Hirdetés

Aktív témák

  • Ari18

    őstag

    Sziasztok!

    Mivel anyagi kár nem ért, fekete pontot nem kérhetek,de azért elmesélnék egy történetet.
    Dj Ballon-ról és a hozzáállásáról.
    Felrakott egy hírdetést ,hogy
    eladó egy Q9450-es processzor.Jelentkeztem írtam neki privátot elsőnek.Kérésemre délután fel is keresett telefonon.Megbeszéltük,hogy aznap vagy legkésőbb másnap lerendezzük az üzletet.
    Azon a napon még este felhívott,hogy biztosan kell-e a processzor,válaszoltam, hogy természetesen igen, kell még. Következő napon este felkeresett telefonon,hogy sajnálja, de nem tud feljönni Pestre az ónos eső miatt. Eddig nem is volt probléma. Másnapra azaz mára (csütörtök) megígérte, hogy este hozza nekem a processzort. Azóta hívtam 3x is telefonon nem veszi fel.Küldtem neki 2db sms-t ,hogy legalább szóljon, ha eladta volna másnak, de semmi válasz.
    Ebben az a legrosszabb,hogy 3napja itt van mögöttem szétkapva a gépem proci nélkül,ami valljuk elég idegesítő dolog,főképpen,ha valaki használja is munkára a számítógépét.

    [ Szerkesztve ]

  • Baga1983

    senior tag

    Nos én is egy nagy feketepontot szeretnék kérni Viewsonic [link] kollegának ugyanis eladott nekem 26000-ért egy P35-DS4 rev1.0 alaplapot, persze a gariapapirt nem küldte el. Természetesen az alaplap nem müködik, irtam neki vissza, az elején még szimpatikus volt, beleegyezett abba hogy visszaküldöm neki, ő is megnézi, majd utána intézi a garit ha rossz! Irtam neki hogy adja meg a címét, azóta eltelt 1 hét nem irt vissza, pedig többször is fenn volt. Óvok mindenkit a vele való üzleteléstől! Valszin 26000 ezer forintom bánja hogy szóba áltam vele.

  • Ari18

    őstag

    válasz Ari18 #9901 üzenetére

    Ma reggel írt egy prvit,hogy kórházban volt és azért nem tudta felvenni a telefont.És még neki sem jött meg az új processzora.Meglátjuk mi lesz belőle. :(((

  • beers

    addikt

    Sziasztok!

    Sajnos úgy néz ki ismét kár volt megbízni tag minősétéssel rendelkező emberkében :( !

    Ez az eredeti hirdetés!

    Természetesen név cím nem igazán olvasható a borítékon!
    Állítólag Fekete Ferencnek hívják (a borítékon inkább Árpád olvasható)!

    A számlaszáma megvan, a levelet esztergomba adták fel!

    Ehhez képest ezt kaptam ma

    Privire nem válaszol, kíváncsi leszek a fejleményekre!

    [ Szerkesztve ]

    M&N

  • LordVader80

    senior tag

    SzZs1 kollégának feketepontot javaslok emiatt a hirdetés miatt.
    Előre utaltam múlt héten csütörtökön, cserébe megjött kedden a csomag egy üres AMD-s doboz személyében. Se proci, se hűtő hozzá. Kedd óta tartó email üzenetváltások és rendőrségi feljelentés ígéretével a mai napon elvileg visszautalta a pénzem (kaptam egy printscreent egy netbankos utalásról).

    May The Force Be With You!

  • hard83

    csendes tag

    Hatalmas feketepont HUN_or -nak. 5-6 embertől is beszedte a pénzt, viszont senki nem kapott semmit. Fejenként ez 20-30 ezer Ft-ot jelent. Van aki csak felét, van aki semmit sem kapott vissza. A "Jelentsd a csalókat" topikban olvashattok róla.

  • PH-User

    addikt

    Sziasztok! Egy nagy fekete pontot adnék Yana076-nak. Az esemény így történt:
    Kedden írtam neki PÜ-ket, mert láttam, hogy olcsón árul DVD-t. Felhívott, lebeszéltük, mondta is hogy enged egy kicsit, ha többet vásárolok. Kiegyeztünk 385db Maxell DVD-R-ben. Sok embernek rendeltem a környékre össze-vissza, szóval sok ember bizalma bennem volt. Szerdán írtam neki egy PÜ-t, hogy elutaltam a 17555ft-ot, ő feladta-e a cuccot? Nincs válasz. Másnap ír, hogy feladta az általam megadott címre, reméli, hogy megérkezik. Mondtam neki, hogy elsőbbségivel adja fel, mert csütörtökre nagyon nagy szükségem lenne a lemezekre. Megegyeztünk, hogy így adja fel. Eljött a csütörtök, vártam a postást, sehol semmi. Srácokat nagy nehezen lenyugtattam, hogy meg lesz, nem kell aggódni. Eljött a péntek, semmi. Hát a srácok már ezt egy kicsit furcsállták... Írtam SMS-t a srácnak, hogy merre járnak a DVD-k? Nincs válasz... Írtam 5 PÜ-t, nincs válasz. Eljött a szombat, látom volt fent már azóta amióta írtam neki. Mondom hívom addig, míg fel nem veszi. 2-3 kicsengés után foglalt lett a vonal, amikor pedig kb. 3.-jára próbáltam hívni, már ki volt kapcsolva. A mai nap folyamán többször is eljátszotta ezt. 3 különböző telóról próbáltam hívni, de semmi.
    Kérdem én: Csalóba botlottam? Szeretném visszakapni a 17555ft-m, mivel nem rendelkezem még aktív keresettel, így nagyon nagy lehúzás ez részemről, főleg úgy, hogy néhány haver előre ideadta a pénzt.
    Kérlek benneteket segítsetek! :O
    Tisztelettel: PH-User, Kantuly János

    ''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''

  • PH-User

    addikt

    válasz PH-User #9909 üzenetére

    Update: Ma volt fent és levette minden hirdetését, telefonra ismét csak nem válaszol... :(((

    ''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''

  • Sanyi2007

    aktív tag

    Egy újabb valaki, aki összekeveri a szájat és a segget...
    motherboard: Kb 3hete jelezte hogy kellene pár termékem. Nem vitte el, az én kérdésemre méltóztatott válaszolni, hogy éppen nincsen pénze... Eltelt két hét, udvariasan céloztam rá, hogy nem bánnám ha elvinné a cuccokat. Azóta volt már a ph-n, de annyi gerincesség nem volt benne, hogy visszajelezzen... Se nem szólt, se nem vitte elazokat amiket korábban jelzett felém
    Negativ!
    Küldök most neki egy privit erről, kiváncsian várom a reakcióját...

    [ Szerkesztve ]

  • lacafaca

    őstag

    egy madd dogg, aki az első üzlete során segget csinált a szájából. lebeszélt üzletet mondott vissza, mert talált egy másik vevőt, aki többet ad a holmiért...lefixálás, cím-számlaszámcsere után... feketepont!
    megbízhatatlan inkorrekt partner, nem ajánlom senkinek. :(((

    [ Módosította: Bordoi ]

    Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

  • syner

    tag

    pizzadoxxx fórumtárssal volt egy kis kellemetlenségem: megállapodás + talihely megbeszélve, időpont későbbi megtárgyalás a kiindulópont. Ezek után hitegetés, visszahívás igérgetése. Telefont nem veszi fel, vissza nem hív, privire nem válaszol, és újra meghírdeti a már lebeszélt terméket. Sajnos bíztam benne, emiatt egy (nekem kedvezőbb) üzletet nem kötöttem meg, mert ellentétben vele én tartom a szavam.
    Inkorrekt eladó.

  • motherboard

    csendes tag

    NAGY feketepont Sanyi2007-nek, mert nem képes felfogni ha azt mondom neki NEM ígérek semmit, akkor az azt jelenti hogy egyenlőre semmi nem biztos, és ennek értelmében NINCS mihez tartanom magam.

  • Bordoi

    őstag

    válasz motherboard #9917 üzenetére

    A topik első hozzászólását elolvastad? :F

    Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

  • pisti0315

    tag

    Kedves kollégák !
    Muréna azaz régebbi nevén Hidi^ úgy néz ki hogy behúzott a csőbe.
    Egy DVD-íróval vagy annak az értékével lóg nekem. Sok kicsi sokra megy alapon, nem kellene annyiba hagynom. Személyes adatai megvannak mint pl. szül.dátum, lakcím, tel.szám, Iskolája neve, címe, email címei (a rengeteg közül csak kettő működik biztosan). Javaslatot szeretnék kérni az ilyenkor esedékes teendőkkel kapcsolatban.
    Köszönöm.
    Pisti

    100% pozitív visszajelzés

  • hodostamas

    addikt

    agicsilles14-el nem árt vigyázni.
    Meghirdette hogy videokártyát keres, volt épp elfekvőben, cserealap megvolt. Hivogatott állandóan mikor lenne már jó a tali, aztán tegnap mára megbeszéltük 4-re. Erre most mielőtt elindulnék, bocs, mégse, pedig fél órája hívott hogy oké..
    Épp szükségem volt egy tápra ami a cserealap egyik része volt, majdnem lemondtam miatta egy itteni vásárt, de még szerencse hogy nem.

    [ Szerkesztve ]

  • Egy elég rossz tapasztalatot szeretnék megosztani n1nja barátunkkal kapcsolatban. Még szilveszter estéjén lebeszéltem vele, hogy érdekelne az MSI P45 Neo2-FR lapja. Elég jó áron hirdette, úgyhogy gondoltam kár lenne kihagyni. Meg is beszéltünk, hogy rá egy hétre szerdán már a kezemben lesz, mert mondta, hogy van egy futár ismerőse aki ingyen kihozza nekem. Eljött a szerda, de a lap sehol. Rátelefonáltam este és mondta, hogy a barátja kórházban van, mert balesete volt és leghamarabb 11.-én, pénteken tudja feladni postán. Egy hétig vártam megint, de a lap sehol. Most vasárnap írtam neki, hogy mivan már, mert elég sürgős lenne a dolog. Utána felhívtam, hogy küldje el a feladószelvény számát sms-ben, amit a postán kapott. A telefonban azt mondta, hogy most árajánlatot készít, kb egy óra múlva küldi. Mondanom sem kell, abból sem lett semmi. Ő eddig egyszer sem hívott, én kerestem őt sokszor, de konkrét dolgokat nem mondott. Nemtudom ezért kijár-e egy feketepont, mert végülis pénzügyileg nem károsított meg, de az időmet rabolta hetekig :(((
    Gondoltam megosztom veletek ezt a kis történetet, hogy mindenki óvatosabban közeledjen felé. :R

    Geza60

  • Zardon

    csendes tag

    Sziasztok.
    Nos, hosszú mobil csere-bere pályafutásom során, ugy néz ki belefutottam egy csalóba?!
    A történet december 26-án kezdődött.
    Hirdettem egy Samsung i300x tyőusú telefont, és "megavox" (megvox@vipmail.hu) nicknévvel és email címmel bejelentkezett egy Nagy Csaba nevű, Tatabánya, Nyár utca 4/2, szám alatti lakos (tel:06-20-315-1412), aki egy új Sony Ericsson K660i-t ajánlott cserébe. Az üzletbe belementem. Kérte, hogy postán küldjük egyszerre, január 2-án, és akkor mindketten megkajuk a telefont hétfőre. Nos, Ő jelezte, hogy a készülékem megérkezett, de képzeljem el, hogy elfelejtette a postai írányítószámot ráírni a dobozra (jelzem a Város nevét feltűntette), így a postás visszahozta neki. Kértem, hogy akkor másnap adja fel újar, erre kitalálta, hogy közben az általam küldött telefon elromlott, és egy hét min. míg kiderül, hogy mi baja, de azért Ő elküldi nekem, amivel tartozik. Közben utána jártam a telefonom "hibájának", és kiderült, hogy semmi baja, csak a WM2003-as oprendszert megzavarta a srác vmi progival. Mindegy. Közben folyamatosan hitegetett,hogy küldi, majd január 9én írt egy mail hogy feladta, elsőbbségivel, értéküldeményként. A telefon azonban még így sem akart megérkezni. Újra hívtam, és azt modta, hogy bocsi, akkor mégsem tudta, csak 12-vagy 13-án, és mostantól egy másik email címen lesz elérhető, mert Londonban kapott munkát, és azonnal, még aznap este ki is utazik. Na, azóta, egyszer válaszolt az emailomra - melyben közöltem vele, hogy felejentést teszek ellene - és kérte, hogy bizzak benne, biztos meg fogom 19-re kapni a telefont. Ez azonban, még máig 20-ig sem sikerült. Vagy a posta lassú, és 2 hét alatt nem tud egy elsőbbségi levelet kihozni, vagy - valószínűleg - a telefon fel sem lett adva. Ja, kértem a srácot, hogy adja meg a ragszámot, amivel utána tudok érdeklődni, e azt modta, hogy nincs kint nála Londonban, így azt nem tudja. Vasárnap óta minden kapcsolat megszakadt. Szóval, szerintem ez a személy csaló, az adatai fenn vannak, VIGYÁZZATOK.
    Ja, kb 26000 Ft-ot buktam.

    " Gnoti se autom" EGY BŰNŐST MÁR UTOLÉRTEM!!!

  • #16155904

    törölt tag

    Sziasztok!

    Létezik az, hogy egy postán feladott összeg (piros csekken befizetett) nem érkezik meg, és a feladó állítása szerint ő hiába reklamál, a postán nem tudják megmondani, hogy mi lett vele? Szerintem kizárt, de erősítsetek meg ebben.

    Üdv.

  • PHM

    addikt

    válasz #16155904 #9927 üzenetére

    Szia!
    Kaptam már így pénzt, és elég hosszú idő (majdnem 1 hét) volt, míg ideért.
    Ha nem régen adták fel neked a pénzt, várj még egy kicsit.
    Azt azonban nem tartom valószínűnek, hogy a postán ne tudjanak adni
    semmiféle felvilágosítást a pénz hollétéről.

    Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?

  • Mr.Skynet

    senior tag

    válasz #16155904 #9927 üzenetére

    Szia!

    Nekem 1x küldtek így pénzt, 9nap alat érkezett meg. (kaptam fényképet a "bizonylatról" és rajt volt a dátum mikor küldte a pénzt a vevő ugyebár) Szóval szerintem is várj, ha 14 nap alatt nem érkezik meg kérj fénymásolatot a postai fizetésről, és menj be te a postára reklamálni.

  • Mr.Skynet

    senior tag

    válasz Mr.Skynet #9847 üzenetére

    Ezzel az ügyemmel kapcsolatba egyébként tegnap tettem feljelentést is. :(((

    Mod.: tudja valaki milyen gyakran vannak frissítve a fekete pontok, meg a fekete lista? :F Csak azért kérdem mert 17napja nem látom mobo megbízhatóságán a negatív értékelést :U

    [ Szerkesztve ]

  • orkester

    senior tag

    válasz Mr.Skynet #9930 üzenetére

    Aznap frissítettem mielőtt megírtad a problémát. Amúgy általában hagyunk jó pár napot a másik félnek is, hogy ha szeretne, jelentkezzen. Mostanában annyi fekete lett kérve, hogy nem összegeztük még, de a héten, vagy legkésőbb jövőhéten biztos lesz frissítés.

    [ Szerkesztve ]

    PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!

  • orkester

    senior tag

    Idáig értesítettem az aktuálisan fekete pontra jelölteket, ahol nem láttam, hogy szóltatok volna nekik.

    PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!

  • #16155904

    törölt tag

    PHM, Mr.Skynet köszi. Tavaly decemberben 16-án lett feladva állítólag. Vártam eleget, azt hiszem. Nem az összeg a lényeges, az nem számottevő. De hogy én járjak utána, mikor a bizonylat a másik félnél van? Amit a lassú netjére hivatkozva nem küldött el? Ez az, amit nem tudok lenyelni. Az ő részéről letudva a dolog, nem foglalkozik vele.

  • madd dogg

    senior tag

    válasz lacafaca #9914 üzenetére

    Szeretném ha tisztességes hangnemet ütnél meg. Azért mert te 500 forintért akartál megvenni egy minimum, ismétlem lealkudva is MINIMUM 1000 forinos DDR333-as Hynix Notebook Memóriát. Kikérem magamnak azt is, hogy ez az első üzletem lett volna. A helyzet adott volt. A tisztelt úrfi a hiretéshez szólt hozzá, hogy ad 500-at érte. Igazából nem is akartam foglalkozni vele, de hogy ne legyek bunkó, írtam neki h minimum 1000. Neki postázni kellett volna, úgyhogy írt újra pár nap múlva, hogy 1000 de én állom a pk.-t. Azt mondtam neki, hogy ha nem változik a helyzet, akkor hétfőn utalja át a pénzt, én pedig küldöm a memóriát. Na ez volt szombaton. Pár óra múlva jött egy e-mail, hogy kellene egy másik vevőnek is a ram, ő 1100 forintot ajánlott érte, plusz még a postaköltséget. Mondtam neki hogy már elígértem, de erősködött, hogy adjak neki egy számlaszámot, és ő utalja. Megadtam, még szombaton átutalta, erről küldött is egy képet. (ugye a pénz a bankfiók nyitása miatt csak hétfőn érkezett meg). Ezért én hogy ne szivassam meg LAcafaca a.k.a. Magasdi László Nagykanizsai urat, írtam neki vasránap, hogy ne utalja a pénzt, mert sürgősben elvitték jobb áron a ramot. Ha véletlenül el is indította a tranzakciót, vissza is utaltam volna neki azon nyomban a pénzt. És hogy a póruljárt alkudozó szavaival éljek: Nem az csinál segget a szájából, aki üzletel és pénzt kap a portékájáért, hanem az aki 100 forint postköltséget is el akar zsibizni, aztán itt veri a nyálát feketepontért, de ahhoz túl szerény az IQ-ja, hogy bármilyen konkrétumot írjon a dologról. Remélem még nem kaptam meg azt a bizonyos feketét, mert a részletek ismertetésének hiányában nem érzem tisztességesnek. A napokban eladtam még 5 portékámat a ph-n keresztül, senkivel sem volt baj, nagyon korrekt üzletek születtek rendes megbízható partnerekkel. :K ;)

  • Laraxior

    titán

    Gianni27
    Kéretik egy feketepontot bevésni neki. Nem szoktam osztogatni...de ő megérdemel egyet :W
    sztori:
    Vásároltam egy Gigabyte P35-DQ6 alaplapot 2008. novemberben deicide kollégától. Nem is volt gond a lappal. Utaltam neki,küldte a lapot,igaz kimaradt belőle a hátlap de érkezett az is utána,szóval szépen egyben megkaptam a lapot.Igaz hogy ő odaadta Gianni27nek az alaplapot hogy ő postázza el nekem,és előtte nyomtasson hozzá garpapírt,de azt nem kaptam hozzá :Y
    Mivel erőteljes 3dmark06 mániában szenvedek ezért nem lett elég a P35ös lapokon a PCI-E1.1 ezért váltottam PCI-E 2.0-s EP45-UD3P-re. Közben a P35-DQ6 lap új gazdára talált, ceaser személyében,aki nagyon korrekt vásárlónak bizonyult,már nem először. (korábban egy ASUS Striker 2 Extreme,és egy Zotac GTX280 AMP!-ot vásárolt Tőlem,mindig előre utalt,és ha kicsit késtem is a csomagfeladással,akkor sem türelmetlenkedett..korrekt arc :K :C )
    Most is szépen elvitte a lapot én mondtam neki hogy a lapra 3 év gar van (minusz az egy év amit nem nálam töltött el.) (nekem ezt mondta deicide...meg köztudott hogy Gigabyte lapot nem adnak egy év garral...) és most hogy ceaser is továbbadná az alaplapot (újra Striker 2-t szeretne :D :C ) Gianni27 azt mondja...nagy nehezen sikerült végre kiszedni belőle ...hogy nincs is gar a lapon. Beszéltem deicide-el is...ő azt mondta hogy a lapon 3 év garancia van csak Gianni27 lusta előkeresni a garit
    hozzátartozik a dologhoz hogy szinte könyörögni meg "rugdalni" kellett minden egyes privát üzenetnél gianni27et,hogy hajlandó legyen valami választ adni. Tehát úgy érzem jogos a fekete. egy eladó ne mondjon ilyet senkinek hogy lusta előkeresni :W

    [ Szerkesztve ]

    "Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

  • obligat

    senior tag

    válasz hard83 #9906 üzenetére

    42.000 mínusz, hiteget még, de nem sikerül telefonon utolérnem.feljelentem. feketepont.

    --==| Linux is like wigwam, no windows, no gates, apache inside |==--

  • obligat

    senior tag

    illetve ez után a hozzászólásom után sikerült rátelefonálnom, azt mondja, kedden lesz feladva, csak nem elsőbbségivel, és a ragszámot majd megsms-ezi, vagy felhív.
    Nos, minden papírt eltettem, a weblapot(a privi váltást az üzletről) elmentettem, a címét tudom. ha jól számolom keddi feladással, csütörtökre itt kell lenni a motyónak, legkésőbb köv. hétfőn feljelentem, ha nem. 1 hónapja kötöttük az üzletet egy videókarira. előző hozzászólást lehet szerkeszteni valahogy? (új vagyok)

    ha mégsem vág át, bocsánatot kérek majd. de elegem van.

    --==| Linux is like wigwam, no windows, no gates, apache inside |==--

  • naga

    senior tag

    Most eljött sajnos az idő, hogy sok sikeres üzletkötés és pozitiv tapasztalat után nekem is fekete pontot kell adnom valakinek: [BroodStar] "kollégának"
    A sztori nagyon egyszerű, volt egy eladó XBOX 360 HD AV kábelem, amire ő jelentkezett priviben. Meg is állapodtunk, hogy dec. 31-én postázom neki utánvéttel :W , így jan 5-e körül kapja meg, ez az ő kérése volt, én előbb is elküldtem volna neki.
    Feladtam 31-én reggel, postanyitáskor a kábelt, még munkába menet előtt, mivel tudtam, hogy csak 12-óráig van nyitva aznap az összes posta az országban. Délelőtt 11:49-kor írt egy privit, hogy bocs nem kell már neki, mert közben szerzett máshonnan egyet. Erre írtam neki válaszban, hogy már feladtam korán reggel, és remélem átveszi. Ezután nagy hallgatás következett. Január 6-án írt, hogy kapott értesítést a postáról és átveszi. Gondoltam lesz benne annyi gerinc, hogy tényleg átveszi. Vártam a pénzt, ami csak nem akart megjönni. 1 héttel az utolsó privije után, érdeklődtem a posta telefonos ügyfélszolgálatán, ahol mondták, hogy a kecskeméti postán csücsül a csomag, megpróbálták kivinni megint, de nem vették át. Ezután írtam neki megint, de újabb jó pár nap sem volt neki elég, hogy elmenjem érte, ezért 10 munkanap után a posta visszahozta nekem a mai napon. A veszteségem: 1280Ft postaköltség, és a szomorú tapasztalat, hogy ezután itt csak komoly, "öreg motorosnak" fogok utánvéttel küldeni bármit is.
    Minden meg van priviben, a visszajött csomag meg itthon, azt hiszem nehéz lesz neki megcáfolni, ha lesz egyáltalán valamilyen reakciója. :C

  • zsoca929

    aktív tag

    [S.Feri] "kollégának" egy hatalmas nagy fekete pont,mert megrendeli a notijába a procit és nem hajlandó kifizetni,mert ő már eladta a gépét amibe szánta az alkatrészt..
    Ez neki hatalmas biznisz volt,ezért nem hagyhatta ki,de azzal nem foglalkozik ,hogy mást sz@rban hagyott...és anyagilag megkárositott!
    Vigyázzon mindenki vele és igy rendeljen bárkitől is a jövőben valamit..

  • csyo

    senior tag

    hogatos nak érik a feket pont.

    két alaplapot is vettem tőle, ami hibás.

    HOGATOS ÍRTA NEKEM, hogy van 2db alaplaja, és azt irja, hogy az egyik a konfigjával nem barátkozott...

    Minél gyorsabban túl akar rajtuk adni, mert nemsokára kapja az intelest, s utána ahhoz szeretne venni néhány dolgot...

    megalkudtunk, és elvittem tőle.

    a lapok úgy érkeztek, hogy a tüskékel voltakhajolva, a szállításkor erősen sérültek.

    Sebaj, ez még áthidalható le nem tört semmi sem, megcsináltam.

    Emellett tele porcicákkal, efelet is szemet hunytam, kitakarítottam a lapokat.

    Nos. viszont a lap nem megy, gondom van vele.

    Hogatossal próbálom felvenni a lkapcsolatot, de nem válaszol (pedig it van a PH.-n, látom)

    telefonszámára lenne szükségem, vagy egyéb elérhetőségére.

    Szeretném, ha legaláb mondana valamit, hogy a lapnak őszintén mi baja, vagy visszavesz-e a rosszat, megpróbálja kompenzálni a dolgot valhogyan, stb...

    De semmi hajlandóságot nem mutat a dolog megoldásának irányába.

    Mit tegyek?

    Szeretnék segítséget kérni tőletek, hogy van-e elérhetősége, mert beszélni szeretnék vele, és tisztázni a dolgot.

    Legyen szép a napod!

  • Mr.Skynet

    senior tag

    válasz #16155904 #9933 üzenetére

    Szerintem próbáld meg minimum a kapcsolatot tartani az illetővel, aztán ha nem hajlandó semmire, akkor kicsit csinálj az egészből nagyobb balhét, ha semmi nem megy akkor feljelentés. :(

    orkester oké, köszi a választ. :R

  • madd dogg

    senior tag

    Feljelentéssel szerintem nem sokat értek, mert nem köt senki írásos adás-vételi szerződést. Így bármit állíthat bárki. Sőt, ha az Apeh is beleszagol, onnantól visszájára is elsülhetnek a dolgok. Egyszerűen el kell kérni a lakcímet, és ha nem jelentkezik, ronggyáverni az illetőt. :)

  • Mr.Skynet

    senior tag

    válasz madd dogg #9942 üzenetére

    Csak példa: Névre, Címre postáztam, rendőrségen a nő megnézte és nincs bejelentett lakcíme a vevőnek. :( Vagy még csak nem is az a valódi neve. Innentől ha megmondod, hogy találjam meg, főleg ha azt állítja a vevőm, hogy jelenleg külföldön van. Akkor inkább felbérellek téged, hogy találd meg verd "rongyá" a tartozásért, majd a pénzt tartsd meg te. :(((
    Így legalább az tudatosul bennem, hogy egy jó tettért fizettem valakinek (pl neked). :U

    Szóval szerintem sokan várjuk építő jellegű 5leteidet hasonló esetekben. Szerinted kihez fordulhatnánk ha nem a rendőrséghez, annak legalább remény szaga van és írásos nyoma marad. Legalább nem minket jelent fel az illető, hogy esetleg "rongyá" verte valaki, de agyilag sérült szóval csak tippelni, tud hogy mi vertük "rongyá" mert velünk volt problémás üzlete. Ez nem mindig megoldás kolléga, legalábbis szerintem nem az.

  • madd dogg

    senior tag

    válasz Mr.Skynet #9943 üzenetére

    Nem mondtam, hogy csináljátok utánam, nekem volt már hasonló problémám, és megoldottam. El akart minket gázolni egy részeg hülyegyerek, mikor bementünk az őrsre, azt mondták baráti hangon, hogy kimehetnek helyszínelni, de úgysem találnak semmit, és feleslegesen pazaroljuk az idejüket. Na nekem azóta undorom van a fakabátoktól. Megkerestük a srácot, kocsija kint parkolt, kicsit átalakítottuk. Aztán mehetett ő is az őrsre, valószínű hasonló választ kapott, mert még itt ülök a szobámban a gép előtt. Csak arra akartam utalni ezzel, hogy jobb ha nem hagyjátok magatokat, mert az ország posványa pontosan az "elegem van, mostmár leszarom" emberekből él jól. :)

  • blueMerle

    veterán

    válasz madd dogg #9944 üzenetére

    És most ezt ide szépen leírtad, IP-d elmentve a PH! szerverein, bizonyíték megvan. :)) Én a helyedben nem lennék annyira nyugodt, ha ezt a srác is olvasta, ettol fuggetlenul igazad van :(

  • Mr.Skynet

    senior tag

    válasz blueMerle #9945 üzenetére

    Mondjuk oké részben igaza van meg neked is. :R
    De vele amúgy se tudnak mit kezdeni, az adatlapján lévő adatok nem biztos, hogy hitelesek plusz más is reggelhetett az ő nevével. Az IP dolognak pedig akkor lenne talán értelme ha tuti saját otthoni netjéről PH-zik jelenleg és esetleg pont fix IP-je van vagy a net szolgáltatója vissza tudja nézni ő milyen címeken netezett ebben az időben. (persze ezek a magyar rendőreink ennek se tudnának utánna járni az tuti)
    Egyébként meg lehet, hogy éppen telefonról vagy bármiről írt wifi-re kapcsolódva egy nyilvános helyen vagy más netjéről, és akkor mit csinálnának a rendőrök :F vissza ássák, hogy mi volt a MAC címe? aztán lenyomozzák kinek a nevén van az a cucc amibe az a mac cím lapul? közli a rendőrséggel, hogy ellopták 1 hete a telefonját a buszon :DDD :DDD :DDD

  • Biriboyka

    senior tag

    Sajnos beléptem az átvertek táborába az alábbiak alapján:
    Árultam egy alaplap+proci+vga+memó kombót amire jelentkezett is norbit808 nevű fórumozó kolléga. Pü-ben mindent megbeszéltem vele és mivel kiderült, hogy nincs jól eleresztve anyagilag megbeszéltem vele, hogy próbálja ki és azután fizessen. Sajnos én voltam a hülye, mert már a nevéből következtethettem volna arra, hogy milyen személy is ő!
    Mindennel együtt a feladás és a tartozása: 20.800 Ft volt! Irkálta, hogy "x" napon kap fizetést akkor utalja. Vártam az értesítőt, de nem jött. Telefonáltam mire a felesége vagy élettársa közölte, hogy Szlovákiában dolgozik és csak 2 hét múlva jön haza, de ígéri, hogy ő feladja a pénzt! Vártam, de nem jött.
    Aztán egyszer egy meglepetés: 10.000 Ft érkezett postai feladással!!! Nah, gondoltam jön a többi is, de azóta semmi. Telefonokra, privátokra szintén. Amikor hívom az asszonya veszi fel és különböző indokokkal kimenti magát, szóval elég volt. Mint sokan tudják a szakmámat - sőt neki is megmondtam! - könnyű dolgom van. Utána nézettem a gyereknek és sok mindent megtudtam róla.
    Megírtam a feljelentést és az illetékes hatóságnak elküldtem azaz a lakhely szerinti jegyzőnek postáztam mivel az eset összeg szerint hozzá tartozik.

    Egyébként ha valakit átvert az kérném jelentkezzen, mert akkor már nem a jegyzőre hanem a Rendőrségre tartozik! Ugyanis üzletszerűen követi el akkor....blablabla.

    Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass

  • Sziszifeca

    őstag

    Sziasztok.

    [Ezen] a linken szereplő [Mot3c777] embernek szeretnék egy büd..s nagy fekete pontot kérni, mert egy ellenszenves, és hazudozós fiatalember, aki először másnak ígérte a memóriát, de végül enyém lett. 3 nap próbagarit ígért, és mivel a másik 2 memóriámmal nem ment az övé, így vissza akartam vinni.
    Azt írta: "1000et 5-5-5-15 be viszik gond nélkül!" (Hát mit ne mondjak, max 960mhz-t ment a ram, de mivel én 1000mhz-n használom a mostanit is, így nem jött össze.)
    Próbáltam hívni, persze nem veszi fel a telefont. Írtam neki sms-t persze nem reagál.Kis sunyi alamuszi gyerek, aki ne kerüljön a szemem elé!!!!
    Ajánlom mindenkinek hogy ne vegyen tőle semmit, és ne üzleteljen vele!

    Köszönöm.

    >>Youtube/Sziszifeca<<

  • gtamate2

    veterán

    Illu fórumtársunk újra üzletel. nekem még 1 accountal tartozik, de nem csak engem vágott át, ráadásul a vétel után heteket kell várni hogy adjon egyáltalán valamit...

    *Sn0w

Aktív témák