Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Ati VGA tulajok baráti klubja - Archívum I. (téma lezárva)

(#2001) Bluegene válasza MarioAna (#2000) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

afennébe én akartam, ehh majd 3000-nél add át :P

Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

(#2002) No-kia válasza MarioAna (#1999) üzenetére

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

rettentően régi, remélem kielégítő választ adtam( ma eladtuk az örökölt házat és csak 10 órát kellett utaznom a mai nap) :K

játszani kéne de álmos vok :O

[ Szerkesztve ]

C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

(#2003) MarioAna válasza Bluegene (#2001) üzenetére

MarioAna
(senior tag)
LOGOUT blog

Akkor ezt megbeszéltük :DDD .
Mostmár végre teljes a boldogság, a gép müxik, Crysis nem torpan, TV-Tuner is mostmár jó, DVD íróm is faja, mi kell még? :C
No-kia: az enyém is valami rettentő régi volt, valami ESCOM márkájú :K .

[ Szerkesztve ]

(#2004) Bluegene válasza MarioAna (#2003) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én a százezredikre pályázom a 4800-as topicban :)) , 2 hónap alatt 20ezer hsz, akkor 1 év múlva lehet meglesz a 100.000dik, bár lehet lecseng, ellenben nagyon sokan veszik, így még többen irogathatnak :U :)) , de az 50.000-dik a esélyes

Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

(#2005) nixx-21 válasza Bluegene (#2004) üzenetére

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

a Geforce GT200-as topikban szrény 4xxx hozzászólás van látszik h nem valami elterjedt kártya :DDD

Ati VGA tulajok baráti klubja topik.  Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3

(#2006) MarioAna válasza nixx-21 (#2005) üzenetére

MarioAna
(senior tag)
LOGOUT blog

Valóban nem látom én se értelmét annak a sorozatnak ;].

(#2007) Bluegene válasza MarioAna (#2006) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát igen most picit megszívták ;]

sebaj az nvidia úgyis talpra áll, az 55nm-es változata jó lesz a 4870x2-vel szemben(növekvő órajelek, csiszolnak rajta, igen de mi lesz a mainstreammel? a 4850-es ellen? ott a pénz, bár sztem őszre az ellen is kihoznak valamit, mondjuk felezett 55nmes gt200-ast, bár nehéz lesz letörni a sláger kártyát

(#2008) MarioAna válasza Bluegene (#2007) üzenetére

MarioAna
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha kihoznak valamit ellene, árban úgysem tud hozzá fel(inkább le)nőni, addigra már bőven bemegy 30k alá a HD4850, tehát sztem nem lesz veszélyben. Csak egy-két nvidia fan fogja venni szvsz. Aki gondolkozik/olvas/fórumozik, az ATi-t vesz. ;] :DDD

(#2009) Bluegene válasza MarioAna (#2008) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

igen elég jövőálló és olcsó megoldás
az 5850 ugyanez lesz csak 40nm-en(kisebb fogyasztás, esetleg némileg magasabb órajel), tehát ugyanaz lesz, tehát drivertámogatás marad :R

(#2010) cizoe

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

Brendnyúú rv770 topiknyitó fejléc terv, mostmár az x2-vel egyetemben:

Na hogytetszik? :B

[ Szerkesztve ]

(#2011) nixx-21 válasza cizoe (#2010) üzenetére

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

:Y :Y :Y :Y :Y :Y :Y :Y :Y :Y :Y :Y
:R :R :R :R :R :R :R :R :R :R :R :R
nagyon zsír :U :C :K

Ati VGA tulajok baráti klubja topik.  Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3

(#2012) MarioAna válasza cizoe (#2010) üzenetére

MarioAna
(senior tag)
LOGOUT blog

Nagyon jó lett :C

(#2014) MarioAna válasza cizoe (#2013) üzenetére

MarioAna
(senior tag)
LOGOUT blog

Fejlécnek sztem a 2. Bár az első is faja. :)

[ Szerkesztve ]

(#2015) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali, most raktam a gépbe egy 4870-et, driverek már fennvannak, de vmiért nincsen ott a felbontásnál az 1360*768 driverben, holott a 3870 driverében ott volt. Hogy tudom ezt a felbontást beállítani ennél a kártyánál?

Azért írok ide mert vmi barmok miatt épp zárva a 4870 topic...

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#2016) cizoe válasza feka007 (#2015) üzenetére

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

próbáltad powerstrippel? 3.8-ast ficcentsd le valahonnan.

Amúgy mivel nem 16:9, és 16:10, és 4:3, egyre inkább elfelejtik ezt a felbontást, elég kicsi is, nameg kevés monitornál natív.

mod: Mi lett az x2-vel? Látom azért ATinál maradtál ( ;) )...

[ Szerkesztve ]

(#2017) feka007 válasza cizoe (#2016) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mindjárt megpróbálom, most rakom fel a legfrissebb drivert.
Hát akkor csak ne felejtsék el, mert nekem 1360*768-as tv-re van rákötve, és nagyon mérges leszek, ha nem fog menni. :((

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#2018) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na megoldódott a problémám, a gyári driver nem támogatta az 1360*768-as resit, de az ati oldalán lévő 8.7 gond nélkül viszi a tv 1360-as natívját. :R

(#2019) cizoe válasza feka007 (#2018) üzenetére

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

Jahogy gyári driver? Az felejtős mindig. Főleg ha Asus, ők még bele is nyúlkálnak rendesen.

(#2020) feka007 válasza cizoe (#2019) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Még annyit kérdeznék, hogy feltettem ugye a 8.7-es drivert és Catalystot is, de az Eszközkezelő szerint csak 8.5-ös driver van fent 2008.07.03 dátummal, viszont a Catalystban meg azt írja, hogy 8.7 a Catalyst verziója. Ez lehetséges, hogy a Catalyst 8.7-es verziójú, de a driver meg 8.5? Mert amikor nem jó a driver vmi miatt, akkor sokszor azért nem indul a CCC, mert nem azonos verziószámú a driverrel. Vagy csak az eszközkezelő van lemaradva?

(#2021) cizoe válasza feka007 (#2018) üzenetére

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

Ja és a FullHD Tv hol marad az izom vga mellé? ;) ;] ;] :P

mod.: Az eszközkezelő a vga-drivert mutatja, ami a 8.7ben 8.5.xxxxxx. Szóval ez így van rendjén. Nekem is 8.501 az eszközillesztő bár nekem asszem csak 8.6 van fent. NEm baj ha eltér. Akkor nyíg a ccc néha, ha csak illesztőprogramot frissítesz, vagy downgradeelsz és a ccc-t hagyod.

[ Szerkesztve ]

(#2022) feka007 válasza cizoe (#2021) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Okés értem, köszi. :R
Most toltam egy 3trémárkot, hát az szar eredményt adott, mint várható volt (15,5k), de nem is vártam 3,32-n járó procitól többet. Viszont játékban szétveri a 3870X2-t, most mértem Crysist.

(#2023) feka007 válasza feka007 (#2022) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hmm, megnéztem a PH-s toplistát, 3,6GHz-en járó Quaddal is 15,6k-t ad csak... 3DMark sucks :U

(#2024) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nagyon jó a karííí :C Grid: 55 fps-3870x2, 80 fps-4870 :C

(#2025) feka007 válasza cizoe (#2021) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

FullHD tv-t hol kaptam volna márciusban 125 ezerért? :D
Pár kép az új barátomról :B
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]

(#2026) Bluegene válasza feka007 (#2025) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mellette az egy 2900pro?

egyébként rohadt idegesítő volt tegnap az a gyerek, az ilyet legszivesebben fenéken billenteném

(#2027) feka007 válasza Bluegene (#2026) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igen, az teljesített szolgálatot, amíg nem volt más karim. :)

(#2028) Bluegene válasza feka007 (#2027) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az AMD jobbat alkotott az intelnél kisfogyasztású gépnél

[link]

szal az atomot behozták, tudom elefántnak a szúnyogcsípés ;) , szal jó h az atom ellen ki tudnak állni, érdemes átolvasni a cikket, az amd proci többet fogyaszt de erősebb is, viszont az egész rendszer kevesebbet fogyaszt és gyorsabb :Y , és halkabb(passzív) :R

AMD :R

[ Szerkesztve ]

(#2029) feka007 válasza Bluegene (#2028) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Yorkfield ellen is kikéne már hozniuk valamit... Az a baj, hogy nincs pénz náluk egyszerre sok fejlesztésre, meg az Ati-ba is rengeteg pénzt ölnek.

(#2030) Bluegene válasza feka007 (#2029) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nehalem ellen

a quadok ellen talán labdába rughatnak a 45nmes phenomok, talán, de nehalem ellen kéne, azellen talán a gpgpu-s fusion lesz general purpose gpu

(#2031) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egyébként nem csak hogy támogatja a kis HD felbontást, de külön opció van TV-re optimalizáláshoz, ami egyből belövi tökéletesre. :K

(#2032) cizoe válasza feka007 (#2031) üzenetére

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

nv-n ilyen nem volt?

(#2033) feka007 válasza cizoe (#2032) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Fos, ott nem volt ilyen opció, csak a felbontás, de csinált olyat, hogy kiléptem egy programból és fél percig így vibrált a kép, mint a Crysisban mikor Gaussal mellédlőnek és elektrosokkat kapsz :DDD

(#2034) DarthRevan

DarthRevan
(tag)

(#2035) cizoe

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

(#2036) No-kia válasza cizoe (#2035) üzenetére

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem semmi, tömeggyártásban nem lehetne csinálni,? :R :Y

C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

(#2037) nixx-21 válasza No-kia (#2036) üzenetére

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

amit én írtam az nem egy darabos verzió bár igaz h limitált széria de azért 120K mégis csak sok annyiraből megvan a 4870X2 :DDD

(#2038) No-kia válasza nixx-21 (#2037) üzenetére

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az is igaz, de akinek van pénze

(#2039) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem vmi forgalmas ez a topik az nV baráti köréhez képest... :F
Aki akar jönni Crysisozni esténként PH-sok, jelentkezzenek a Crysis topicban. Már egy jópáran nyomjuk esténként minden nap vagy másfél hónapja. :C Persze csak olyanok jelentkezzenek, akinek jó vasuk van ;]

(#2040) FefeeX válasza cizoe (#2035) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Hm, ez valóban elég kemény...

Kellenek ATi memók? Csak mert tom merre lehet kapni :)

Mintha a cooler master házból is lenne AMD-s...

[ Szerkesztve ]

SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

(#2041) No-kia válasza feka007 (#2039) üzenetére

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

tényleg nem nagyon akar pörögni :DD ezt tegnap csináltuk én vok: én vok : bmx

(#2042) Bluegene válasza feka007 (#2039) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

pár crysisos kép

a multinak kisebb v. nagyobb a gépigénye? v pályafüggő?

(#2043) MarioAna válasza No-kia (#2041) üzenetére

MarioAna
(senior tag)
LOGOUT blog

Videót nézve magam jut eszembe. Mi is így ökörködtünk naphosszakat. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#2044) nixx-21

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

egy kis nyalánkság

(#2045) feka007 válasza Bluegene (#2042) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Összességében jobban fut a multi. De eléggé pályafüggő, van, amelyik lassab, és van gyorsabb. Ha kellenek infók, akkor hozzám pü-zhetsz. :R
Tudjátok miért pörög fel néha 1-1 mp-re indokolatlanul a 4870 ventije? A PH-s tesztben is olvastam róla, hogy nekik is csinál néha ilyet. Gondolom a venti vezérlőjébe van gond, de a következő driverrel biztos orvosolni fogják már.

(#2046) Dyno válasza feka007 (#2045) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Barátnőm AGP-s HD2600XT-je csinálja ezt neki sajna nem javította a driver sőőőt most van hogy beáll és megy 100%-on. :R De hát sok panaszt láttam a kártyára AGP-s verzió nem a legjobb, de a 4870-nél tutira fogják orvosolni a bajt.

(#2047) No-kia válasza nixx-21 (#2044) üzenetére

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

de3 miköz van a cross firenek a ramohoz? :F

(#2048) EarL 007 válasza No-kia (#2047) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez csak reklám ram, annak aki van olyan hülye és bedől a reklámnak... OCZ alkotott már megint, hülyíti a népet.

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#2049) MarioAna válasza nixx-21 (#2044) üzenetére

MarioAna
(senior tag)
LOGOUT blog

Na ez még csúnya is szvsz. Miért nem lett ez is piros, mint a másik OCZ-ATi-s RAM? :DD .

(#2050) feka007 válasza Dyno (#2046) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mindenesetre 100%-on elég ijesztő a hangja. Még szerencse, hogy amúgy halk, csak akkor hallani meg, mikor felpörög 1-1 pillanatra nagy ritkán, de akkor olyan, mint egy 5000W-os porszívó. :D

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Ati VGA tulajok baráti klubja - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.