Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Ati VGA tulajok baráti klubja - Archívum I. (téma lezárva)

(#47001) Ł-IceRocK-Ł válasza westcoastog (#47000) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

de állandóan bebaszva sem lehet lenni
saját lakás mért kell ennyire? vagy albérlet?

ahhoz a matek érettségi is kell:D

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#47002) westcoastog válasza Ł-IceRocK-Ł (#47001) üzenetére

westcoastog
(PH! addikt)

ez a baj basszus :D
legszívesebben elköltöznék a francba itthonról. Na mindegy, majd matek érettségi meglesz kb 5-10 év múlva. :DDD

(#47003) Ł-IceRocK-Ł válasza westcoastog (#47002) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem olyan nagy kaland az. még nekem is sikerült :D
látom nem szeretsz otthon lenni

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#47004) westcoastog válasza Ł-IceRocK-Ł (#47003) üzenetére

westcoastog
(PH! addikt)

hát nem.. :)

(#47005) Ł-IceRocK-Ł válasza westcoastog (#47004) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

valami különösebb oka van? márha szabad tudni :R

(#47006) westcoastog válasza Ł-IceRocK-Ł (#47005) üzenetére

westcoastog
(PH! addikt)

hát ha érdekel msn, nem akarom telefosni a topikot, bár nem szeretek untatni senkit a bajaimmal. :N
na felkerült a kívánságlistámra ez is. ;]

(#47007) pckownz válasza westcoastog (#47002) üzenetére

pckownz
(őstag)
LOGOUT blog

Én egyszer már megtettem.
Vagyis egyik otthonról. Most a másikba vagyok, de ha minden jól megy szeptembertől 2 nagyon jó cimborával albi. Már nem bírom itthon...

First they ignore you. Then they laugh at you. Then they fight you. Then you win.

(#47008) westcoastog válasza pckownz (#47007) üzenetére

westcoastog
(PH! addikt)

akkor ott is vannak gondok..

(#47009) EarL 007 válasza pckownz (#46990) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mondjuk ez még nem nagy videó, de mint tudjuk az Atom nem túl erős...

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#47010) EarL 007 válasza westcoastog (#46995) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az szép, amúgy szerintem a középiskolai matek főként az algebrai átalakítások (mit hogyan alakítasz át, mivel egyszerűsítesz, stb.) elég szemét tud lenni, de mindenképpen rengeteg gyakorlatot igényel, meg szeretnek köcsög feladatokat adni. :W
Az egyetemi matekban az a jó, hogy részben hasznos (persze van olyan része, ami hülyeség...) és érdekes, gyakorlati haszna is akad. :) Itt is kell középiskolai tudás, de nem annyi, mert itt már inkább arra épülnek a feladatok, amit itt tanulsz, és ezt sokkal, fényévekkel, nagyságrendekkel jobban magyarázzák el, mint középsuliban. Itt már a téma komplexitása adja a nehézségét.
Ahogy az imádott Vajda tanár úr tartja az előadásokat, gyakorlatot, az nagyon jó. Egyrészt ugye kötelezően kell elmélet, definíciók, tételek, mert ez adja az alapot. Részletezi az elméletet, futólag kitér korábbi anyagra, utána hoz rá példákat és végigvezeti gyakorlatban. Van, amikor rettenetesen cifra dolgok jönnek ki, de zömmel 2-3x átolvassa az ember, átgondolja és már leesik. :)
És mindezt olyan precizitással, türelemmel, fegyelemmel teszi, hogy minden elismerésem. Nem viccelek, tényleg ilyen jól tartja az órákat. Ő lelkesedik azért a tárgyért, amit tanít és élvezi, hogy taníthatja, ez ránk is ragad, mi is bírjuk az óráit, még ha óra után zombik vagyunk.
Precíz, mert nem lehet kizökkenteni, tüsszent, valaki szól, valami történik, mintha egy snapshotot csinálna előtte és onnan folytatná. Nagyon ritkán egy-két dolgot elszámol, de hát az megesik.
Türelmes, mert direkt kérdezi, hogy minden érthető? Ha valaki nem ért valamit, elmagyarázza, de bárhol, bármikor, amikor neki alkalmas meg lehet állítani és kérdezni tőle.
Fegyelmes, mert bár nem vasszigort alkalmaz az óráján, azért elvárja, hogy ne zajongjunk, ha nem érdekel, kössük le magunkat csendben. Fegyelmes azért is, mert ha történik valami nem kezd el problémázni, vagy ha valami poénos dolog van kialakulóban szeret hozzájárulni és veszi a poénokat, sőt, néha maga is adja. :)

Egyik kedvenc matekos poénja:

Függvények ülnek a kocsmában, iszogatnak, egyszer csak beront egy rém, mindenki pánikba esik: "Úristen, itt a deriválás!" Mindenki menekül, egyedül az e^x marad helyben, odamegy hozzá a deriválás: "Mi van függvényke, nem félsz tőlem?" Erre e^x: "Nem, mert én az e^x vagyok, ha lederiválsz, ugyanaz maradok!" :DDD

[ Szerkesztve ]

(#47011) westcoastog válasza EarL 007 (#47010) üzenetére

westcoastog
(PH! addikt)

Gyak a matek tesz tönkre idegileg mostanság :D

(#47012) Ł-IceRocK-Ł válasza EarL 007 (#47010) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az a vicc hejjj :D tetszett.
én a fősulin is küzdök a matekkal, hát mitagadás nem egyszerű.

(#47013) pckownz válasza EarL 007 (#47009) üzenetére

pckownz
(őstag)
LOGOUT blog

Húzva még a 720p-t is kellene vinnie. Az N455 tudtommal a 720p alsó határa.

Más:
Kész a blogom motorja. Már csak meg kell álmodnom a fasza kis stílust, és jólesz :))

First they ignore you. Then they laugh at you. Then they fight you. Then you win.

(#47014) EarL 007 válasza Ł-IceRocK-Ł (#47012) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én is küzdök vele nem is kicsit, azt nem tagadom... itt már azért küzdök, mert nehéz, velős a téma, nem azért, mert béna tanárok tartják szarul...

[ Szerkesztve ]

(#47015) Ł-IceRocK-Ł válasza EarL 007 (#47014) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen, így más a helyzet, és az ember is talán máshogy áll hozzá.

pck: mirű fog szólni? :DD

(#47016) pckownz válasza EarL 007 (#47010) üzenetére

pckownz
(őstag)
LOGOUT blog

De aki segghülye a matekhoz, azis összehoz egy kettest a 4jegyű fgvtáblával meg egy számológéppel...

(#47017) westcoastog válasza pckownz (#47016) üzenetére

westcoastog
(PH! addikt)

van kivétel, nézzél rám. :D

(#47018) pckownz válasza Ł-IceRocK-Ł (#47015) üzenetére

pckownz
(őstag)
LOGOUT blog

Hát, saját részemről IT téma illetve eszmefuttatások lesznek.
Még a kategóriákat implementálnom kell hozzá, meg kell egyelőre egy konstans user tábla, mert jelenleg bárki tud írni rá :B

Másrészről, ezt a motort kapja meg cimbora is, de ő fogja stílusra szabni, mert neki meg munkához kell. Számítógép grafikus, és itt fogja prezentálni a munkáit.

De amúgy érdekes, építettem bele HTML5 scriptet. Fura :))

[ Szerkesztve ]

(#47019) Ł-IceRocK-Ł válasza pckownz (#47018) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor úgylátom nem egy kis projekttel állunk szemben.

Sok sikert hozzá! :R

Majd megyünk szétoffoljuk ;]

westc: fog az menni hidd el! 4 évig jártam minden szerdán korepre, és az Úr megsegített. na meg persze én magam hogy 3 legjobb matekost körémültettem, segédlapra leírtak hogy mivan, és lásd 4 es lett. ;]

[ Szerkesztve ]

(#47020) westcoastog válasza Ł-IceRocK-Ł (#47019) üzenetére

westcoastog
(PH! addikt)

Hát na, majd nyáron lesz már kihez járni.. :D
De így nem merem elkezdeni az okj-t sem, mert közben le kell tenni a matekot majd, de ha nem sikerül nem is tudom mi lesz már, de attól félek, csak már nem emlékszem mit mondott az infótanárom.

[ Szerkesztve ]

(#47021) pckownz válasza Ł-IceRocK-Ł (#47019) üzenetére

pckownz
(őstag)
LOGOUT blog

Hát ez csak hobby projekt.
Offolni még jó ideig nem fogtok tudni :DDD

Holnap megírom a user ellenőrző scriptet, kap egy user template-et az oldal, de reg még nem lesz, majd talán 1-2hét múlva megcsinálom a többi dolgot hozzá, és amint lesz reg, lesznek kommentek is :D
Egyelőre tényleg a stílust kell kitalálnom, hogyan fogom megalkotni.

(#47022) Ł-IceRocK-Ł válasza westcoastog (#47020) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az már késő nem? ha idén érettségizel :D

pck: jó de úgy értettem hogy nem egy ilyen tili toli taliga. hanem azért fordítasz rá időt és normálisan csinálod.

Akkor is bepofátlankodunk:D

(#47023) westcoastog válasza Ł-IceRocK-Ł (#47022) üzenetére

westcoastog
(PH! addikt)

wut? matekból bukta van, attól másból érettségizhetek, majd nyár végén egy matek pótvizsga, októberben érettségi matekból..

(#47024) Ł-IceRocK-Ł válasza westcoastog (#47023) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jó oké, vettem, én annó nem voltam így benne hogy tudjam ilyen is van, de jobb egyszer letudni nem?:D

(#47025) westcoastog válasza Ł-IceRocK-Ł (#47024) üzenetére

westcoastog
(PH! addikt)

nem szabad akaratomból van ez így, szabad hülyeségemből. :D

(#47026) Ł-IceRocK-Ł válasza westcoastog (#47025) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

pedig már nincs sok hátra az érettségiig. nyomjad brother! :K

(#47027) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezen beszartam:[link]
Mért ne üsd meg a táblát, ha az Iq-d nem éri el a rajta lévő számot :D :C

(#47028) westcoastog válasza Ł-IceRocK-Ł (#47026) üzenetére

westcoastog
(PH! addikt)

félek a töritől is, lexikális tudásom kb nulla, túl sokat szelektál az agyam, ma is lett töri próbaérettségi behozva, kb semmit nem tudtam. Hiába tanulok ha túl erősen szelektál az agyam, például tavaly feleltem 5-ösre töriből, de mára már fogalmam sincs miből csak annyit tudok hogy olaszországgal volt kapcsolatos, pedig megtanultam de már fingom nincs róla.
Nehéz menet lesz. :N

(#47029) Ł-IceRocK-Ł válasza westcoastog (#47028) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hú. ez nem hangzik jól. de azért szurkolunk neked! :R

(#47030) westcoastog válasza Ł-IceRocK-Ł (#47029) üzenetére

westcoastog
(PH! addikt)

kösz :R

(#47031) Ł-IceRocK-Ł válasza westcoastog (#47030) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

NNM :R

szerk: a többiek merre?

[ Szerkesztve ]

(#47032) EarL 007 válasza Ł-IceRocK-Ł (#47031) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pihengetek, meg Minecraftozok. :)

(#47033) Ł-IceRocK-Ł válasza EarL 007 (#47032) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a pihenés megvan, a májnkráftnál elvesztem a sok linkben, de biztos. :D

(#47034) pckownz válasza EarL 007 (#47032) üzenetére

pckownz
(őstag)
LOGOUT blog

Téged is beszippantott?
Annó még az alfa verzióval játszottam, szerencsére elfelejtettem hova lett fölrakva, majd jött a suliban a béta, de szerencsére nem volt nálam pendrive...
Ha van képzelőereje az embernek, meg pár fölös órája, kegyetlen jó játék tud lenni.

más:
Barátnőm állást keres nyárra balaton környékén, erre kapott egy emailt, 25-30ért/alkalom pár órára el kellene szórakoztatnia egy srácot, autóban vagy lakáson. Kiakadtam, kicsit utánanéztem a srácnak, 16éven aluli fiukkal is összejár, 32éves, Tatabányai, és már nem egy lánnyal volt pénzért. Csütörtökön beviszem rendőrségre netbookot, megmutatom egyik főnökömnek, hogy ki is ez, meg merre hány centi ( :DDD ) és továbbadja remélem az országosra, vagy legalább a komárom megyeire az infót.
Mondjuk első godolatom azvolt hogy fölveszem vele a kapcsolatot, és telón rögzítem az infót, azt kamuzva hogy 16vagyok, de nem akarok önös érdekű nyomozásba kezdeni, mert visszafele is elsülhet...

(#47035) Ł-IceRocK-Ł válasza pckownz (#47034) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tedd meg! Várjuk az eredményeket! az ilyet ütni kell!

(#47036) I'm Jocc válasza pckownz (#47034) üzenetére

I'm Jocc
(tag)

Az kemény. :Y :Y F*szánál fogva fellógatni!!!

Never give up, NEVER BACK DOWN!

(#47037) subaruwrc válasza Ł-IceRocK-Ł (#47035) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

az ilyet ütni kell!

mentőben is

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#47038) Ł-IceRocK-Ł válasza subaruwrc (#47037) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

így van. :R

(#47039) pckownz válasza Ł-IceRocK-Ł (#47035) üzenetére

pckownz
(őstag)
LOGOUT blog

Egyelőre mondtam barátnőmnek, hogy fb-on rejtse le a profilját mindenféle nem ismerős számára, úgyis 400+ ismerőssel már mindenki bejelölte aki névről megismeri, aki meg nem, az csak ne jelölgesse ;]
Tiltólistára rakattam vele a srác emailjét.
Gondolkoztam rajta, hogy spant megkérem (mivel van root-ja "pár" szervergépre), nézzen rá az emailjére, de amennyi idő alatt tömérdek infót szedtem róla a netről, már valszeg rajta van a rendőrség, és nem lenne jó keresztbehúzni a munkájukat.

edit:
LOL! Látom Intel csak úgy szarja a processzor tokozásokat :DDD

[ Szerkesztve ]

(#47040) westcoastog válasza pckownz (#47039) üzenetére

westcoastog
(PH! addikt)

a pedoperverz rohadékja. :o

edit:
jóllátod :D

jóéjt emberek :R

[ Szerkesztve ]

(#47041) Ł-IceRocK-Ł válasza pckownz (#47039) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lehet nem örülnének neki :D

hol látjátok ezt a tokozósdit?

westc: Jó8!

[ Szerkesztve ]

(#47042) pckownz válasza Ł-IceRocK-Ł (#47041) üzenetére

pckownz
(őstag)
LOGOUT blog

Iponon olvastam i7 995x -nél.
LGA 2011, X79, bye 1366
Ez a foglalat sem tartott sokáig...

[ Szerkesztve ]

(#47043) Ł-IceRocK-Ł válasza pckownz (#47042) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

pff.... nyalja meg a lyukam szélét az intel.

(#47044) I'm Jocc válasza pckownz (#47042) üzenetére

I'm Jocc
(tag)

Szerintem nem is lenne baj, mert fejlődik meg minden, de nem a magyar pénztárcához van szabva a fejlődés... Most mondjuk amcsiba meddig megy egy gép? Nem hiszem, hogy sokkal több mint 2 év... Na meg nem biztos, hogy baj, ha jön az új, lehet lenyomja az 1366-os árát, nem? :U

(#47045) pckownz válasza I'm Jocc (#47044) üzenetére

pckownz
(őstag)
LOGOUT blog

Ugyan az mint az LGA775 szakmai szemmel nézve.
A faszom se venne olyan tokozású processzort, amibe nem jön újdonság. Nincs előrelépés. Szerver processzort meg 3 év múlva se tudod majd megfizetni. Such as 980X.

(#47046) Ł-IceRocK-Ł válasza pckownz (#47045) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Így van: :R

Jocc: nem azzal van baj hogy fejlesztenek, fejlesszenek, de mért kell mindig új tokozást hozni? nem hiszem hogy a régi "ne bírná el" az új CPU-k at.

(#47047) EarL 007 válasza I'm Jocc (#47044) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"de nem a magyar pénztárcához van szabva a fejlődés..."

Soha nem volt magyarokra szabva, szóval ezért ne is magyar szemmel nézzük a dolgokat.

(#47048) I'm Jocc válasza pckownz (#47045) üzenetére

I'm Jocc
(tag)

Ez viszont igaz. :R

Earl: Viszont kénytelen vagyok magyar szemmel nézni, elvégre itt élek. Nem nézhetem amerikai szemmel, amerikai pénztárcából. Adott egy cucc(tök mindegy, hogy mi), a nyugati ember azt mondja, hogy bagó, a magyar meg: "a k**va anyját de drága". Most neki hiába van rá pénze, nekem attól még nincs... :DDD Ezért alapból nem tudom nem magyar szemszögből nézni...

(#47049) Varoz

Varoz
(őstag)
LOGOUT blog

Napot!

Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG

(#47050) pckownz válasza I'm Jocc (#47048) üzenetére

pckownz
(őstag)
LOGOUT blog

Vannak helyek, ahol a magyar átlag diák zsebpénzért is ölni tudnának... Ennyi erővel rájuk is lehetne szabni :))

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Ati VGA tulajok baráti klubja - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.