Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Ati VGA tulajok baráti klubja - Archívum I. (téma lezárva)

(#12001) westcoastog válasza EarL 007 (#12000) üzenetére

westcoastog
(PH! addikt)

enyéma 12001-edik éljen :C
én nekem még 14 napom van az utolsó rearm beírására aztán kapa :C utánna már nem tudom mit rakok fel, nem fogok crackelgetni :N :U
vistat-mar vissza nem rakom az biztos :U

[ Szerkesztve ]

(#12002) nixx-21

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

EZ MEKKORA MÁR TE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ ÉG :Y :Y :Y :Y :Y

Ati VGA tulajok baráti klubja topik.  Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3

(#12003) - = Zk = - válasza westcoastog (#11998) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

én most itt tartok per pill:C:Rsupra

#02: benszii? ez mia wtf? :F

12000: honnan csorog a micsoda?:U...W7-ből va nPro?:U....hol is?.....

[ Szerkesztve ]

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#12004) westcoastog válasza - = Zk = - (#12003) üzenetére

westcoastog
(PH! addikt)

én is imádom a suprát, a hangja, az valami fantasztikus, de mivel nekem alternatívaként olcsó de jó autó kell, meg akadt a szemem a mustangon :D
egyetemi msdnaa-s regisztrációja van, de jó az ilyen embereknek, én meg itt copok, nemsoká lejár a win7-em azt ha addig nincs normális rege.. izé ezt inkább 1más közt :D
jah nézd meg, ezis milyen szépen énekel :C

[ Szerkesztve ]

(#12005) EarL 007 válasza - = Zk = - (#12003) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

MSDN-ről a Windows 7 Professional, MSDN/Technet reggel rendelkezőknek már elérhető a Windows 7 végleges változata (asszem bármelyik), BMF-en az angol Professional elérhető + MUI pack (csak éppen az Enterprise és az Ultimate tudja a nyelvváltást, a Pro nem, kicsit buherálni kell). Wikipedia. :)

[ Szerkesztve ]

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#12006) nixx-21 válasza - = Zk = - (#12003) üzenetére

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

nézd végig és nézd mit csinált a tömeg :Y :Y :Y :Y

Ati VGA tulajok baráti klubja topik.  Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3

(#12007) - = Zk = - válasza westcoastog (#12004) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

áhh:C
a hangja faxántos...:C de maradok a bence logáutjában leirtaknál:R corvette, ford gt, saleen hangok:C

earl: én szeretném megvenni. megérdemli, hogy megvegyem. örülök, h anno a vistát nem vettem meg...huhh:R

benszii: kimarad:R:C

[ Szerkesztve ]

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#12008) westcoastog válasza - = Zk = - (#12007) üzenetére

westcoastog
(PH! addikt)

látom valami warfractionnal nyomod a cs-t, milyen mod is az? jah meg annyit elmondanál hogy a cs végén az erőműnél mi van? mármint hogyan fejeződik be a game, nem tudtam végig vinni, nekem balfasznak nemvolt medkitem meg semmim, nem tudtam az utolsó részt megcsinálni..
(#12009) EarL 007: ilyenkor de lennék én is főiskolás :D

[ Szerkesztve ]

(#12009) EarL 007 válasza - = Zk = - (#12007) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mondhatni én is megveszem, csak ingyen. Minden nagyobb főiskola és egyetem informatikusszak számára biztosítja a MS az MSDN-t, letölthetik és a megszabott kereteken belül használhatják teljes értékűen a szoftvereket, még a főiskolából kikerülés után is.

(#12010) EarL 007 válasza westcoastog (#12008) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Utolsó küldetésnél az erőműhöz igyekszik Sztrelok, hogy elérhesse a kívánságteljesítőt, de erős pszichikus védelme van, ezért Lebegyev ad egy nagyon erős fegyvert, le kell gyengítened Sztrelok védelmét, ha megvan, utána megölheted, de közben belefuthatsz téranomáliákba, amiktől közelebb kerülhetsz, közben mindenki le akar lőni, szóval jó fegyver kell, tonnányi lőszerrel, medikittel. Utána be kell menni az erőműbe, eljutni a kívánságteljesítőhöz, ennyi a vége. Az outroból megtudjuk, hogy honnan is kezdődik a ShoC, kik is vagyunk.

[ Szerkesztve ]

(#12011) - = Zk = - válasza westcoastog (#12008) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

naggyából ez a vége![link]
vagyishoyg ez, itt nincs több alternatíva. tudtommal....
demajd a COP:C

earl: a franc. akkor nekem false endingem volt minda 7X....:W
nah kezdhetem előről:W

[ Szerkesztve ]

(#12012) - = Zk = - válasza - = Zk = - (#12011) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

de nem. a cs-nek csak egy vége van. nincs kivánság teljesítő:U

itt a példa. magyar, de picit ratyi a hang.. [link]

[ Szerkesztve ]

(#12013) westcoastog válasza EarL 007 (#12010) üzenetére

westcoastog
(PH! addikt)

nah így már kerek, az volt a baj hogy én marha nem mentem el medkit gyüjtő körútra a vég előtt..
(#12011) - = Zk = -: legalább már vizuálisan is van elképzelésem a dologról :K
tudsz esetleg valami modot akkor a cs-hez? :U
meg esküszöm, ha lesz annyi kessem, és kint lesz a cop is, meg fogom fenni eredetiben, ezeknek ott kell lenniük a polcon :C
én nem tudom elképzelni ezt a játékot magyar hanggal.. :F
amúgy a cs-nél a magyar verziónál választható a szinkron?
aszonyga a gyerek a videó alá: crap game crap ending... lol
mondjuk az tényleg elég béna volt a videóban hogy strelok áll mint f..sz a lagziban... :U

[ Szerkesztve ]

(#12014) - = Zk = - válasza westcoastog (#12013) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nézz be CS topicba, majd keress, szűrj. én linkeltem pl a war mod-ot.....már nemtom merre van:U topicon belül keress rá a modokra szvsz:R

sztem nagyon fless a magyar szinkron. elsőnek úgykell, aztán az angol. :C sztem legalábbis....

nekem márcsak a SoC kéne:W de a stalker és a carbon díszdobozos :C alap:C a két kedvenc :C

(#12015) westcoastog válasza - = Zk = - (#12014) üzenetére

westcoastog
(PH! addikt)

hát nem tom de valahogy szívesen kipróbálnám ukrán nyelvvel is :P :K
nekem is díszdobozos kell, ilyen biszbaszbronz editionokat nem szeretem :N

(#12016) westcoastog

westcoastog
(PH! addikt)

nah rakom felfele a cs-t :C 1szerűen nem bírom ki nélküle ;] és már van az 1.5.10-hez cR@ck :B :B ;)

(#12017) EarL 007 válasza - = Zk = - (#12014) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ja igen, a kívánságteljesítő a SoC-ban van. :W Szerintem is remek a CS szinkronhangja, ukrán akcentus tetszik benne. :)

(#12018) westcoastog

westcoastog
(PH! addikt)

te zk, mint 4870 tulaj, mit várhatok 1 512-es 4870től cs-alatt? 1280ban, kimaxolva fog menni?
dx10,1 aa, stb? jah és ahogy néztem az új patchel bekerült a játék elején lévő logók közé az atis logó :C vagy már ottvolt? :DDD nem néztem végig régebben :U

[ Szerkesztve ]

(#12019) - = Zk = - válasza westcoastog (#12018) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

1280at vinnie kéne
nálam nemtom miben megy...fullhd. asszem..vagy nem, nemtom:C
a zati logó ottvolt, csak az nV lekerült:C de a dobozon ott virított:C
én a 04-es pecsel nyomom....ezt:C

okés EARL:R

nálam stalker téren az (stalker SoC) Oblivion Lost mod 2.2 ba**ta ki a biztosítékot. naggyon brutális:Y...
extrém fokozaton garantált a szívroham, vagy a bekaksi:C

[ Szerkesztve ]

(#12020) westcoastog válasza - = Zk = - (#12019) üzenetére

westcoastog
(PH! addikt)

tényleg, legnagyobb fokozaton nyomni a cs-t :U nem lehet rosz :C

(#12021) No-kia

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jó volt pesten, bár a BNV kicsit uncsi volt, aztán vagy 1 órát mászkáltunk a napon míg eltaláltunk az IMAX-ig, aztán teljesárú jegyet kellett venni, mert csak így engedtek be, de a film nekem tetszett, főleg a 3D :U lehet pár hét múlva ismét megyünk, hátha lesz vmi jó film, meg ott plázáák teljesen másak mint egerben, nagyobb választék, több ember, sokkkal jobb
meg már pest főbb részeit legalább ismerem is :DDD hazafelé meg az első buszpihenőnél irány a kocsma, lol volt :DD

C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

(#12022) westcoastog válasza No-kia (#12021) üzenetére

westcoastog
(PH! addikt)

már megy a bnv? :F

(#12023) - = Zk = - válasza westcoastog (#12020) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nagyonjó, nekem elhiheted.
korom sötétben, absz full extrán a gém, épphogy halk lámpa világít mögötted, 5.1. (80centisek a falaink, ugyhogy semmi nem hallatszik ki:C). vagy fejhallgató:C.....
fosatós:C

nokia: nekem az itteni plázák nem jönnek be :( max Duna Pláza... de a westend-től feláll a hátamon a szőr. 4emeletes, és emeletenkén 8! ugyanolyan bolt...áhh :W

[ Szerkesztve ]

(#12024) westcoastog válasza - = Zk = - (#12023) üzenetére

westcoastog
(PH! addikt)

én is azon gondolkodok, hogy valami jó kis fülest beszerezni és azon gamelni, na meg 1 nagyobb monitor :U kis monitoron, butított grafikán gondolom mégsem az mind full, mondjuk örülök hogy így bírja a 3850 :U

(#12025) - = Zk = - válasza westcoastog (#12024) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

igen, nem olyan.
de a lényeg a hangulat.
de ha még emlékszel holvan a Picasa albumom, less be. csináltam képeket a stalkerekről
SoC 2009, CS trader mod stb...:R

(#12026) No-kia válasza - = Zk = - (#12023) üzenetére

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát nézd meg az egrit , westend re hirtelen nem emlékszem, rég voltam, de árkád, aréna nagyon jó(főleg aréna) sok csaj, sok JÓ csaj, rengeteg féle bolt, deszkás boltok, itt ilyenről csak álmodni lehet

west: már holnap vége is :DDD

C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

(#12027) No-kia válasza westcoastog (#12024) üzenetére

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

huh, mediamarktba hallgattam a sennheiser füleseket, hát kicsit jobbak mint az itthoniak, csak hangerő hiányzott, de minőséh 5*-ös

(#12028) nixx-21

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

srácok bazdmeg látnátok h elbulizok (alapozok) magamba.....xDXD

vároma z infoth msot este megyke a rioba vagy sem de már oan szinten buliz ok h OMG:?D:D::D:D: :C :C :C és még nem is itam huuhuu mi lesz ha legurul 3-4 deci pálesz :C :Y :DDD :DDD

(#12029) westcoastog válasza - = Zk = - (#12025) üzenetére

westcoastog
(PH! addikt)

igen, a hangulat, ezért imádom a stalkert :C de azért lebutított receteleppel sem szeretek játszani.. de majd decemberben ;)
(#12027) No-kia : hát lehet nálam kifog maradni a füles,( na jó van most is, 2000forintos tescos :C ) ha van nagyobb pénzmagom, akkor a gépbe invesztálom, teljesítmény mindenek felett, minél kisebb pénzből :K :F

[ Szerkesztve ]

(#12030) nixx-21 válasza westcoastog (#12029) üzenetére

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

pénzmag???? elülteted és pénzfád nő vazze??? én iss!!! :C :C :DDD :DDD :DDD :DDD

(#12031) westcoastog válasza nixx-21 (#12030) üzenetére

westcoastog
(PH! addikt)

hú vazz, télleg, nemtudom hol de valahol írták így, ez nagyon megmaradt bennem :DDD
nekem már pénz erdőm van.. ;] :P

[ Szerkesztve ]

(#12032) nixx-21 válasza westcoastog (#12031) üzenetére

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

kérdezd meg tőle h mit szív mer tén is kérek :DDD :DDD :DDD (ja amugy nem élek ienekkel de msot valahogy nagyon durván jó a kedv :C :C :C :C :C :C )

(#12033) westcoastog válasza nixx-21 (#12032) üzenetére

westcoastog
(PH! addikt)

az jó, örülök hogy jó kedved van, én szét unom magam.. :(

(#12034) nixx-21 válasza westcoastog (#12033) üzenetére

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

zene csutkára és táncolj....hiddel 10* jobb kedved lesz legalábbis belőelm ezt hozz a ki a zene és a felszabadult tánc x) xD

főleg az a tudtad h még az is lehet h ma este megyek bulizni.... :C :C :DDD

bazzeg srácok nem lehet ien j kedvem.... ez már büntetendő....:D:D szólok valakinek h basszon pofán xD :C

[ Szerkesztve ]

(#12035) - = Zk = - válasza No-kia (#12026) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

az árkádnál levő jó csajokban igazat adok. arra járok haza, eszméletlenek :K

west: ha minden jólmegy, akkor énmár rég kint leszek:R nagyon remélem. teszek is érte keményen! de ha kijutok, max nyár elejére jövök csak haza, aztán vissza. de ezmég a jövő zenéje. reménykedem, hoyg az interjú sikeres legyen:C
kiváncsi vagyok a kinti sztech árakra...

nixx: mond, Bence! nem figyeltem! ;] ;] ismételd kérlek, elbambultam éppen... ;]
mire kérsz meg és kit? hátha tudok segíteni :))

[ Szerkesztve ]

(#12036) nixx-21 válasza - = Zk = - (#12035) üzenetére

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

nem élek ienekkel csak most oan jó kedvem van mintha cuccoztam volna :DDD :DDD :DDD de törhetetlen kibaszott jókedv:D:D

(#12037) - = Zk = - válasza nixx-21 (#12036) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

akkor jó:C:R

(#12038) No-kia

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Gute Nacht! :R

(#12039) - = Zk = - válasza No-kia (#12038) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

szasz :R

jah és persze Herzlichen Glückwunsch :C így a végére:P

[ Szerkesztve ]

(#12040) nixx-21

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

nincs kedvem aludni.... és nem megyek bulizni.... ehhjjjj máááááááááár :D

(#12041) westcoastog

westcoastog
(PH! addikt)

mentem jó8! :R

(#12042) nixx-21 válasza nixx-21 (#12040) üzenetére

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

nincs kedv aludniiii baaaah:D

(#12043) nixx-21 válasza nixx-21 (#12042) üzenetére

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

na jo ebben a nagy uncsiban kezd megjönni :DDD xD
nem szenvedek tovább sztem elmegyek báj báj :C :R :R

(#12044) No-kia válasza - = Zk = - (#12039) üzenetére

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez mit jelent? ennyire még nem vágom a németet :DDD

(#12045) westcoastog

westcoastog
(PH! addikt)

Guten morgen :R :D

(#12046) EarL 007 válasza westcoastog (#12045) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jó reggelt! Ilyenkor keltél? :)

(#12047) westcoastog válasza EarL 007 (#12046) üzenetére

westcoastog
(PH! addikt)

na jó nem, 10-kor, de csak ekkor ültem géphez ;)

(#12048) - = Zk = - válasza No-kia (#12044) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

bódog születésnapot:C :DDD

(#12049) No-kia válasza - = Zk = - (#12048) üzenetére

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ahham, így már értem

kurvára megfáztam tegnap :W :W :W

(#12050) - = Zk = - válasza No-kia (#12049) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ezalatt azt érted, hoyg itt fent BP-en fáztál meg?:Y

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Ati VGA tulajok baráti klubja - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.