Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GBRDVD
tag
Köszönöm a részletes válaszokat! Teljesen új vagyok a témában, ráadásul ez a megrendelt Lenovo lesz az első androidos telóm, úgyhogy bocs, ha hülyeséget kérdezek.

Ha jól értem, akkor ez az Etotalk a kínai viszonteladók közül is egy nagyobb fajta? Gyakorlatilag egy olyan bolt, ahol arra szakosodtak, hogy kínai belpiacra szánt mobilokat eladnak pl. Európába, és annyival nyújtanak többet, mint más webshop, hogy ők fabrikálnak hozzájuk valamiféle terméktámogatást.
Pénzért az etotalk is odaadja a rootolt, nyelvekkel felturbózott ROM-ot.
Nézegettem, elég drágák a frissítéseik. Az érdekelne (remélem a kínaiak nem hallják meg), hogy pl. többen összeállva is meg lehet venni egy adott ROM frissítést az Etotalktól? Vagy ez olyan, hogy egy adott telefonra szól?
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen házat vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nikon DSLR topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nyaralás topik
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- OnePlus 15 Infinite Black 16/512 GB EU Alza számla
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 12/256GB Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Apple iPhone 16e 128GB Fehér Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- IPhone 15 Pro Max !! 512 GB !! Natur Titan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Asus Zenbook 14 Laptop UX3402Z i7
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Slim 3 - i7-13620H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest