Hát akkor tőle tuti kérdezhetsz, és kapsz is normális választ
Never give up, NEVER BACK DOWN!

Hát akkor tőle tuti kérdezhetsz, és kapsz is normális választ
Bátyám is már egész sok kilométert letudhat maga mögött, egy pár évig a Trend Építőnél dolgozott, anyagbeszerzőként, öreg, a szentlélek tartja egyben Ford Transittal szállította az anyagot mindenfele. Azóta átlépett a Piramis Építőházhoz, ott raktáros, targoncázik, de mint valami kisgyerek, imád targoncázni. 
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

Nyáron volt részem targoncázásban
Élvezted?

Meg hát
Főleg mikor felforrt az egyikben a hűtőviz
Rotyogott mint a bográcsos gulyás baszki

Meg hát
Főleg mikor felforrt az egyikben a hűtőviz
Rotyogott mint a bográcsos gulyás baszki
Nem is tudtam hogy ez a topik tud crossfire hozzászólást... kétszer küldte el pedig egyszer kattintottam.
[ Szerkesztve ]
én voltam a 37.000. lol
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?
Vááá, a régi villamosok is szoktak rotyogni, de ott a hangszóró miatt, mert gerjednek, tisztára mintha babgulyás lenne. 
(#37009) westcoastog válasza I'm Jocc (#37006) üzenetére

crossfire hozzászólás köszöntem végem.

Na vettem egy Force Unleashead-et meg egy Half-Life : Episode One-t. Az SW 3000-re van akciózva a HL meg egy ezresre. Szerintem megéri. 
Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG

4 évesen: A sör nem létezik. 8 évesen: A sört apa issza. 12 évesen: A sör keserű .14 évesen: A sör egész jó. 16évesen: "Kurvajó ez a sör".18 évesen: " Hozzámég sört". 22 évesen: " Badnnmeg igjuyunk megéégsoört" 35évesen: Mielőtt döntenénk, igyunk meg egy sört. 55évesen: Bárcsak lenne itthon .......... sör.... . 75 évesen: Remélem ittam elég ...SÖRT.
XD 
[ Szerkesztve ]
Hova lett mindenki? Mi van, letaglózott mindenkit a hír vagy az a baj, hogy nem is köszöntem? 
Szép estét!
Na csak, hogy. 
Szerbusz! Mit akarsz? Kávé? Nincsen. Szendvics? Nem adok! Menj innen,
hülye kocsog! Nem kapsz semmit, elfogyott, kifogyott, kész, vége,
mindennek! Felbordultam, megéjtetted?! Pfuh,pfum. Csoki! Hol vagy?
Gaben! Ezt nem hiszem el! Vigyázzál' mert behúzok neked egy olyan
stjigulát, hogy nem igaz! Mé' nem jön ide senki? Sanyi, hol vagy? I...tt
vagyok, fónök! Há' én vagyok a király, Lali meg a császáj, fónök! 
[ Szerkesztve ]
Steam?
Ki kéne próbálnom Steamen vásárlást, Company Of Heroes Gold Pack egész jó vétel, 15€ és két játék van benne, alap Company Of Heroes és az Opposing Fronts. STALKER-ek is egyenként 10€-ért mennek, a három rész együtt ~8300Ft-ért nem olyan rossz (plusz a Steam előnyei is benne vannak), de most is (mint mindig) gyenge a forint...
Üvegtigris alaaap, legjobb. 
A 2-ből egyik kedvenc kis részem, leírva más mint hallva. 
- Gabeeen, hogy vagy?
- Fosok, a fagyos-habos-virslitektől.
[ Szerkesztve ]
Dehogy, CDGalaxis. Nekem nem pálya a Steam. Mert ha valamit megeszek annak legyen tokja, borítója, minden. Úgy a szép. 
Én nem látom az előnyét és még sose szarakodtam a lemezzel. Csak beraktam és ment.
Ne felejtsük el, hogy amikor seggbe rúgnak, egy lépessel előbbre jutunk!
Csak pozitívan.

[Hilltop Hoods - The Nosebleed Section]
[ Szerkesztve ]
(#37015) EarL 007 válasza westcoastog (#37011) üzenetére
Levlistán is végigment. 
Varoz: Áhh, aztán szarakodni a lemezzel (vagy kéri indításkor vagy nem, ha kéri, akkor meg krekkelni, hogy ne kérje, ezért az egész lemezről rippet csinálni nem fogok, hogy még több helyen foglaljon
), frissítésekkel, stb. több előnye van a Steamnek. Tok, borító meg csak útban van. 
[ Szerkesztve ]
(#37016) westcoastog válasza EarL 007 (#37015) üzenetére

amúgy én is a steamet preferálom, csak nincs hitelkártya, se számla még. 
(#37017) Varoz válasza westcoastog (#37016) üzenetére
Szerintem meg van a feelingje az eredeti lemeznek. 
EarL
Áruld már el mit nyújt a steam, 3.000 Ft plusszpénzért? 
[ Szerkesztve ]
(#37018) EarL 007 válasza westcoastog (#37016) üzenetére
Nekem OTP Junior számlám van Visa Electron karival, több helyen is olvastam, hogy azzal flottul megy. Kicsit több pénzem lesz, lehet megveszem életem első eredeti játékát.
GRID 14€-ért megy (~3900Ft), egyre több a jó vétel (bár néha tacskóban 1000Ft-ért megvehető a GRID, de ellene szól, hogy nem nyújtja azt, amit Steam igen). Aztán Company Of Heroesok is érdekelnek, STALKER-ek szintén...
Egyik haverom nagyon rákattant a Steam-re, meg a GOG-ra.
Matek előadás végén is inkább Total Annihilationt nyomott, mint figyelt volna.
És ami komoly, hogy ami GOG-on 5$, az mindenütt 5$, nincs 1$ = 1€, stb. Steamen sajnos ez van.
Varoz: Szépnek szép, hogy ott áll a polcon, de ebben ki is merült. Steamen is eredeti minden, csak itt plusz is jár hozzá, pl folyamatos, lejárat nélküli updatek. De pl. GOG-on meg is hegesztik a játékokat, hogy menjen akár 64 bites Windows 7-en is, egyszerűen.
[ Szerkesztve ]
Mert szerinted azt a frisssítést nem kapom meg, csak steamen? 
Amúgy van a CDGalaxison is Grid, pont egy ezres. Abból a plussz 3 ezerből meg veszel mást még mellé. Legalábbis én a helyedben ezt tenném. 
[ Szerkesztve ]
Ha éppen szar a forint, akkor annyi a többlet, de több előnye is van. Ha a játék fejlesztője nem ad meg telepítési korlátot (pl. GTA4-nél 15 alkalom, de az is bőven jó, ha pl félévente új win és egyúttal játék telepítés, akkor is 7.5 évig használhatod), akkor bármikor leszedheted, telepítheted. Míg egy lemez tönkremehet és akkor oda a szép korong. Másik, hogy itt folyamatos terméktámogatás jár hozzá frissítések formájában, amit a kliens automatikusan letölt és telepít. Míg a hagyományos megoldásnál neked kell gondoskodni a frissítésről és ha valami hülye DRM megoldás van, akkor a lemezt is kéregetheti, vagy megkrekkeled, hogy ne kérje, Steamen abszolút nem kell lemez. Ki se kell írni, mert ha megvetted, bármikor letöltheted. Plusz ugye közösségi támogatás is van, Steamen belül csoportok kialakíthatók, láthatod ki mit vett, mit ért el a játékokban, illetve egymást játékra hívhatjátok Steamen belül, stb. Sokszor komoly leárazások vannak, meg jó kis pakkok.
Sok játék nem húzza le automatikusan a frissítéseket.
[ Szerkesztve ]
Na és? Ez nekem kevés. 
Nekem az pont elég. 
A Grdi speciel pont nem érdekel. 
[ Szerkesztve ]
De fog a franc a lemezzel szarakodni, akár csak egy alkalommal is, meg speciel a GRID-nél szopat a frissítés lemezes verziónál: [link]
És miben több a bolti lemezes verzió? Hogy van egy tok, meg borító? Az a semmi.
Ki kell fogni Steamen egy jó akciót és voilá. 
[ Szerkesztve ]
És mit nézel, használsz többször, a játékot folyamatosan frissen tartva, vagy a tokot?
Ha az embernek sikerült mindent online megvásárolnia, amit eddig letöltött, vagy lemezen kapott, akár ki is dobhatja a gépből a DVD-írót, mert az még Windows telepítéshez se kell már, megoldható pendriveról.
Már én is rég kiszedtem volna, ha nem kéne a bátyámnak cd-re kiírni a zenéket, hogy a kocsiba hallgassa azokat, illetve nővéremnek filmeket dvd-re, hogy megnézze őket. Bátyámnak tudnék javasolni olyan fejegységet, ami pendriveokat, vagy memkarikat kezel, nővéremnek meg WD TV HD, ha TV-n, vagy a laptopjára egyből, ha pl hajón éppen-mikor-ráér néz filmeket... Az optikai hordozós megoldások már kezdenek divatjamúltak lenni.
[ Szerkesztve ]
Ehe.
De a frissítés manuálisan kell csinálnod, amit a lemezes játékot vásárlók java nem tesz meg, Steamen meg hozzá se kell nyúlni, mindent megcsinál, ez a legnagyobb előnye. Játékokat is mindig érdemes frissíteni, akárcsak a Windowst. GTA4, STALKER a legjobb példák erre. STALKER SOC első rev. elég bugos, GTA4 szintén, frissítések nélkül nehezen játszhatók. 
A kép ismerős, reggel 8:00-kor diszkrét matematika és lineáris algebra előadás volt, Gyuri nénivel (Dr. György Anna - Gyuri néni, saját találmány
), szegény ahogy idősödik, egyre szétszórtabb, rosszabb tanár lesz. Lassan olyan szétszórt, hogy hozzá képest egy koleszos szoba buli után minimal modding. 
A kivétel erősíti a szabályt. De amúgy ez rohadtul nem logikus közmondás. 
[ Szerkesztve ]
Jó, de én nem a java vagyok. 
Kikérem magamnak!
Ma rendbe vágtam a szobát, nagyon zsír lett. Red Light District...
Piros minden, csajos poszterek, sörös táblák, minden játszik. Kurvajó lett, mostmár tényleg jól érzem magam a koliszobámban!
Nyugtató kanlak. A rendet pedig kifejezetten szeretem. 
Megyek aludni, 9 től előadás.
Jó éjszakát! 
i'm out
Én is elteszem magam. Nekem 7-től meló. 
Jó éjszakát!
noh...
péterem, mesélek. akartalak hivni tegnap mikor jöttem haza tescobol. csak akkor már erősen 11 óra volt itt, igy kimaradt
....
mesélek, megigérem 
hy all 
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -
iphone függőségem lehet átcsap windows phone 7-be....nagyon bejön az OS...
HTC HD7 Surround kifejezetten tetszik a maga kis hangszórójával
kikéér?
![;]](/dl/s/v1.gif)
reggel suliba kezdek vele 
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3
(#37031) westcoastog válasza EarL 007 (#37020) üzenetére

én is crackelem a stalkereimet. 
ja és ma nem adták ki nekem a boltba a piros fekete watt energiaitalt 
a 18-as karika csak design elem rajta, a bolond eladó meg komolyan veszi, nem álltam le vitatkozni vele inkább. 
[ Szerkesztve ]
(#37032) subaruwrc válasza westcoastog (#37031) üzenetére
és nem vagy még 18?
vagy nem nézel ki annyinak? 
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?
(#37033) westcoastog válasza subaruwrc (#37032) üzenetére

(#37034) WesTM válasza westcoastog (#37031) üzenetére
Minek iszol ilyen szarokat????
Én leéltem 19 évet nélkülük, és boldog vagyok!
Az energiaital most divat. Semmi több. 
i'm out
(#37035) westcoastog válasza WesTM (#37034) üzenetére

Ízük miatt. 
(#37036) WesTM válasza westcoastog (#37035) üzenetére
Na hagyjál...
Szerintem egy 3X megemésztett üregi hermelinnek jobb íze van mint azoknak a mérgeknek... ![;]](/dl/s/v1.gif)
i'm out
(#37037) westcoastog válasza WesTM (#37036) üzenetére

Azért néha jól esik, létezik nagyon sok ergya ízű fos is, de vannak finomak is. Mindegy, ne vitatkozzunk. 
[ Szerkesztve ]
windows update felcsapatta az uj msn-t...
nem nnyira tré de a név változtatásos mizéria meg a még nem működő msn+ necces(bár az utóbbi meg lesz oldva előbbivel nem tudok mit kezdeni)
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3
(#37039) westcoastog válasza nixx-21 (#37038) üzenetére

Gyűjtsünk aláírásokat amit egy petícióként fogunk beadni az ms-nek hogy adjanak ki egy újmessengert amiben lehet nevet változtatni mint a régiben.

Úgy is kell (
), azért a Windows Mobile 6.x sem nevezhető rossz OS-nek, még akkor sem, hogy csak egy érintés, meg rezisztív kijelző, stb. HTC odatette magát a könnyen kezelhető WinMo 6.5-ért és egész jó lett, nem egy kategória, meg ideológia a divatos tapiképernyős telókkal. Windows Phone 7 meg kellemest a hasznossal, lehet egyetemen tanulni fogjuk azt is vagy fejlesztünk rá? 
"nem nnyira tré de a név változtatásos mizéria meg a még nem működő msn+ necces"
Ép spec örülök a neves dolognak. Így is millió helyen kiadjuk infóinkat, az a +1. hely már édesmindegy, meg ugye Facebook, Twitter, Youtube hír, megosztás integrációhoz némileg kell is. Facebookon is mindenki official névvel van fent, így könnyebb kötni msn partnereket, facebook partnerekhez, stb. én nem használok facebookot, mert minek, divatos lett, azt ennyi, le fog ülni, mint iwiw, myvip, stb. MSN Plus meg nem a WLM hibája, ez nem róható fel neki, nem necces egyáltalán. Füles beszélgetés bekerült az új WLM-be, ez volt talán a legnagyobb plusz (legpraktikusabb), mint a Plus adott.
westcoastog: Felteszed a régit és kész, gond egy szál se. Egy jó darabig, legalábbis 2014-ig biztosan nem lövik le a régi WLM támogatását, mert az új 2011-es nem megy XP-n, annak 2014-ig van extended support, ha meglépnék akkor sok felhasználótól esnének el. Akik vagy átszoknak egy alternatív msn kliensre (amit nem igen tennének meg), vagy többet nem használják, vagy új rendszert vesznek, ez utóbbi a legkevésbé valószínű.
WesTM: Energiaital és energiaital között is van különbség, az olcsó szarok, mint Coopos Get Up, vagy XL, stb. azok szokásos tutti-frutti löttyök kevés energiatartalommal, nem a legjobb utóízzel, de a minőségibb darabok, mint pl Monster, az spec finomabb is, meg jobban megéri, nagyobb mennyisége folytán jobban hat, de nem túl erős (amúgyis napi 1x ajánlott, a hatóanyagok, vitaminok javát leadja így is). Én iszom a Monstert, amikor holtkóros vagyok reggel, felébreszt és kicsit pörget, pulzusomon tudom érezni. Kávét nem igazán szeretem.
Ill. azt is olvastam a Windows Phone 7-ről, hogy a szoftver frissítések hasonlóak lesznek, mint desktop Windows esetében, de kicsit eltérő logikával. Mivel ugye a telefon szoftverének frissítése nagyban függ a gyártótól, meg a telefon szolgáltatótól, hogy ad-e ki frissítést, lehet-e frissíteni függő telót, és hogyan. Míg amennyiben igaz, WP7-nél központi, Windows Update jellegű frissítés lesz, amibe állítólag a gyártók, szolgáltatók nem szólhatnak bele. Csak míg desktop Windows periodikus időközönként keres (ha be van kapcsolva), ha talál valamit, akkor letölti és/vagy telepíti is, addig ha igaz WP7-nél nem a telefon fog keresni frissítést (ami érthető, mert nagy adatforgalmat generálhat), hanem a Microsoft "hívja meg" a telefont, hogy elérhető új frissítés, érdemes letölteni, telepíteni. Nem vagyok benne biztos, hogy igaz-e, mindenesetre logikus és érthető lépés lenne, Mobilarenan olvastam valahol.
Milyen asztali DVD-t érdemes venni 10k körül? 
Olyan ami lehetőleg szinte mindent lejátszik és megbízható.
Az biztos, hogy legyen USB támogatás rajta, hogy lehessen pendriveról is nézni filmeket, olcsó DVD-nek könnyen szétmegy az optikája idővel.
Az OK, de én itt valami konkrétumra vagyok kíváncsi. 
Pl. a Sencor jó? Sencor SDV 7303H
olcsó DVD-nek könnyen szétmegy az optikája idővel.
Én nem az ilyen no name, mezei sz.rokra gondoltam. 
[ Szerkesztve ]
Szerintem energia ital = Fake...
Monstert is azért issza mindenki,mert most az a menő. 1 órán keresztül isszák azt a fost, csak hogy lássa mindenki monstert iszik. Ittam már énis, megadtam a lehetőséget, de ez tömény placebó. Az energiát inkább a szalonnából meg a házi tejből szedem össze...

Varoz:
Nekünk már döglött meg hyundai, thomson ami nem egy szar darab volt, elég drága is volt a sima dvd-k között, Apu most egy Sony-t használ, ez elég rég óta bírja, bár nincs is már annyit használva, öcsémnél viszont egy usb-s technika van, és eddig az a legszívósabb.

i'm out
Hát lehet, hogy a Sencor is egykutya lehet a nonémekkel.
Talán Orion, Samsung, Sony, Panasonic, Pioneer, Philips, LG, ilyesmikre gondoltam.
2 év gari az okés, lehet, hogy tényleg jó DVD-játékos. 
WesTM: "Monstert is azért issza mindenki,mert most az a menő. 1 órán keresztül isszák azt a fost, csak hogy lássa mindenki monstert iszik"
Jah, boldog-boldogtalan is issza, és van még cukormentes verzió is, diétázóknak, az már epic fail, ha e mellé enne egy McDonaldsos hamburgert és mondaná milyen egészséges.
Mit lehet ezen 1 órán keresztül inni? Én leküldöm gyorsan, mert ízlik, aztán megy a doboz a szemétbe összegyűrve, hogy ne foglaljon sok helyet. 
"Az energiát inkább a szalonnából meg a házi tejből szedem össze..."
Húst-hússal, az az igazi energia adag (bár kora reggel kicsit sok lenne), de én spec szeretem a Monstert, leginkább az íze miatt. Kávét annyira nem szeretem...
[ Szerkesztve ]
(#37047) westcoastog válasza WesTM (#37045) üzenetére

én ha nagy ritkán veszek is monstert, azt kb 5perc alatt elfogyasztom, aki erre veri a mellét hogy monstert iszik azt sajnálni sem tudom...
Energiát meg nyilván nem ad, legalábbis nekem nem. 
Pontosan!
egyetértek!
westcoastog: Hát igen. Utálom ha valamit divatból csinálnak, fejükre önteném a legszívesebben, persze ha valaki az ízért issza az más.
De ettől senki ne akarjon Hulk Hogan lenni. 
i'm out
(#37049) westcoastog válasza WesTM (#37048) üzenetére

én világ életemben úgy álltam az e-drinkekhez hogy az ízük miatt, a kalashnikov na az finom. 
Nekem csak egyszerűen ízlik, a teszkós löttyhöz képest finomabbnak találom, mert a utóbbinak elfogyasztás után érdekes utóíze volt. Azért némi koffein található a Monsterben is, szóval egy picike energiát ad (illetve a cukor tartalom is), a kávé hatásának is a koffein az alapja, csak persze egy kávé sokkal több koffeint tartalmaz jóval sűrűbben. De a Monsternek is, mint minden energialöttynek van egy kellemetlensége, hogy ha kiürül a szervezetből (fél nap alatt), akkor az ember jobban lefárad.