Hirdetés

Aktív témák

  • oxox

    addikt

    Feketepontot kérek: [link] gergobacsi-nak

    Vettem az egyik cimbimmel tőle két merevlemezt.
    [link]

    A topic sokat elárul, de tömören a lényeg:
    -Számlával igérte, amit még az átvétel napján is megerősitett. Átvétel 01.09.
    -Átvételkor jelezte, hogy betegálományban van, ezért csak következő hétfőn (01.12) tudja küldeni..furcsáltam kicsit, de rendben.
    -Következő hét kedden, majd miután nem reagált szerdán (01.13.-01.14.)jeleztem felé a topicban, és privátban, hogy amit igért várom.
    -Egy héttel (01.19.)a másodikra beigért dátum után hivtam többször, de mivel nem vette fel dobtam egy sms-t, hogy nézze meg, a topicját, és a privát üzeneteit.
    -kaptam egy levelet, (állitólagosan a gyermekétől…lányától), hogy korházban van, a telefonja levan halkitva, de megkérdi mi kell, és küldi…rendben gondoltam, szar ügy ha korházban van…várok…halkan megjegyzem, hogy valaki minden nap többször fent van az oldalon…tehát furcsa, hogy annak nincs annyi esze (már bocs), hogy lássa, hogy van egy csomó privát üzenete...és a lábával van valami gond, tehát a telefont felemelhetné mikor keresem, vagy Uram bocsá felhivhatna, hogy 1000 bocs, de nem tudom küldeni.
    -01.24.-én megkérdeztem, hogy mikor kapom meg a számlát. 01.27. délutánra igérték.
    -eddig volt cérnám. A mai napig nem küldte át. Több mint három hét telt el…ez inkorrekt..még én kuncsorgok utánna, gusztustalan tipikus magyar szokás, hogy az eladó szarik a vevőre, és még nekem kell utánna törnöm magam... és anyagi kár ért azzal, hogy olcsóbban megkaptuk volna gar nélkül...

    Senkinek nem ajánlom a fenti urat üzletelésre…és szétfogom offolni a továbbiakban a hirdetéseit. Természetesen belinkelem neki, hogy lássa mit is gondolok róla.

    oxox

    [ Szerkesztve ]

    Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

Aktív témák