Jaj, tényleg, nekem is ICH10 van, összekevertem a P35-tel...
De érdekes, nekem nem csinálja.
No, akkor mégiscsak menni fog a 4890? 
[ Szerkesztve ]
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
Jaj, tényleg, nekem is ICH10 van, összekevertem a P35-tel...
De érdekes, nekem nem csinálja.
No, akkor mégiscsak menni fog a 4890? 
[ Szerkesztve ]
(#22002) westcoastog válasza Laraxior (#22000) üzenetére

mégis marad? ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#22003) EarL 007 válasza westcoastog (#22002) üzenetére
De ha mégis kidobja, akkor dobja az én kukámba. 
(#22004) Laraxior válasza westcoastog (#22002) üzenetére
attól még a rendszertuning nem megy
márpedig az fontos dolog..nekem 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
(#22005) westcoastog válasza Laraxior (#22004) üzenetére

világos 
Set-fsb-vel sem engedi feljebb húzni lefixált pci-e frekvencia mellett?
Bár nem a legkényelmesebb megoldás ez tény. 
Srácok voltam csapatni egyet a tónál, csináltam vidit is de nem nagyon adja vissza, mentem keresztbe a ladával keményen, meg el is akadtam a 20 centis hóban 2X de kiástam.
Első fel is lett véve. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Kééppp
i'm out
videó?
C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i
mindjárt feltolom akkor!
Csak nem adja vissza...
i'm out
Langyosfos menet, de legalább a kocsi hallatszik.
MEG AZ AC DC ![;]](/dl/s/v1.gif)
Érdemes nézni a kilóméter órát, nem sok köze volt a valós sebességhez, mert általában kapartunk.
Legközelebb majd viszek valakit hogy vegye fel, csak így nehéz, egyik kézben a fényképező, másik kézben az életem.

[ Szerkesztve ]
i'm out
jah az t hittem vki felvette kívülről, bár a kedvet így is meghozta...kéne eg ylada

C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i
Majd csináltatok olyat is, meg akkor megküldöm kicsit, kintről elég szépen lehet hallani mit szól az új vezérművel.
Bár bentről is, de 1 kézzel nem az igazi csapatni, meg venni is. 
i'm out
biosból tuningolok... nem is próbálkozom win alattival 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
Ha megyünk Berénybe, akkor csapatunk? 

Earl: Hát a kettesben 90et megmutathatom. ![;]](/dl/s/v1.gif)
MAI ZENE: Melissa Tkautz - Glamorous Life - (Hotfuss Radio Edit) Hát szerintem egy kurvajó szám. 
i'm out
srááácok baszki nem tudom jailbreak-elni a telom
tegnap jóhiszeműen 3.1.2-re ráfrissítettem a szoftvert (3.1.3) erre látom h a 3.1.3-at nem lehet jail breakelni....csak a 3.1.2-est és arra kell rátolni egy custom jailbreak-es 3.1.3-at

na mindegy így bebuktam nem kevés dolgot de remélem azért megoldják
de így tuti nem vesztem el a garit....
bár jailbreak-el se vezsteném mert nyomok egy restore-t és eredeti szofter van rajta így ujra van gari 
amugy Píít,
ez egy réginagy Rio-s zene
igaz ebben a formában 
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3
Kellett neked iPhone.
Amíg nem veszik észre, hogy mókolt szoft van rajta, addig no para. 
Mivel iTunesal tudok nyomni restoret es ezzel visszarakni az eredeti szoftver igy meg tudok tartani a garit es nem tudnak basztatni
[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3
Én erre csak ennyit írnék:
Lada ballada
Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG

Hétfőn reggel úgy tűnik Budaörsre megyek vele, viszem el reggel anyut. Jááá lehet van isten!!!
Jó kis kirándulás lesz úgy tűnik. 
i'm out
Na, hogy tetszik a muzsika?
(bár a hangulatjelek árulkodnak
)
[ Szerkesztve ]
Jóféle!

Srácok egyre inkább úgy tűnik ma már nem kapunk új PH-t...
[ Szerkesztve ]
i'm out
Meghiszem azt, a LADA-sok himnusza. 
Hát szerintem se, de ami késik nem múlik.
nah uraim még egy hsz-el gazdagítalak benneteket...az utolsóval, megyek a helyemre 
olvastam volt panasz 5870el is P55 lapban
hát sajnálom,pedig egész jól összehaverkodtam a VGAval... azalatt az egy nap alatt 
Minden jót! 
Örülök hogy a piros-tulajok is emberek

Az erő,meg a csajok legyenek veletek! 
[ Szerkesztve ]
Az erő,meg a csajok legyenek veletek! 
Az utóbbit erőteljesen támogatom! 
First they ignore you. Then they laugh at you. Then they fight you. Then you win.
Köszönjük elismerő szavaidat, szeretettel várunk, ha esetleg még erre sodor a sors!!! 
Jókívánságot köszönjük, és viszont kívánjuk!

i'm out
Srácok ti mit szólnátok, ha ilyen hó esne nálatok? Mondjuk erre kelnétek reggel? Főleg mikor a csaj kinyitja az ajtót... Brutális! 
Én tuti magamhoz nyúlnék, mert vagy 1 hónapig nem kéne suliba menni. 
jah, és akkor Magyarországon meg esik 3 centi, és katasztrófa van. A vidin 4+ méteres a hó.
[ Szerkesztve ]
i'm out

ezaz, basznám meg a jóanyámat, sikerült szétbarmolnoma billentyűzetet

faszba ne lennék idegbajos legalább 
[ Szerkesztve ]
(#22028) WesTM válasza westcoastog (#22027) üzenetére

Bár az első tagmondaton felröhögtem.
, aztán jött a lankadás... 
[ Szerkesztve ]
i'm out
(#22029) westcoastog válasza westcoastog (#22027) üzenetére

kéne egy kis önkontroll, nem felrobbanni azonnal... hajszálvékony vezetéket meglehet forrasztani jóra?
francé nincs itthon forrasztó....
(#22030) WesTM válasza westcoastog (#22029) üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem még billentyű javítás nem sikerült soha sem. 
Meg lehet próbálni. Finom beónozod a vezetékdarabokat, össze őket, aztán kiderül jó lesz e.
Végül is mi történt? 
[link] Srácok ettől beszartok. 
[ Szerkesztve ]
i'm out
[ Szerkesztve ]
Nagyon jó kis vidi. Az állóképek is nagyon bikák. Ahogy elnézem a subaruk ki voltak okosítva, elsőkerékhajtás le volt kötve.
Bár megkövezhettek, de engem a drift, mint autó sport ágazat, soha nem fogott meg annyira.
Igazi hogy ez is gépi balett, de nem látom benne azt az élvezetet, bár tény hogy keresztbe menni egy kurva jó dolog. Lehet ha egyszer élőben látnék egy ilyet megváltozna a véleményem, de addig csak elismerem, mint válfaj.

i'm out
Jelentem én beszartam. 
Kurva jó a videó, a csiga a legkegyetlenebb: Lassan járj, tovább érsz. 
De a másik videó is jó, amikor a katicabogár beszól mindenkinek és elkezdik üldözni.
32: Engem viszont nagyon megfogott.
No-kia:
Erre a videóra nem is tudok mit írni. 
Egyszer vehetnék részt egy ilyenen, a térdemet átlőném érte.
westcoastog
Én az ilyen helyzetekben ezért szoktam az asztalt ütni vagy a térdemet. Inkább az utóbbit, mert az duplán hat. 
[ Szerkesztve ]
(#22034) westcoastog válasza WesTM (#22030) üzenetére

rábasztam abillentyűzet tartóra a kihúzhatóra, oszt hát ugye látom hogy a billentyűzet háta lóg, nézem ami a csavarokat tartó kis oszlopok eltörtek, így a két burkolat nem fogja egymást, na szétkapom megragasztgatom, raknám össze látom hogy az a fél mm-es leheletnyi vezeték elszakadt, na mondom überfasza
lehet majd veszek egy stramm microsoft billt, ezt emg elteszem, elég gyenge anyagból van, igaz nem kéne püfölni sem 
Am call of pripjaty dx11 fullmax 2x-aa egész jól megy 

westcoastog: Húú az elég vékony, nem tudom meg lehet e faszán forrasztani. Hát azért próbáld meg. 
Legények, korán keltem ma is, megyek nézem még picit a tv-t aztán alszok egy nagyot. Szakad a kurva hó, reggel lehet menni eltolni...
Jó éjszakát!
i'm out
gyere , ápr 17 asszem az első OB futam, mi spanommal ottleszünk, általában visznek is párkört a drifterek
a vid meg alap, már ezerszer láttam, a csaj durva benne az elején 
[ Szerkesztve ]
Jó lenne eljutni oda, na majd meglátom.
39: Az jó. 
[ Szerkesztve ]
én már nem bírtam várni ezért vettem eg yMOMO-t driftelgetni az LFSbe 
(#22041) pckownz válasza westcoastog (#22029) üzenetére
Én kaptam keresztapámtól egy ún. "hidegen forrasztó" készüléket. Annyi az egész hogy állítható szélességű vége van, odabedugom a kábelt és ez összeforrasztja nekem. Kaptam hozzá valami kis kiegészítőt is, áramkörök satöbbi forrasztásához. Nektek nincs elfekvőbe ilyesmi? 
First they ignore you. Then they laugh at you. Then they fight you. Then you win.
(#22042) westcoastog válasza FanatiK (#22040) üzenetére

te jól érzed magad? ez már vagy a 4. ilyen hsz-ed. 
(#22043) No-kia válasza westcoastog (#22042) üzenetére

(#22044) westcoastog válasza No-kia (#22043) üzenetére

rá inkább nem is mondok semmit.. 
vazz egy x3 435-ös prockó jóvolna, ez az athlon bitang kevés, pripjatyba ha sok az npc- ritka szarul megy 
Nixx mester, tudnád adni egy linket a laptopodról?
Haver most akar laptopot venni, és beajánlanám neki, az általad leírtak alapján.

(#22046) killer1203 válasza pckownz (#22045) üzenetére

Kicsit nehezen találtam meg, de előkerült
[link]
Xsara 1.6 16v | Motorola Defy
(#22047) pckownz válasza killer1203 (#22046) üzenetére

Srácok ülök a buszon megyek hazafelé.....
Irtózatosan durva volt ez a white angelI 
oanokat tomboltam te jooooisten és azok a particsajok 
pedig én hozzá vagyok szokva a látvanyhoz itt peste ha mondhatom ezt de ez mégengem is lenyűgözött 
Szerk:már leneteztem ~10megát xd
facebook,prohardver és youtube( nagyrészt ez vette le a 3/4ét )
ja és igen iPhone bírja eleg durván zene,net,jaték és ugye ez a bulia este és 8% on van az akksi
[ Szerkesztve ]
Bezzeg a régi szép időkben egy Nokia 6310i egy bikvaly akksival ment akár 17 napot is, töltés néllkül.
Volt 3350-em, meg 3410-em is, mindkettő kb két hétig bírta töltés nélkül, és kb mint egy tank, olyan masszívak voltak. Soha nem kéne okos, meg mindentudó csilivili teló. Nekem igazi elnyűhetetlen kell.
Pikk-pakk megunnám az iPhonet.
[ Szerkesztve ]