Én kezdtem reggel. Dupla angolfakt. 240 szóból doga. Oké belefér...
Biosz, matek nem vészes. Aztán töri. Tudtam, éreztem, hogy én felelek. Leülök, egyből szólít a tanár. Mondtam neki hogy me nem az igazi, nem fogom tudni elmondani. De menjek. Mondom köszönöm nem tessék beírni az egyest. Beírta, aztán jött a szokásos hülye dumájával, amire csak bólogatni tudtam. Kérdezi mit csináltam szünetben? Mondom pihenés volt. Hát de mi az hogy én nem tanultam egész szünetben. Na akkor már csak vigyorogtam.
Ezek az élet nélküli, 35évesen még egy kutyája sincs, jobb esetben elvált, senki emberek pampognak az életről. Elég kínkeserves ehhez jó képet vágni. Legalábbis nekem nagyon nehezen megy. (innen is üzenem szopjá' le Gufi.... -a világ legrondább nője az osztályfőnököm, és még buta is mint a nagyágyú.) NA de nem baj folytatás:
Aztán hogy nehogy vége legyen megpróbáltatásaimnak, sima angolon meg nem volt nálam a könyv.
Tudtam hogy valami elfelejtettem, még a kezemben is volt reggel. Angoltanár is lecseszett, de tudtam dolgozni órán nem volt nagy probléma.
Most meg már elegem van a mai napból, és holnap 3 törim lesz, szóval arra is fel kell készülni. Lehel Vezér Gimnázium, hát igen... De megbántam istenem. 
[ Szerkesztve ]
i'm out