Van kábel toldó. Kb 100 forint. Nekem a szerelő ingyen adott 2-t. Posta utánvéttel föladhatom

First they ignore you. Then they laugh at you. Then they fight you. Then you win.
(#49001) pckownz válasza westcoastog (#49000) üzenetére
Van kábel toldó. Kb 100 forint. Nekem a szerelő ingyen adott 2-t. Posta utánvéttel föladhatom

First they ignore you. Then they laugh at you. Then they fight you. Then you win.
26.125,- + 490 a PickPackPont 
5850is 32kért lett volna, de annyim már tényleg nem volt
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccaim: http://goo.gl/LDsSP; "Mivel a gondolkodás a létező legnehezebb munka, csak igen kevesen foglalkoznak vele." - Henry Ford; BATTLEFIELD 3 LE(sok extra) eladó!

Ez a gép csak nekem bűzlik?
nforce 790i meg core i7...
(#49004) pckownz válasza westcoastog (#49003) üzenetére
775-ös lapba ha elinditja azt a processzort, akkor azt hiszem az Intelnek új mérnökei lesznek. 
(#49005) F34R válasza westcoastog (#49003) üzenetére
lol buta az eladó 
hirdetéseim : http://bit.ly/Ad2BQ8
(#49006) westcoastog válasza pckownz (#49004) üzenetére

Látom szóltál neki, most új lapot rakott ki, ez vagy nem a saját gépe, vagy csak bohóckodik.
Vagy majd hogy ő összerakja. 
BME azt azért gondold meg, akarsz te zombi lenni?
Kb. betegnek kell lenni, aki azt elvégzi, annyit az életben nem fog soha szopni, mint ott. 
[ Szerkesztve ]
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
Figyelj EarL, ha a processzorlábak hőtágulását kell latinul megtanulnom, nekem az is oké. Mert szeretem, érdekel.
Viszont a BME-es diploma azért itthon elég jól mutat 
Ma végre igazi egyetemi buli, nagyon bebaszunk, rengeteg nő, nagyon bebaszunk, már hangolódunk reggel óta, felvonulás stb. megvolt, már iszunk, ma nagyon bebaszunk.

sex cyborgs are back!
![;]](/dl/s/v1.gif)
i'm out
Itthon ne akarj dolgozni, nem fizetik meg.
Sőt inkább úgy mondom: még a gondolat se legyen a fejedben, hogy itthon akarsz dolgozni. Ha már megszenvedsz a diplomáért és tisztesen tanulsz, tudást szerzel, akkor ne szúrják ki a szemed a szaros magyar fizukkal... hiába szép szakma, meg aránylag jó a fizetés, de többet érdemel. ![;]](/dl/s/v1.gif)
"ha a processzorlábak hőtágulását kell latinul megtanulnom, nekem az is oké. Mert szeretem, érdekel."
Nekem is oké, én is megtanulom, mert érdekel, de nem akarok zombi lenni...
Ott nagyon rámennek az elméletre és emiatt leszel zombi, mert irgalmatlan mennyiségű anyagot kell beseggelned, aminek a felét soha az életben nem fogod használni, és lesz közöttük olyan is, ami nem fog érdekelni. Nálunk is vannak felesleges anyagok, amik nem érdekelnek, de messze nem annyi, mint BME-n. Amúgy ismerek pár embert, aki BME-ről jött át és ez alapján mondom, mert meséltek bőszen. 
[ Szerkesztve ]
(#49011) cellpeti válasza westcoastog (#49003) üzenetére
Mi baj ezzel a géppel?
1366os lapba megy bele az i7. Nem tom miért néztek ennyire.
De ha már itt tartunk a MOD Computer győri boltjába volt AMD-s alaplaphoz Intel Core i5 téve. Azért akkor szóltam is, de csak néztek. Kurvára érthetnek hozzá

Szerk.: Látom tényleg más lap volt kint, sorry.
SZE-n egy nagy szar az informatika

[ Szerkesztve ]
Eladó cuccaim: http://goo.gl/LDsSP; "Mivel a gondolkodás a létező legnehezebb munka, csak igen kevesen foglalkoznak vele." - Henry Ford; BATTLEFIELD 3 LE(sok extra) eladó!
Az, hogy előbb még más i7 volt egy LGA775-ös nForce 790i-s lappal... Kicsit hitelét vesztette az ürge. 
pckownz: Ezt csak azért mondom, hogy inspiráció legyen.
Én is majd leginkább külföldön szeretnék dolgozni, de ahhoz még jónéhány évnek kell eltelnie. 
BME-ről én sem hallottam sok jót. Ott vagy tanulsz, és meghalsz vagy kivágnak. Az arany középutat meg kell találni, tehát a buli, egyetemi élet, és a tanulás között jó ha van egy kis egyensúly. Ha ez nincs utálni fogod az egészet. Nekem jó, mer tmég határon, de azért jut néha idő arra, hogy éljük azt az életet amit ilyenkor kell. A BME-n ezt csak fizetős szolgáltatáson kapod meg. Most azt mondom Óbudai egyetem, esetleg Gábor Dénes, de az meg nem "celeb" hely. 
[ Szerkesztve ]
i'm out
Mondjuk a vizsgaidőszakok alatt bulik azok valamiért nincsenek.
Nálunk ÓE-n a tanulásra sokat kell áldozni (mert azért komoly iskola ez is, illetve komolyak a követelmények), de emellett szinte a szádba adják az egyetemi életet és a bulikat. 
Celeb, még a szótól is rosszul vagyok.
A GDF csak abban a "hibában" szenved, hogy nincs hypeolva, pedig egész jó iskola az is. Egyik jóbarátom oda jár szakképzésre és nem egyszerű neki sem.
[ Szerkesztve ]

Kedvenc tanárom, egyben a Gábor Dénesen volt info tanszék vezető Bednarik Laci bá' is mindig azt mondja, a reklám a hiánya annak az iskolának. Pedig ott is nagyon magas szintű az infó oktatás. Én elégedett vagyok, mert óráim nagy részét ő tartja, tehát szakmailag azért elég jól állok, de az egyetemi élet is isteni nálunk. Én megittam eddig 2 liter borbarátot, már nehezen találom el a billentyűket, de Palika szólt, hogy alkoholity van kint menni kell lassan. Addig buli a szobában.
Felsőbb oktatás nekem csak úgy ér valamit, ha adja azokat az élményeket, amik emlékezetessé teszik. Ezek nélkül csak egy tanfolyam az egész. 
i'm out
Nem tudom nekünk van-e GDF-ről tanárunk, de pl. a sulink elődjéből is vannak tanárok, ill. éppen végzés előtt álló hallgató, aki tanárként ügyködik már (és elég jól, tavaly progot egy "ilyen" tanította és simán ötösre csináltam, úgy, hogy teljesen értem is, mit csináltam), szakmai felkészültség általában nagyon magas, de van egy-két olyan tanár, akit nem igazán szeret senki sem, de ez minden suliban van...
Naja, tavaty van (tavasz), buli kell, bár most vizsgaidőszakban inkább tanuljunk...
Kicsit ellaposodott most az egyetemi élet a vizsgaidőszak miatt, de nyáron, illetve szorgalmi időszak elején, úúúúú mekkora bulik vannak!
Nyáron lesz idő bőven bulizni.
Nálunk Vajda Istvánt (analízis és diszkrét matek) és Miklós Árpit bírom (programozás minden szinten), iszonyat jófej tanárok és vérprofik. 
[ Szerkesztve ]
Na jó napot mindenkinek!
Mi a helyzet? 
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

[ Szerkesztve ]
(#49019) Ł-IceRocK-Ł válasza EarL 007 (#49018) üzenetére

így legyen 
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."
nah mgnéztem a Fast Five-ot, nem volt rosz bár volt egy képtelen rész benne 
C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i
(#49021) westcoastog válasza No-kia (#49020) üzenetére

Mégpedig mi? 
(#49022) Ł-IceRocK-Ł válasza westcoastog (#49021) üzenetére
Az egész?
spoiler!!!!!!!
mikor a 10 tonnás széfet 2 challanger hurculja végig a városon bankokat lerombolva egy bálamadzagon húzva 
C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i
(#49024) Ł-IceRocK-Ł válasza No-kia (#49023) üzenetére
Valaki árulja már el mi a fene az a spoiler?
(#49025) EarL 007 válasza Ł-IceRocK-Ł (#49024) üzenetére
Arra figyelmeztet, hogy alább a filmből vett idézett, elmesélt részlet látható. Spoiler
(#49026) westcoastog válasza No-kia (#49023) üzenetére

XD
Azért megnézem. 
(#49027) No-kia válasza westcoastog (#49026) üzenetére
tessék menni moziba
azért nem bántam meg hogy elmentem
(#49028) westcoastog válasza No-kia (#49027) üzenetére

Lustaság félegésség, meg most másra kell a pénz. 
(#49029) EarL 007 válasza westcoastog (#49028) üzenetére
"a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni"
(#49030) westcoastog válasza EarL 007 (#49029) üzenetére

Én az vagyok. 
(#49031) EarL 007 válasza westcoastog (#49030) üzenetére
+128468563458634867 
Ááá, neduddki életveszélyes. 
(Persze jó értelemben, senkit nem akarok megbántani)
[ Szerkesztve ]
"Mit te kipzelsz hun ki vagy asziszed hogy kivel beszilsz"- Idézet a helyi buszmegálló faláról.
Ismerem. 
Jó arc egyébként, nem akarom én megsérteni. 
De azért jókat szoktam röhögni a hozzászólásain. 
[ Szerkesztve ]
"Mit te kipzelsz hun ki vagy asziszed hogy kivel beszilsz"- Idézet a helyi buszmegálló faláról.
(#49035) Ł-IceRocK-Ł válasza EarL 007 (#49025) üzenetére
Ááá konusuááá 
van itt még valakinek 5830as karija, jó kari? Megrendeltem, csak mondom, hogy tudjam mit mennyire lehet vele húzni 
(#49037) westcoastog válasza Tibii91 (#49034) üzenetére

Nem sérted meg, direkt ír rejtő stílusban. 
(#49036) cellpeti
nincs.
A tuningot magadnak kell kitapasztalni, nincs két egyformán tuningolható alkatrész. 
5470-esem van, arról írhatok? 
westcoastag: Jaja, sokszor nem tudom elolvasni a hozzászólásait, mert könnyezek a röhögéstől. 
Ł-IceRocK-Ł Arról= vele kapcsolatban. 
A billentyűzet egyébként sem írásra való, én püfölni szoktam. 
[ Szerkesztve ]
(#49039) Ł-IceRocK-Ł válasza Tibii91 (#49038) üzenetére
Én csak billentyűzetről tudok írni 
(#49041) Ł-IceRocK-Ł válasza westcoastog (#49040) üzenetére
Itt vagyunk csak nincs téma 
(#49042) westcoastog válasza Ł-IceRocK-Ł (#49041) üzenetére

Linkelj nekem valami józenét. 
(#49043) Ł-IceRocK-Ł válasza westcoastog (#49042) üzenetére
Kétlem hogy tudnék olyat amit még nem ismersz.
(#49044) westcoastog válasza Ł-IceRocK-Ł (#49043) üzenetére

(#49045) Ł-IceRocK-Ł válasza westcoastog (#49044) üzenetére
Na én mentem.
Jócak mindenki! 
nah 8 kor megint elaludtam tegnap
szombaton meg Tökölre kéne menni
csak ha nincs ingyen drift taxi nagyon nem éri meg, Karottának vinnék gumikat(bazsó gábor , a totalcarból) hátha ő mondjuk megautóztat, van ismerős aki ismeri nagy ádámot, meg én nagyjából ismerem horváth ferit
nah ha ők mind vinnének egy körre még magamba is elmennék 

Milyen lett a szinkron? 
Mert a bemutatóban láttam, hogy Brian hangja megint más lett. 
A neddudki témához. Én hanyagolom azt az embert. Át szoktam ugrani a hsz-eit. Ha velem akar beszélni akkor írjon normálisan, legalább ezzel tiszteljen meg.
De mivel lesz.rja én is lesz.rom őt.
Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG
hát, brian hangja tényleg más, h ajól rémlik, de nekem különösebb bajom nem volt vele. nem mondom hogy tökletes, de nem szúrt szemet semmi nagy hanyagság
neddudki még nekem is nagy falat, remélem az én írásomat mgé azért elfogadod, kompromisszumokkal

Értem. Akkor lehet a jövőhéten megjátszom. 
Khm... 

Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG
az USb kábeleknél ugye nem számít a gyártó? egy 5méteres kábel kéne nekem majd a külső mobiilrackhez amiben az 'TB-s HDD-m lesz