afennébe én akartam, ehh majd 3000-nél add át 
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
afennébe én akartam, ehh majd 3000-nél add át 
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
rettentően régi, remélem kielégítő választ adtam( ma eladtuk az örökölt házat és csak 10 órát kellett utaznom a mai nap) 
játszani kéne de álmos vok 
[ Szerkesztve ]
C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i
Akkor ezt megbeszéltük
.
Mostmár végre teljes a boldogság, a gép müxik, Crysis nem torpan, TV-Tuner is mostmár jó, DVD íróm is faja, mi kell még? 
No-kia: az enyém is valami rettentő régi volt, valami ESCOM márkájú
.
[ Szerkesztve ]
én a százezredikre pályázom a 4800-as topicban
, 2 hónap alatt 20ezer hsz, akkor 1 év múlva lehet meglesz a 100.000dik, bár lehet lecseng, ellenben nagyon sokan veszik, így még többen irogathatnak
, de az 50.000-dik a esélyes
a Geforce GT200-as topikban szrény 4xxx hozzászólás van látszik h nem valami elterjedt kártya 
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3
Valóban nem látom én se értelmét annak a sorozatnak
.
hát igen most picit megszívták ![;]](/dl/s/v1.gif)
sebaj az nvidia úgyis talpra áll, az 55nm-es változata jó lesz a 4870x2-vel szemben(növekvő órajelek, csiszolnak rajta, igen de mi lesz a mainstreammel? a 4850-es ellen? ott a pénz, bár sztem őszre az ellen is kihoznak valamit, mondjuk felezett 55nmes gt200-ast, bár nehéz lesz letörni a sláger kártyát
Ha kihoznak valamit ellene, árban úgysem tud hozzá fel(inkább le)nőni, addigra már bőven bemegy 30k alá a HD4850, tehát sztem nem lesz veszélyben. Csak egy-két nvidia fan fogja venni szvsz. Aki gondolkozik/olvas/fórumozik, az ATi-t vesz.

igen elég jövőálló és olcsó megoldás
az 5850 ugyanez lesz csak 40nm-en(kisebb fogyasztás, esetleg némileg magasabb órajel), tehát ugyanaz lesz, tehát drivertámogatás marad 
Brendnyúú rv770 topiknyitó fejléc terv, mostmár az x2-vel egyetemben:
![]()
Na hogytetszik? 
[ Szerkesztve ]
nagyon zsír

Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3
Nagyon jó lett 
Fejlécnek sztem a 2. Bár az első is faja. 
[ Szerkesztve ]
Hali, most raktam a gépbe egy 4870-et, driverek már fennvannak, de vmiért nincsen ott a felbontásnál az 1360*768 driverben, holott a 3870 driverében ott volt. Hogy tudom ezt a felbontást beállítani ennél a kártyánál?
Azért írok ide mert vmi barmok miatt épp zárva a 4870 topic...
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.
próbáltad powerstrippel? 3.8-ast ficcentsd le valahonnan.
Amúgy mivel nem 16:9, és 16:10, és 4:3, egyre inkább elfelejtik ezt a felbontást, elég kicsi is, nameg kevés monitornál natív.
mod: Mi lett az x2-vel? Látom azért ATinál maradtál (
)...
[ Szerkesztve ]
Mindjárt megpróbálom, most rakom fel a legfrissebb drivert.
Hát akkor csak ne felejtsék el, mert nekem 1360*768-as tv-re van rákötve, és nagyon mérges leszek, ha nem fog menni. 
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.
Na megoldódott a problémám, a gyári driver nem támogatta az 1360*768-as resit, de az ati oldalán lévő 8.7 gond nélkül viszi a tv 1360-as natívját. 
Jahogy gyári driver? Az felejtős mindig. Főleg ha Asus, ők még bele is nyúlkálnak rendesen.
Még annyit kérdeznék, hogy feltettem ugye a 8.7-es drivert és Catalystot is, de az Eszközkezelő szerint csak 8.5-ös driver van fent 2008.07.03 dátummal, viszont a Catalystban meg azt írja, hogy 8.7 a Catalyst verziója. Ez lehetséges, hogy a Catalyst 8.7-es verziójú, de a driver meg 8.5? Mert amikor nem jó a driver vmi miatt, akkor sokszor azért nem indul a CCC, mert nem azonos verziószámú a driverrel. Vagy csak az eszközkezelő van lemaradva?
Ja és a FullHD Tv hol marad az izom vga mellé?

mod.: Az eszközkezelő a vga-drivert mutatja, ami a 8.7ben 8.5.xxxxxx. Szóval ez így van rendjén. Nekem is 8.501 az eszközillesztő bár nekem asszem csak 8.6 van fent. NEm baj ha eltér. Akkor nyíg a ccc néha, ha csak illesztőprogramot frissítesz, vagy downgradeelsz és a ccc-t hagyod.
[ Szerkesztve ]
Okés értem, köszi.
Most toltam egy 3trémárkot, hát az szar eredményt adott, mint várható volt (15,5k), de nem is vártam 3,32-n járó procitól többet. Viszont játékban szétveri a 3870X2-t, most mértem Crysist.
Hmm, megnéztem a PH-s toplistát, 3,6GHz-en járó Quaddal is 15,6k-t ad csak... 3DMark sucks 
Nagyon jó a karííí
Grid: 55 fps-3870x2, 80 fps-4870 
FullHD tv-t hol kaptam volna márciusban 125 ezerért?
Pár kép az új barátomról
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
mellette az egy 2900pro?
egyébként rohadt idegesítő volt tegnap az a gyerek, az ilyet legszivesebben fenéken billenteném
Igen, az teljesített szolgálatot, amíg nem volt más karim. 
az AMD jobbat alkotott az intelnél kisfogyasztású gépnél
szal az atomot behozták, tudom elefántnak a szúnyogcsípés
, szal jó h az atom ellen ki tudnak állni, érdemes átolvasni a cikket, az amd proci többet fogyaszt de erősebb is, viszont az egész rendszer kevesebbet fogyaszt és gyorsabb
, és halkabb(passzív) 
AMD 
[ Szerkesztve ]
Yorkfield ellen is kikéne már hozniuk valamit... Az a baj, hogy nincs pénz náluk egyszerre sok fejlesztésre, meg az Ati-ba is rengeteg pénzt ölnek.
nehalem ellen
a quadok ellen talán labdába rughatnak a 45nmes phenomok, talán, de nehalem ellen kéne, azellen talán a gpgpu-s fusion lesz general purpose gpu
Egyébként nem csak hogy támogatja a kis HD felbontást, de külön opció van TV-re optimalizáláshoz, ami egyből belövi tökéletesre. 
nv-n ilyen nem volt?
Fos, ott nem volt ilyen opció, csak a felbontás, de csinált olyat, hogy kiléptem egy programból és fél percig így vibrált a kép, mint a Crysisban mikor Gaussal mellédlőnek és elektrosokkat kapsz 
nem semmi, tömeggyártásban nem lehetne csinálni,?

C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i
amit én írtam az nem egy darabos verzió bár igaz h limitált széria de azért 120K mégis csak sok annyiraből megvan a 4870X2 
az is igaz, de akinek van pénze
Nem vmi forgalmas ez a topik az nV baráti köréhez képest...
Aki akar jönni Crysisozni esténként PH-sok, jelentkezzenek a Crysis topicban. Már egy jópáran nyomjuk esténként minden nap vagy másfél hónapja.
Persze csak olyanok jelentkezzenek, akinek jó vasuk van ![;]](/dl/s/v1.gif)

Hm, ez valóban elég kemény...
Kellenek ATi memók? Csak mert tom merre lehet kapni 
Mintha a cooler master házból is lenne AMD-s...
[ Szerkesztve ]
SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX
tényleg nem nagyon akar pörögni
ezt tegnap csináltuk én vok: én vok : bmx
a multinak kisebb v. nagyobb a gépigénye? v pályafüggő?
Videót nézve magam jut eszembe. Mi is így ökörködtünk naphosszakat. 
[ Szerkesztve ]
egy kis nyalánkság

Összességében jobban fut a multi. De eléggé pályafüggő, van, amelyik lassab, és van gyorsabb. Ha kellenek infók, akkor hozzám pü-zhetsz.
Tudjátok miért pörög fel néha 1-1 mp-re indokolatlanul a 4870 ventije? A PH-s tesztben is olvastam róla, hogy nekik is csinál néha ilyet. Gondolom a venti vezérlőjébe van gond, de a következő driverrel biztos orvosolni fogják már.

Barátnőm AGP-s HD2600XT-je csinálja ezt neki sajna nem javította a driver sőőőt most van hogy beáll és megy 100%-on.
De hát sok panaszt láttam a kártyára AGP-s verzió nem a legjobb, de a 4870-nél tutira fogják orvosolni a bajt.
de3 miköz van a cross firenek a ramohoz? 
Ez csak reklám ram, annak aki van olyan hülye és bedől a reklámnak... OCZ alkotott már megint, hülyíti a népet.
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
Na ez még csúnya is szvsz. Miért nem lett ez is piros, mint a másik OCZ-ATi-s RAM?
.
Mindenesetre 100%-on elég ijesztő a hangja. Még szerencse, hogy amúgy halk, csak akkor hallani meg, mikor felpörög 1-1 pillanatra nagy ritkán, de akkor olyan, mint egy 5000W-os porszívó.