És az mennyire elegendő?
Westc
De ahoz lap+ram csere kell már...
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -
(#28001) - = Zk = - válasza subaruwrc (#27999) üzenetére
És az mennyire elegendő?
Westc
De ahoz lap+ram csere kell már...
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -
(#28002) subaruwrc válasza - = Zk = - (#28001) üzenetére
10h
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?
(#28003) pckownz válasza - = Zk = - (#28001) üzenetére
Zk, az aláírásod az mi a bánat?
First they ignore you. Then they laugh at you. Then they fight you. Then you win.
(#28004) - = Zk = - válasza subaruwrc (#28002) üzenetére
Ej ha. 
És az sok? Kevés?
Pck
Ird be az egészet a gugliba. Vagy olvasd egybe a kezdőbetűket. 
(#28005) pckownz válasza - = Zk = - (#28004) üzenetére
Oké, WALL-E eddig megvan. Neked ez miért van kint? 
First they ignore you. Then they laugh at you. Then they fight you. Then you win.
(#28006) - = Zk = - válasza pckownz (#28005) üzenetére
Azt nézem szinte minden nap 2x. Lassan 3hete már.
De jóval fentebb leirtam a miértjét is. 
(#28007) subaruwrc válasza - = Zk = - (#28004) üzenetére
10 óra bench elég sok.
[ Szerkesztve ]
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?
(#28008) - = Zk = - válasza subaruwrc (#28007) üzenetére
Akkor jó 
(#28009) pckownz válasza - = Zk = - (#28006) üzenetére
Ne haragudj, mostanába elég keveset vagyok és akkor se olvasok végig mindent....
(#28010) - = Zk = - válasza pckownz (#28009) üzenetére
Nem haragszom, nincs miért. 
Szeretem ezt a mesét. Fogalmazzunk így. 
Sziasztok legények!!!
Előbb találtam egy olyan felvételt, hogy egész egyszerűen megállt bennem a fos.
[link]
Nézzétek végig. 3 kör alatt ilyen férfias harcot még soha nem basztam.
GYÖNYÖRŰŰŰŰŰ
MÁS:Megjött telóhoz elő-hátlap, gombsor, végre fajinul néz ki!
1950ft-ba került az akció.
i'm out
Think Different!
bocsi ez kellet a tetejére h később meglegyen 
amugy FBn kommentáltam
iszonyatosan durva 
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3
(#28013) westcoastog válasza nixx-21 (#28012) üzenetére

a tink diffrent mellett a kis kockába a három F betű az micsoda? 
na ez autóverseny
csak kérdem én a faszért állnak emberek a célegyenesben a pályán? 
Sziasztok.
A következő problémra keresem a megoldást:
Egy ismerős gépe... ASUS P5QL PRO alaplap + ASUS HD5770
Ventik felpörögnek, de képet nem ad.
Nálam az ASRock A770DE+ lapban gond nélkül elindul.
Illetve az én Gigabyte HD4850-em simán megy az ASUS lapba.
Valakinek ötlet?
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
valami inkompatibilitás, vagy nem volt rendesen a slotba vagy valami csatit lehagytál a vga-ról-
Tápcsati lemaradt?
Másik slotban ha van?
Integrált cucc?
Másik DVI kimenet?
Több ötletem nincs.
A világon minden szép, csak nem mindenki tudja értékelni a szépséget! Galaxy S JVT Semaphore 1.9.0+Ext4
-Tápcsatlakozó, 2 is kipróbálva... 6pin ami a tápból jön és egy 2molex -> 6pin átalakítóval is.
-Nincs csak 1sín.
-Nincs integrált vga a lapon.
-Mind kettő kimenet tesztelve... vga és DVI is. / Tv-out-ot nem néztem.
Másik lapban egyből üzemelt.
Nekem egy 500W-os noname tápommal egyből beröffent. Havernak valami márkás 550W-os van.
Marad az hogy a két cucc nem passzol egymással. 
Bár ez azért elég röhejes... tekintve hogy a feleannyiba kerülő lapban meg simán megy.
[ Szerkesztve ]
(#28019) EarL 007 válasza westcoastog (#28013) üzenetére
Valszeg olyan karakter, amely nem szerepel a böngésző aktuálisan használt karakterkészletében.
Az oldal forráskódjából sem sikerült kibányászni.
Wordbe illesztve sikerült, eredmény egy kérdőjel egy négyzetben, valszeg mást akart beilleszteni.
[ Szerkesztve ]
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
ő lett a kiválasztott...
subaru: én is nitróznék, de nincs tartályom....
C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

subaruwrc:Utolsó kör, leintés, meg hát 70-es évek... 
cashback: Legújabb biost toljátok fel a lapra, utána valószínűleg jó lesz.
Olyan nincs hogy nem kompatibilisek egymással.
Volt nekem is ilyen problémám, még asrock lappal. 
Ha így sem klapp, akkor bios reset, és próba úgy. 
[ Szerkesztve ]
i'm out
nekem meg van és jövő héten fogok is 
mit nitroznál?
Nem rossz, de akkor is 8k?
Hát nem tudom, én még 8k-ért semmilyen ruha neműt nem vettem. Bár ezt csak Zk tudná megérteni. 
Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG
Megvolt a legújabb bios. Azzal sem történt változás. Új bios után is működött a 4850-nel.
Bios reset? 
Csak 8k fölött?
Én is leginkább az olcsó cuccokat hordom. 
max a mostani procimat poénból? am hog ykell kikapcsolni ezt a hülye módot? most ha vmmit beírok a textboxba felülírja ami előte ott volt? meg számokat se tudok írni 
nah megjavult, nekem még egy Dc pólom van ami 8,5K volt, a többi pólom 3,5K körüli BIZO, Vagy akciós FOX, a nadrágjaim kínaiak xD a pulcsiaim meg Fishbone-ok, a cipőim meg VANS, DC , ezt szeretem, aztán spórolhatok mindig, mert anuymnak nem telik ilyenekre
[ Szerkesztve ]
C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i
Inserttel tudsz váltani OVR és INS mód között. INS módban amit beírsz, az tolja maga előtt a már beírt karaktereket, OVR módban felülírja őket.
jah ezt tudopm én is, csak ha megnyomtam akkor az insert feladatát látta el és beillesztette a vágólap tartalmát, de már jó xD
d
mondjuk oda felesleges lenne a 25 liter

24.-ig ingyenesen megszerezhető a portal a steamen, akinek van steamje az adja hozzá az acc-jához. 
4k fölött még nem volt, csak az öltönyöm. Pedig vennék én 10 ezres csukát, csak hát miből? De hát ez van, majd ha lesz normális munkám.
(#28032) nixx-21 válasza westcoastog (#28030) üzenetére
apppukám

ksözi h szóltál.
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3
(#28033) westcoastog válasza nixx-21 (#28032) üzenetére

há nincs mit, csak gamepodot kell olvasni néha. 
cs source 4k-ért van most a steamen, nagy kár hogy nincs anyumnak bankkártyája, csak azt nem értem hogy a bankkártyákhoz miért van takarékszövetkezet is írva? 
[ Szerkesztve ]
pangás van bass.....tokmeg.
(#28035) westcoastog válasza subaruwrc (#28034) üzenetére

én vagyok folyamatosan 
(#28036) subaruwrc válasza westcoastog (#28035) üzenetére
akkor beszélgessünk 
hivatalosan is indulok gooc-n 
Hogy annyira ne unatkozzatok: 
Rachael Starr - To Forever (Moonbeam Remix)
Kurvarégen hallottam, de akárhányszor hallgathatom, még mindig kiráz a hideg. Nagyon nagy telitalálat volt ez a szám anno. 
#036 Subaru: Gratula Papi! Aztán basszatok oda a rézbőrűeknek! 
[ Szerkesztve ]
i'm out
Akkor hajrá, mindent bele.

köszi srácok, remélem sikerül nyerni
gulfinak kitapossuk a szemét is 
császár ez a zene

Rajtad nem fog múlni ahogy ismerlek!

Kezdődött a Family Guy lépek srácok!
Jó éjszakát! 
[ Szerkesztve ]
i'm out
(#28041) westcoastog válasza subaruwrc (#28036) üzenetére

videó lesz? egy kis szuvenyírt szerezhetnél, mondjuk egy jó fagyos alaplapot vagy procit, mondván megfagyott nemjómá elvisszük haza. 

jövőhéten 955BE ln2 vol 2 ![;]](/dl/s/v1.gif)
Estét nép 
(#28044) grabber válasza - = Zk = - (#28043) üzenetére
NEked is 
A világon minden szép, csak nem mindenki tudja értékelni a szépséget! Galaxy S JVT Semaphore 1.9.0+Ext4
(#28045) - = Zk = - válasza grabber (#28044) üzenetére
Hajzat? 
(#28046) grabber válasza - = Zk = - (#28045) üzenetére
Iskola ügyben elképzelhetetlenül szarul állok.
Viszont csajjal találkozóm lesz.
Végén happy end is lehet,de ez a valóság és nem egy film 
(#28047) - = Zk = - válasza grabber (#28046) üzenetére
Nah, hajrá! Ne add fel 
(#28048) grabber válasza - = Zk = - (#28047) üzenetére
Arra mi a helyzet?
(#28049) - = Zk = - válasza grabber (#28048) üzenetére
Terminátor 2t nézünk másik kolega laptopján.aspire 8920g asszem.
Meg az egyéb dolgok. 
Ehh. Elkapott a köcsög jégeső