Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Ati VGA tulajok baráti klubja - Archívum I. (téma lezárva)

(#45001) subaruwrc

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

mai nap tanulsága

szép volt , jó volt , ennyi volt :)

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#45002) pckownz válasza Ł-IceRocK-Ł (#44968) üzenetére

pckownz
(őstag)
LOGOUT blog

Dreher Antal?

First they ignore you. Then they laugh at you. Then they fight you. Then you win.

(#45003) Ł-IceRocK-Ł válasza pckownz (#45002) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Delet!

Nem igazán csipázom anti bácsit. Te?

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#45004) westcoastog

westcoastog
(PH! addikt)

szebb napot. :R

(#45005) Varoz válasza pckownz (#45002) üzenetére

Varoz
(őstag)
LOGOUT blog

Szép napot!

Nincs az az Isten. Szerintem fos, de ez saját vélemény. :D

Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG

(#45006) - = Zk = -

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

japán északkeleti részén cunami + 8,9-es földrengés. fasza :Y
youtube live-on nézem. nem semmi :(

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#45007) subaruwrc válasza - = Zk = - (#45006) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

baszki azt a cunamit :Y

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#45008) I'm Jocc

I'm Jocc
(tag)

Na, jónapot az uraknak! :R

Never give up, NEVER BACK DOWN!

(#45009) - = Zk = - válasza subaruwrc (#45007) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nem gyengén elsodorta a fél várost. :Y

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#45010) Ł-IceRocK-Ł válasza Varoz (#45005) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Osztom! :D :R

Zk: na igen, az ember ilyenkor érzi át, hogy tehetetlen sok dologban, a természetet el lehet nyomni egy darabig, de lenyomni nem :N
Sajnálom azokat az embereket, és részvétem a károsultaknak.

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#45011) EarL 007 válasza Varoz (#44942) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"Amúgy ha új vinyó akkor midneképp rá kell küldeni az XP teljes formázását."

Minek? Gyors formázás és teljes formázás eredménye ugyanaz. Különbség, hogy a gyors formázás csak a fájlrendszert alakítja ki, illetve meglévő partíció és fájlok esetén a bejegyzéseket nullázza így nem látod azokat, de attól még ott vannak, míg teljes formázás egy-kétszer végigírja az összes allokált szektort nullával, vagy eggyel, értelme nem sok van. Ez azért felesleges, mert közben a merevlemezt nem ellenőrzi, hogy bad sectoros vagy sem...

Az XP telepítője amúgy is egy fos lassú valami, XP CD-t megetetni egy mai géppel már bűn, az XP már levélnehezéknek is szar. :DDD

Amúgy azért nem tud a Windows Vista / 7 telepítője teljes formázást, mert felesleges. Ha egy partíciót kompletten ki akarsz takarítani, arra egy teljes formázás nem elég, még visszaállítható. Ahhoz legalább egy 3-menetes DOD 5220-as wipe művelet kell, de ha halál biztosra akarsz menni, akkor 35-menetes Gutmannt eresztesz rá, ezzel akár napokig is szüttyöghet a gép, egy SSD-t akár ki is tud nyírni.

(#44947) Varoz: Ha már mindenképpen nem Vista/7 telepítővel alakítod ki a fáljrendszert, hanem külső appal, akkor GParted Live, mini Linux, USB penre bootolható formában telepíted, bedugod, indítod és olyan fájlrendszert csinálsz vele, amilyet akarsz.

(#44949) I'm Jocc: Gyakorlatilag nem lesz fájlrendszer, amit használhatnál. Amúgy a mai vinyók már mondhatni eleve formázva jönnek ki, csak nincs rajtuk fájlrendszer.

(#44962) Zk: Auto beállításokkal, pláne ha nem PPPoE-s ADSL kapcsolatod van, akkor amolyan belső hálód van amihez még konfigurálni sem nagyon kell, így egyből nyomja is a netet a router.

(#44964) Zk: Azért a manual meg az admin felület eléggé egyértelmű, mit kell csinálni. Ehhez még CD sem kell, csak router default IP-je böngibe be, majd default user/pass és mehet a móka. Nekem az Edimax fullosan konfigurálni 5 perc volt, de ebben több router restart is volt, mert MAC-filtering, WPA2 titkosítás, stb. volt. A többi, hogy a hálón lévő gépeket lássam szintén 5 perc volt, az már Windows-beli matatás volt, sőt, még az sem, csak mappákat kellett megosztani.

(#44970) I'm Jocc: Tuti nem. ;] Ha Cooler Master ventik vannak, akkor nem. ;] Én ezt mondom igazán nagyon durván halk konfignak: Puget Serenity i7 Sandy Bridge PC - SPCR Edition 10dbA tesztlaborban load ~13dbA zajszint, ezt átlagos körülmények között soha nem fogod hallani, minden más elnyomja. A gépemet az ebben lévő ötletek alapján fogom továbbépíteni, persze alacsonyabb költségvetésből...

(#44996) Ł-IceRocK-Ł: Rángat a BC2? Az micro-stuttering, thx ATI driver...

[ Szerkesztve ]

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#45012) - = Zk = - válasza Ł-IceRocK-Ł (#45010) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

no igen. :U

earl:
köszönet ezért a wifi a javaslatért, neked is. meglássuk, meddig birja :)) :R

engem bezavart, az, hogy közben leállt a netem. de mind1. nézegettem másik firmware-t hozzá. egyelőre nem vagyok benne biztos, hogy az a legújabb..
2. nekem nem sikerült az XP-s gépet összeboronálni az én W7-es laposommal. lehet meglesem a hamachival. pasz.
sajnos nem megy. hálózati beállitásoknál kattintgatok, meg anyázok. de semmi :U
NEKEM NEM MÉÉN! NA!...
remélem egyszer vki majd leirja töviről hegyire, képekkel/videóval... :B

(#45013) No-kia

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nah katalizátort kivágtuk(az egyiket) aztán hang kb semmi) enniy vana gátas paragi dobban, szval holnap leszaladok miskolcra egy Remus dobért :D alig van egy csöves remus, nekem meg az kell. a posta 3300 lenne, a benzin meg kb 3400 ft :D

[ Szerkesztve ]

C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

(#45014) Ł-IceRocK-Ł válasza - = Zk = - (#45012) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Remélem mihamarabb helyreáll a rend japánban.

Más: bazz aszony megint kezdi... annyira unom már, csak jöjjön a nyár ;]

No-kia: na ja, és még vezethesz is. szerintem nem kérdés :D

Earl: köszönet a mindenre kitérő hsz-ért. márcsakúgy olvasni is jó volt.

az ati driverrel megnem tok mit kezdeni... :))

(#45015) pckownz

pckownz
(őstag)
LOGOUT blog

Zk, Varoz?
[link] :R :R

ps.: FF4 rc igen fainosra sikerült. Jól is néz ki, gyorsnak tűnik. :))

First they ignore you. Then they laugh at you. Then they fight you. Then you win.

(#45016) EarL 007 válasza - = Zk = - (#45012) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Figy, 5 év gari van TP-Link-re, szóval bármi gond lenne vele (ami nem nagyon lesz), akkor gariban megoldható a dolog és 5 év hosszú idő. Igaz, egyszer, ha majd végre Abszurdisztánban is megjelenik az IPv6 és amennyiben nem lesz olyan patch a modemekhez, amitől majd kezelik, illetve azt IPv4-re fordítják, akkor lesz "gebasz". De ezzel még ráérünk foglalkozni, ez is egy külön mese lenne.

"nekem nem sikerült az XP-s gépet összeboronálni az én W7-es laposommal. "

Ezért is rühellem az XP-t, de nagyon. Minden más értelmes OS-sel könnyen megy a dolog. Az van, hogy ahhoz tudj az öcséd XP-s gépén böngészni a fáljok között, ahhoz a felhasználói fiókoknak jelszóval kell rendelkeznie, mert nem igazán lehet átállítani, hogy ne igényeljen jelszót. Vista/7 alatt sima ügy. Így majd tudsz öcséd gépén böngészni fáljokat hálózaton is, csak mindig user/pass-szal kell belépned. Nálam másképp nem működik. XP-s gépről bármi más gépen tudsz böngészni, mert odafele nem kell user/pass... Nyomtató megosztással szívok, XP miatt. Persze emellett minden gépen a megosztani kívánt mappákon be kell állítani a megosztási jogosultságokat értelmesen, mert néha eléggé elkefélt módon adja meg a Windows...

Szerk: yay, AIMP3 bétájából jelent meg újabb, AIMP3 szépen kiírta, hogy van frissebb, a 2-esben nem volt valami jó az updatek jelzése, 3-ban tök jó.

Szerk2: Hmm, a full-format mégis ellenőrzi a bad sectorokat, ez és a fájlok "teljes" eltávolítása miatt lassú nagyon. KB302686 Egy új vinyónál nagyon kicsi a valószínűsége, hogy bad sectoros legyen kapásból, de ehhez sem kell XP telepítő, mert a Windows 7 is meg tudja csinálni, miután települt.

[ Szerkesztve ]

(#45017) I'm Jocc válasza EarL 007 (#45011) üzenetére

I'm Jocc
(tag)

1 légkeverő CM venti van benne + a proci hűtő, de az ugyebár PWM-es... Ezt az egy légkeverőt nem lehet szabályozni, ma néztem. Előre vettem egy 14centis Revoltec-et. Azt lehet. :)) De kurva halk ez a cucc. Ülök a székemben, és jobban hallom ha elmegy egy kocsi kint (pedig 50 m-re van innét az út) és nincs nyitva az ablak. Fél éves műanyag ablakok, tehát szigetelnek rendesen. Viszont ha felhúzok minden ventit, akkor süvít mint az állat. De arra max tuningnál lenne szükség. :)

(#45018) EarL 007 válasza I'm Jocc (#45017) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Minden ventilátor szabályozható így, vagy úgy. PWM-es ventiket vagy bemeneti fesszel szabályzod, vagy a PWM jellel. A hagyományos 2-3 eres ventik feszültség alapon vannak szabályozva. Nagyobb bemenő fesz magasabb rpm.

"De kurva halk ez a cucc."

Ezt mondták anno a Sapphire 4830-ra is, és lófülét. Én már csak akkor tudom elhinni valamiről, hogy halk, ha hallom, vagy hangszigetelt laborban készült mérésekről látok eredményt. Ezért is van az, hogy én hűtőket majd az SPCR tesztjei alapján választok, ha ott valami halknak bizonyul, az az is.

Figyeld meg, használod a konfigot és néhány nap múlva az is hangosnak fog tűnni majd.

(#45019) pckownz válasza I'm Jocc (#45017) üzenetére

pckownz
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem most düdörög a prodidzsáj de mégis hallottam, ahogyan az előbb egy fék csikorgott és egy kiscsaj sikított....

(#45020) Ł-IceRocK-Ł válasza pckownz (#45019) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:D

(#45021) pckownz

pckownz
(őstag)
LOGOUT blog

Hoppá. Kedvenc sorozatomból (Dexter) játékot írtak.
Netbookra fasza lesz pont.
SC, Heroes III-IV és DungeonSiege 2 mellé. :DD :C

(#45022) Varoz válasza pckownz (#45015) üzenetére

Varoz
(őstag)
LOGOUT blog

Ismerem, tetszik. :R

EarL
Rángat a BC2? Az micro-stuttering, thx ATI driver..
Érdekes, nekem sose csinál ilyet. :U

Ha már mindenképpen nem Vista/7 telepítővel alakítod ki a fáljrendszert, hanem külső appal, akkor GParted Live, mini Linux, USB penre bootolható formában telepíted, bedugod, indítod és olyan fájlrendszert csinálsz vele, amilyet akarsz.
Te mondtad, hogy az egszerű dolgok a jók. Na egy meglévő XP CD-t egyszerűbb használni, mint venni egy CD-t és kiírni más progit. Pendrive-om meg nincs. :P

Én már csak akkor tudom elhinni valamiről, hogy halk, ha hallom, vagy hangszigetelt laborban készült mérésekről látok eredményt.
Ne legyél katt. Annak van ilyen szuperhallása.

(#45023) EarL 007 válasza Varoz (#45022) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem mindenkinél fordul elő a jelenség, de amúgy gyakori. Pláne ha CFX is van... Vagy csak nem vetted észre.

"Na egy meglévő XP CD-t egyszerűbb használni, mint venni egy CD-t és kiírni más progit."

A Windows Vista/7 gyári lemezkezelő progiját meg még egyszerűbb, ahhoz még XP CD sem kell, mert benne van a Windowsban.

"Ne legyél katt. Annak van ilyen szuperhallása."

Attól lennék katt, mert igényes vagyok arra, hogy mi milyen zajos és nehezen hiszem el, amit pl gyártók írnak a termékeikről, hogy x dB? A mérések ennek bizonyításai vagy cáfolásai. Mert sok múlik azon, hogy mivel hogyan mérnek, milyen környezetben, illetve a zaj spektruma is számít. Amúgy, nagyon háklis vagyok a gép zajra, erre a leginkább, mivel legtöbbet azt használom és zavar a zaj. Ültem már olyan gép előtt nem is egyszer és nem kevés ideig, aminek konkrétan zéró hangja van. Pl nyílt labor kilensei, mozgó alkatrész legfeljebb egy lehet bennük, vinyó viszont nem, mert az embedded Linux egy CF karin van.

(#45024) Varoz válasza EarL 007 (#45023) üzenetére

Varoz
(őstag)
LOGOUT blog

Nem mindenkinél fordul elő a jelenség, de amúgy gyakori. Pláne ha CFX is van...
Értem. :R
Csak már a csapból is az ati=szar driver folyik és nekem nem volt vele gondom.

Attól lennék katt, mert igényes vagyok arra, hogy mi milyen zajos és nehezen hiszem el, amit pl gyártók írnak a termékeikről, hogy x dB?
Nem, attól nem mert igényes vagy. Hanem, hogy neked semmi sem elég halk és mindig meghallod.
Ő a zenéknél csinálta ezt, hogy ő mindent meghall mert abszolút hallása van. (meg röntgen látás stb. ;] )
Nem támadásnak írtam, csak nekem ez jött le. Ettől függetlenül lehet, hgoy ez nem így van. :R

(#45025) I'm Jocc válasza EarL 007 (#45018) üzenetére

I'm Jocc
(tag)

Bazd... Elhiszed, hogy engem nem fizettek le a gyártók?:DDD Így is halk, hogy megy az összes venti... Akkor kilövöm a légkeverőket, meg a procin a ventit, marad a vga meg a táp. 29-30 fokos jelenleg a proci alapjáraton, tehát nyugodtan használhatnám szerintem passzívban is.

Szerk: Sőt, 27 is... Megjegyezném, 24 fok van a szobában.

Varoz: CoolerMaster Hyper 212 Plus. :R

[ Szerkesztve ]

(#45026) Varoz válasza I'm Jocc (#45025) üzenetére

Varoz
(őstag)
LOGOUT blog

Végül milyen procihűtőt vettél?

(#45027) pckownz

pckownz
(őstag)
LOGOUT blog

Bencéék Numb/Encore mixe éppen küszködik a panel adta akkusztikus normákkal, és a szomszéd próbálja valami tompa tárggyal ritmus-ügyileg kisérni eme csodálatos zeneszámot. :DDD

(#45028) I'm Jocc válasza pckownz (#45027) üzenetére

I'm Jocc
(tag)

:C :C :C :C :C :C :C

(#45029) - = Zk = - válasza pckownz (#45015) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

fain:C

earl,
háát, akk kimarad egyelőre. nem sok kedvem van totózni... :N

(#45030) Varoz válasza I'm Jocc (#45025) üzenetére

Varoz
(őstag)
LOGOUT blog

Nem rossz. :)

(#45031) EarL 007 válasza Varoz (#45024) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mondjuk CFX-nél ez nemcsak a driver sara, hanem az általában használt AFR metódusé, amikor n. frame -> 1. kártya, n+1. -> frame 2. kártya, és így tovább, mert van, amikor olyan helyzet áll elő, hogy a n+1. kiszámított frame tartalma nem megfelelő, pl gyorsan fordulsz, ekkor az a komplett frame el lesz dobva... Amúgy a szaggatás általános oka az a driver VLIW-mintákat generáló részének (CPU-terhelő) nem megfelelő optimalizálása okán is lehet, hiszen a drivernek teljesen le kell fordítani a kártya által emészthetőre az adott programkódot, ez még nem gond, mert le tudja fordítani, csak emellett a process/thread mellett van millió másik, amit még futtat a proci és hát, ha az egyik belefut egy komolyabb számításba, akkor picit belassíthatja azt a threadet, ami éppen a VLIW-mintákat csinálja.

"Hanem, hogy neked semmi sem elég halk és mindig meghallod."

Egy bizonyos szint alatt persze én sem hallom meg azt az adott dolgot. Csak van egy alapvető ok, ami nagymértékben befolyásolja, hogy mi az, ami hangos és mi nem. Ez pedig a környezet, ahol használod a hardvert. Pl belvárosban forgalmas utca mellett, mivel a környezet zajszintje magasabb így elfedheti az adott hardver hangját, míg mondjuk falun / tanyán ahol szinte a lélek se jár, ott az alacsony környezeti zajszint miatt jobban kihalljuk az adott zajt a környezetből, az eltérő spektrumuk és hangerejük miatt.

"Ő a zenéknél csinálta ezt, hogy ő mindent meghall mert abszolút hallása van."

Ez viszont egy ordas baromság volt tőle, meg úgy nagyon sok minden, amit tőle hallhatunk. Hallásról kijelenteni, hogy abszolút, az igencsak dilettanizmust sejtet, vagy legalábbis iszonyatos ego van mögötte. Józan paraszti ésszel ki lehet találni, miért szubjektív. A hallást befolyásolja kb. minden, ami létezik a világon. Koponya csontok vastagsága, fülkagyló formája, vastagsága, keménysége, mérete, fülszőrzet vastagsága, sűrűsége, fülzsír mennyisége és állaga, a légkör nyomása, páratartalom, stb, tehát rengeteg dolog.

Illetve ha neki abszolút hallása lenne, akkor minden, hangot kiadó eszközt az ő füle alapján kellene kalibrálni, mert ha neki abszolút hallása van, akkor az referenciának tekinthető. Szóval az a gyerek egy vicc. Mint ahogy állítása szerint az a programozó, aki azt állítja, hogy nincs tökéletes program, az béna. Az, hogy valami lefordul, elindul és azt csinálja, amit akarunk, az még nem tökéletes, mivel lehetetlen bizonyítani a program helyességét. Ahhoz az kellene, hogy minden lehetséges állapotot előidézzünk. Pl. ha a program csak két 32bites int-et ad össze, ott is minimum (2^32)^2 vizsgálat kéne, mivel minden lehetséges értéket beírunk, ráadásul kétszer is, nem is kell mondani ez mennyire kivitelezhető.

(#45025) I'm Jocc: Táp, VGA és vinyó továbbra is csinál zajt, és az, hogy neked mi halk és nekem mi az, két különböző dolog. Akkor hiszem el, ha hallom - avagy nem hallom - mérési eredményeket látok róla.

"29-30 fokos jelenleg a proci alapjáraton, tehát nyugodtan használhatnám szerintem passzívban is.
Szerk: Sőt, 27 is... Megjegyezném, 24 fok van a szobában."

Hőmérsékleti adatok alapján igen, de mivel csak a processzor hőmérsékletét tudod mérni és az nem 100% megbízható, mivel minél inkább távolodunk a TJMax értéktől, annál inkább pontatlan a mérő. 24 fokos szobában 27 fokos proci nem lehetséges, ahhoz vízhűtés kellene, sőt, még annál is jobb. 30 fok az már nagyjából hihető. Illetve attól, hogy a proci nem melegszik túl ha "passzívan" hűtöd, a lap még nem komálja, a lap körül, vagy a lapra direkt légmozgás kell a VRM miatt, az tud csúnyán melegedni és ha a borda nem is meleg, a kis IC-k még lehetnek azok. Ezért nem vagyok híve a passzív hűtésnek egy komolyabb asztali PC esetén. Hiába eszik mondjuk egy i5-ös idle 20W-ot, de akkor mondjuk 0.8V-on üzemel, az IC-ken átfolyó áram erőssége nagy. Gondolom ismered a szöges példát, magas fesz / kis áramerősség csak nagyon megráz, alacsony fesz / magas áramerősség kicsit ráz, de a szög izzik...

[ Szerkesztve ]

(#45032) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én most kussolok, és csendben olvasgatok :D

(#45033) I'm Jocc

I'm Jocc
(tag)

Letöröltem 22 gigás telepítőt a vinyóról, de a foglalt helyből nem vette le. Why? :F Ugyan úgy 40 giga a foglalt, mint ahogy az előtt is.

Szerk: Balfasz vagyok... LOMTÁR VAZZEEEE :W :C

[ Szerkesztve ]

(#45034) Ł-IceRocK-Ł válasza I'm Jocc (#45033) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:C :C

(#45035) EarL 007 válasza I'm Jocc (#45033) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nemcsak a Lomtárba került és onnan nem került ki? Rejtett fájl nincs? Amúgy ha egyébként üres partíció, akkor ott lehet még a pagefile, meg a hibernálási fájl is akár.

És mi 22 gigás? :DDD

Szerk: Ouch. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#45036) Varoz válasza I'm Jocc (#45033) üzenetére

Varoz
(őstag)
LOGOUT blog

Ügyes. :C :DDD

Itt egy kis belvízhelyzet.

(#45037) WesTM

WesTM
(őstag)
LOGOUT blog

Napot!!!

Kész a motor a zsigába, nem jutok szavakhoz. :C
Most végre tudja amit kell neki. :C :C :C :C Olyan 90-95le. 0-100 megvan 10-11 alatt. :K :K :K

Apu egész héten ezt csinálta, ma lett kész, brutál lett! :C

i'm out

(#45038) I'm Jocc válasza EarL 007 (#45035) üzenetére

I'm Jocc
(tag)

Áramerősséges feszültséges dolgot ismerem, azért vágom az elektronika alapjait nagyjából. :K

Lomtárba került, ürítettem a lomtárat, és mindjárt felszabadult. Amúgy COD6-ot raktam fel aztán egy helyen volt minden, felmásoltam lemezről, cd-kép, és ez volt így 22 giga. :))

(#45039) westcoastog válasza I'm Jocc (#45033) üzenetére

westcoastog
(PH! addikt)

Én nem használok lomtárat, beállítottam hogy ne foglaljon le a meghajtókból helyet, meg bepipáltam hogy a fájlok törlődjenek ne a lomtárba kerüljenek, valahogy nem hiányzik. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#45040) Varoz válasza westcoastog (#45039) üzenetére

Varoz
(őstag)
LOGOUT blog

Én simán Shift+Delete. :C

EarL
Vagy akár. :C

[ Szerkesztve ]

(#45041) EarL 007 válasza Varoz (#45040) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Naja, és persze Total Commander rulz. ;]

(#45042) Varoz

Varoz
(őstag)
LOGOUT blog

Olvasgattam egy WP7-es hír hsz-eit. Hát moonman szerintem klinikai eset, kb. mint katt. :W
A blogjában a legfrissebb cikk pedig szánalmas.

[ Szerkesztve ]

(#45043) westcoastog válasza Varoz (#45042) üzenetére

westcoastog
(PH! addikt)

why? wp7 istenítés?

(#45044) Varoz válasza westcoastog (#45043) üzenetére

Varoz
(őstag)
LOGOUT blog

Is, meg a szokásos MS istenítés a köbön.
A blogban meg saját magát nevetteti ki egy hülyeséggel a lekapcsolható hosszabbító vs. winchester mentés kombóval. És még ő szokta mondnai, hogy ha valmai szarakszik a winnel akkor az felhasználói hiba. Erre ő meg elbasz egy vinyót, de a hosszabbító a ludas. :W

(#45045) westcoastog válasza Varoz (#45044) üzenetére

westcoastog
(PH! addikt)

van ez így, szakmai ártalom. :DDD

(#45046) Ł-IceRocK-Ł válasza Varoz (#45044) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Más szemében a szálkát, sajátjában a gerendát nem... :D

(#45047) Varoz válasza Ł-IceRocK-Ł (#45046) üzenetére

Varoz
(őstag)
LOGOUT blog

Tipikus. :DDD
Csak nem értem az ilyen miért nem hallgat. Akkor legalább bölcs maradna. :U

Most betévedtem egy MÁV hírhez. Hát ott is csudák vannak. :DDD
Eleve ha MÁV az jó nem lehet. WiFi-n gondolkoznak az IC-kre.
Előbb tanuljanak meg közlekedni. Ne legyen végre az, hogy MÁV=késés. :W
És akkor még a dzsuvás kocsikat nem is említettem.

[ Szerkesztve ]

(#45048) Ł-IceRocK-Ł válasza Varoz (#45047) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jaj a mávot ne is mondd. Az egy rakás trágya.
A MÁV nak 6 ellensége van a 4 évszak meg az utasok meg a munkások. :D

Télen túl hideg van eltörnek a sinek, meg hó van, leszakad a vezeték.
Nyáron túl meleg van, a sinek felforrósodnak, a vezetékek megnyúlnak leszakadnak.
Plusz késnek, koszosak, büdösek. Az állomásokról ne is beszéljünk.

(#45049) EarL 007 válasza Varoz (#45042) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csak hogy moonman, ha akar, akkor tud érvelni is, míg kattból árad a hülyeség. :DDD

(#45044) Varoz: Ez most wut? Ez csak annyiban az ő hibája, hogy nem szólt, hogy:
"Ne hogy lenyomjátok azt a rongyosfarkú seggberakott öregördög lovának rézzelcifrázott kóchengeres ráncos répájával megkent földönfutó kapcsolót, mert isten bizony, hogy a mókus fészket rak az orrotokban és akkor lekaszáltatok veletek a térdig érő szélben a kekszmezőt!"

És te nem lennél rohadt ideges, ha egy image a retardált kolléga által elbarmolódna?

[ Szerkesztve ]

(#45050) Varoz válasza EarL 007 (#45049) üzenetére

Varoz
(őstag)
LOGOUT blog

Ja, hogy egy kollégája nyomta le? Akkor azt írja le.
Mindez szép és jó, feltéve, hogy kolléga nem dönt úgy munka végeztével, hogy ő most szokás szerint lenyomja a hosszabbítót…
Mert ez egy kicsit úgy hangzik, mintha ő nyomta volna le megszokásból.

De ezektől függetlenül sem a hosszabbító a ludas hanem a kolléga. De amúgy miért nem szólt neki. :U Néma gyereknek az anyja sem érti a szavát.

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Ati VGA tulajok baráti klubja - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.