Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz 1hijjanhusz #13046 üzenetére

    Attól függ, mit tud a hardver. Ha a hűtés limitálja most a stabilitást, akkor természetesen igen, ha viszont az alkatrészek, akkor vízzel sem fog gyorsabban menni stabilan. Csak jobb hűtéssel tudod meg.

    8nemesis8: Nincs. De nem tudom, miért bonyolult az? Egyébként használhatod CCC módban, és akkor ugyanúgy csak csúszkát kell húzogatnod az órajelekhez (ATI Overdrive 5), és meg lefelé is, miközben a CCC fog szabályozni. Ez esetben természetesen ne lövesd ki ATT-ból az ATI hotkey pollert, és az ATT túlhajtását se használd. Venti szabályozást persze lehet. Mindamellett sztem egyszerűbb az ATT, és kevesebb erőforrást is foglal.
    Na, látom, sikerült is. :C

    killer1203: Akkor is butaság, már csak a korlátozott CF, és egyéb hiányosságok miatt is, amelyek mind sebességhátrányt okoznak core i-vel szemben. i7-ről még nem is szóltam.
    Ha két mag megy 80-90%-on, nem fogsz sebesség-növekedést kapni 4 magos procival sem. Már írtam itt, de még egy játékot sem láttam, amely 2 full terhelt magnál több erőforrást használt volna, max. olyannál nyerhetsz extrát, ahol a rendszerfolyamatok a 3-4. magra terhelődnek át, vagy a PhysX-re megy el egy mag, de azok közül meg a legtöbb csak 1 magot használ azon kívül. Igaz, i7-en néztem, amit nem terhel le semmi, nem Phenom-on. :DDD
    Mondják, hogy jönnek játékok full 4 mag támogatással, de egyelőre még nem sok ilyen van, és azok közül sincs gondja egyikkel sem egy E8x00-nak (amely ráadásul sokkal kevesebbet fogyaszt, de még egy i7 is). E6300 sokkal régebbi technológia amúgy a PhenomII-nél, ráadásul DDR2-vel megy, szóval még jó, hogy annál jobb egy PhenomII tuningolva.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák