Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Stirlitz #19616 üzenetére

    Megbízhatóan képesek folyton hibázni, ezt aláírom. :DDD Úgy véled, semmi gond velük, amikor a 10.10-ből is van már 3 féle, ráadásul úgy, hogy már az első hivatalosan kiadott is hotfix volt? :F Hidd el, attól, hogy te nem látod, akad még bennük bug bőven.
    Nem baj, ha soká küldöd (főleg, hogy 3 nap múlva lejár a feltöltésem), csak legyen szépen beállítva minden, az órajelektől a 3D módokon át a grafikonokig. Mondjuk könnyű dolgod van, mert csak az órajelekkel kell foglalkoznod, ha használod a többi beállításomat.

    PCrevRM: Biztosan használsz AMD telepítőt, és CCC-t. :P :D

    KukkSteve: AMD kártyák pontosabban be vannak lőve, mint az nV-k. Az nV-k tuningolhatósága egy dolog, de azért alacsonyabbak az órajeleik, mert gyári teszteken nem mennek át a magasabbak. Lehet, hogy nálad sosem fog előjönni hiba 25% tuninggal, csak a kari esetleg degradálódik (rendszeres nV-s kártyáknál), v. tönkremegy minden előjel nélkül. Persze nem pár hónapon belül. Aztán lehet gyorsan eladni, ph-n meg sír az új nV tulaj, hogy milyen fasza kártyát vett, miért hibázik, vagy döglött be. Amúgy AMD-nél is előfordulhat hasonló hiba, ha valaki a látszólagos stabilitási határig húzza a VGA-t, ezért szoktam javasolni, hogy annál mindig 10/50MHz-cel alacsonyabb órajeleket használjunk.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák