. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#23030) pckownz válasza EarL 007 (#23029) üzenetére

pckownz
(őstag)
LOGOUT blog

Kannásbort ne bántsad, pénztelen fiatalok legjobb barátja :DD :DD

(#23031) EarL 007 válasza pckownz (#23030) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az igaz, olcsó, de legalább üt. :DDD

(#23032) nixx-21 válasza pckownz (#23030) üzenetére

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

másik emg a kommersz pálesz.. :K :C

(#23033) EarL 007

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

[link] [link] :DDD

(#23034) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

driverben minden restart után engedélyezni kell a CFX-et? :Y :F

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#23035) westcoastog válasza Laraxior (#23034) üzenetére

westcoastog
(PH! addikt)

crossfirex topikban kérdezősködtél már? ott lehet többet tudnak mondani mint itten :DDD
amúgy szerintem nem kéne mindig engedélyezni, amikor beraktam egy 2. 5770-et akkor nem kellett nálam.

[ Szerkesztve ]

(#23036) No-kia válasza westcoastog (#23008) üzenetére

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ohh kössetek belém :DDD :DDD koliba voltam és a 10 éves bill nem úgy megy ahogy kellene

végre vége a hétnek, nagyon szar volt, bár voltak jó pillanatok, de azok is inkább rajtam meg krisszen múltak, szinte mindenki agyfaszt kapott, csak mi voltunk a topon :DDD

C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

(#23037) No-kia

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

epic fail, múltkor mondtam h volt egy 2,3 as vércukrom 6-7 helyett, nah most bekajáltam és nyomtam egy 1,4 es eredményt, lassan elkell mennem kivizsgálásra

(#23038) Varoz válasza pckownz (#23030) üzenetére

Varoz
(őstag)
LOGOUT blog

Én, ha szomjan döglenék se innám meg a kannás bort, na meg a kommersz páleszt se.

(#23039) nixx-21 válasza Varoz (#23038) üzenetére

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

Dehogynem hidd el papikám a szükség bagy erő :DDD

amugy atomjól sikerült a kézi meccs sulival 12-vel vertük őket :C
és oat dobtam jobbszélről :Y mert ugye jobbkezes vagyok balszélen kéne legyek.... szal ja ng is lettem dícsérve :C
happy és elégedettség :Ł

(#23040) Varoz válasza nixx-21 (#23039) üzenetére

Varoz
(őstag)
LOGOUT blog

Én is jobb kezes vagyok mégis többet voltam a jobb szélén, mint a balon.
Bár én inkább átlövő voltam, aztán meg kapus.

(#23041) nixx-21 válasza Varoz (#23040) üzenetére

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

hát msot ez a mecs elég felszabadult volt...össze vissza cseérltünk több helyen voltam...szokásos balszél helyett jobbszél-balszél-balátlövő-balszél így voltam most :C :C

(#23042) westcoastog

westcoastog
(PH! addikt)

Mondjuk azért erre talán lecserélném az x2-t. :U :C

(#23043) nixx-21

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

hát nem imádni való ahogy itt ül a hangszórón? *.* várja a holnapi elfogyasztását :C :C

(#23044) EarL 007 válasza nixx-21 (#23043) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az, hogy a hangszóródon ül az nem imádnivaló, ha a gyomromban lenne, azt imádnám. :DDD

(#23045) nixx-21 válasza EarL 007 (#23044) üzenetére

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

holnap ottlesz ne aggódj....és ezt végre nem húzóra kell innom mert ez finom áhhh kedzem várni a honlapot rásokkolom magam lassan-lassan :C :C

(#23046) EarL 007 válasza nixx-21 (#23045) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

És nekem nem is adsz belőle? :DDD

(#23047) nixx-21 válasza EarL 007 (#23046) üzenetére

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

honlap megszervezüónk egy talit megkapod a felét:D

(#23048) Varoz válasza nixx-21 (#23043) üzenetére

Varoz
(őstag)
LOGOUT blog

Én is kérek. Hoztam ám poharat is. :D ;]

(#23049) No-kia

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

uhh ez kemény volt, vittem le zenéket presszóba, persze megint mentek a cigányzenék, de legalább a tulaj fizette a piámat, aztán 3 óra után meguntuk a szar zenéket és haver "kihúzta" azenegépet, nah akor azért megfagyott a levegő.. eléggé xd volt :DDD :DDD

(#23050) - = Zk = -

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ma este meló után lenézek egy englis diszkóba. Állitólag pár kedves szó és egy italtól tiéd a csaj. Úgy köszöni meg a piát meg a kedvességet, hogy....igen. Úgy. Pipa, sex, numera. Hehh. Hát ennek utánna kell járnom! :C

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Ati VGA tulajok baráti klubja - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.