Hirdetés

Aktív témák

  • Speed®

    HARDVERAPRÓD

    válasz orkester #9448 üzenetére

    Ha megjön a csomag, akkor is ragaszkodok a feketéhez. Késedelmes teljesítés és a tájékoztatás teljes hiánya miatt bőven kijár. Amíg el nem utaltam a lét, tudott válaszolni rendszeresen, azóta le vagyok ejtve.

    És igen, anyagi kár is ért, nem kaptam pénzt míg ki nem építettem a vállalt hálózatot, ehhez az antennák hiányában komolyabb WiFi karikat kellett vennem, amikre a pénzt áron alul eladott vasból hoztam össze. Ha számszerűsítenem kéne, 3e körül húzott meg c7p.bubu eme örvendetes manővere :(

    A feladás időpontjának utánanéz hétfőn egy postai ismerős, majd kiderül..

  • c7p.bubu

    csendes tag

    válasz Speed® #9467 üzenetére

    SpeedR:

    közben sikerült beszélnem a kollégámmal (mivel bármennyire hihetetlen nem egy monitor előtt ülök egész nap) és mondta, hogy már 1x el lett neked küldve az áru, ami még anno vissza is jött postával, hogy senki sem kereste a megadott címen.
    de most pénteken én saját kezűleg ismét elküldtem, elsőbbségivel, így hétfőn 100%ra ott kell lennie.

    gondolhatod, hogy nem unalomból szórakozunk ilyennel.

    az okozott esetleges kellemetlenségért pedig elnézést kérünk.

    üdv

  • juliabrilke

    addikt

    válasz Speed® #9467 üzenetére

    André megkeresett ez ügyben? Neki is akadt problémája az eladóval. De ahogy látom a üzleted megoldódott.

  • nagynorbi

    aktív tag

    Elnézést, fekete pötty kérése visszavonva zara_ fórumtárs irányába, mivel nem ért anyagi kár.
    Mindösszesen a véleményemet nyilvánítanám csak ki : inkorrektnek tartok minden olyan egyént, aki nem veszi a fáradságot reagálni egy általa indított megkeresésre.

    nagynorbi

    [ Szerkesztve ]

  • Khaal

    őstag

    Egy kisebb vitába keveredtem GRaul kollégával:

    W800-ast hirdetett dobozában, és azt írta tökéletesen működik. Direkt rá is kérdeztem privátban, hogy jó-e rajta minden gomb és karcmentes-e a kamera lencséje, azt írta minden tökéletes.
    Megegyeztünk hétezer forintban, átutaltam meg is kaptam a telefont, de az nem igazán felelt meg a leírtaknak.

    Kaptam hozzá egy angoldugós töltőt, amit ugye Mo-n nehezen tudok használni, és a headset se a w800-asokhoz egyébként adott hpm-70-es típus, hanem egy gyengébb verzió. Adatkábel és drivercd se colt a dobozban, mondjuk ezekre rá se kérdeztem, mert azt hittem ez egyértelmű , hogy jár hozzá.

    Benne volt a hirdetésben, hogy a ház kopott és nem eredeti, de a hátlapon a lencsevédő nem működik rendesen, mindig beakad, a kameragombot meg alig lehet benyomni, ezen kívül a kamera lencséjén lévő kékes réteg is össze van karcolva.

    Mindezekre hivatkozva kértem tőle, hogy utaljon vissza 1500 forintot, vagy vegye vissza a telefont, de erre nem hajlandó.

    Rátok bízom ,mondjátok meg jogos-e tőlem, hogy ezt kértem tőle, vagy maradjak kussban, mert megkaptam ami le volt írva a hirdetésben.

    Itt a hirdetés: [link]

    [ Módosította: Foglalt név ]

  • #92888064

    törölt tag

    hi

    érdeklődnék, hogy érdemel-e "feketepontot" a következő egyén.
    adott egy termék, aminek a beszerzésével megbízott nagybátyám, hogy tudjon a cod5-tel játszani. sok keresgélés után találok egyet, megy a pü, aztán a többit telefonon beszéltük meg(ez szombat délelőtt történt). megbeszéltük h hétfőn elhozatom nagybátyámékkal a gépet(h legyen miben tesztelni), és az eladó meg elhozza az "árut".
    nos hétfő reggel, nagybátyámék ébresztenek fél 10 előtt, h elhozták a gépet. felhívom az embert, h mikor várható, mire ezt válaszolta(nem szó szerint, korán volt szóról szóra nem tudnám elmondani) :
    "tegnap este kipróbáltam és nem volt kép, nem tudom h ez-e a hibás vagy másik alkatrész, ezért el se hoztam, h ne égjek le, majd este jelzek hogy mit sikerült alkotnom"
    mondom jólvan kómás fejjel, így jártunk. nagybátyámék csak ezért jöttek el kocsival egy közeli faluból(meg nem mondom hány km, és h mennyibe került neki a benzin).
    aztán miután magamhoztértem(kv+energiaital), megnéztem a topikot ahol árulta az illető, látom h utánan valaki jeletkezett a kártyára (2000rel kevesebbet akarta adni érte, mint én), és az eladó mondja h nem esik útba most neki az a hely ahol lakik. pár hszt után látom h az utánam jelentkező ember ezt írja:
    "Elkelt. Jah és tökéletesen működik."

    ez mi???
    engem konkrétan nem ért anyagi kár, de nagybátyámat igen, akinek ráment a fél délelőttje+benzinköltség.

    Tehát a videokártya hirdetésének a topicja: [link]
    Feketét nem ér szerintem, de nyoma maradjon mindenféleképpen.

    [ Módosította: Foglalt név ]

  • Speed®

    HARDVERAPRÓD

    válasz juliabrilke #9471 üzenetére

    Nem keresett meg, de szólhatsz neki ha kell valami info keressen

    -----

    UPDATE:

    Megkaptam az infót, c7p.bubu 2008.11.21 -én 17:38-kor adta fel ajánlottan a küldeményt, tehát egészen addig az időpontig kamu volt minden, és azóta is amit írt. Szóval a negatívot kéretik bevésni, jó vastagon :((

    Tisztelt topikkarbantartóknak egy megjegyzés: a másik fél hozzászólása bentmaradhatott volna, nemde? Merthogy sikerült kitörölni az egyetlen válaszát..

  • orkester

    senior tag

    válasz orkester #9448 üzenetére

    Ph! megbízhatósági oldal #9448ig frissítve! Moderátori megbeszélés alapján!

    Amik még függőben maradtak: #9425 , #9432 és #8987

    PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!

  • csimav

    senior tag

    Hali!
    Gianni27 től október 21.-én megrendeltem 1 Razer bill.-t,egeret és egérpadot. Ő elvileg 22.-én fel is adta nekem. Köv. héten vártam hétfőn a csomagot,de nem jött... kedden se... kedd este felhívtam azt mondta h elcímezték és csak egeret meg egérpadot tudna feladni nekem és szerdára megkapom. Így is lett.Azt mondta hogy ha visszakapja a csomgat a postától akkor feladja a bill.-t is. Vártam 1 hetet nemjött semmi,vártam 2-t mindig nem. Felhívtam hogy hol a bill? aztmondta h még nem kapta vissza és a Razer Eu-s központjában sincs olyan bill...(persze... ott mindig van, napi több ezret visznek oda...) Vártam ,vártam muthéten irtam neki hogy vmit csináljon már.. azt írta vissza h 2-3 hét mulva lesz és nem a megbeszélt 16500 as áron hanem 16900 és a postaköltséget elvileg ő állná,de sztem abbol se lesz semmi. Még nem adok neki feketét. Csak véleményeket kérek.

    Őt személyesen ismerve, két jótanács. Hívd sokszor, átlag 5 percenként köt egy üzletet, ennyit ember képtelen fejben tartani.(tudom, hogy túlvállalja magát és az ő hibája, de ebbe ne menjünk bele) Éppen ezért említsd fel neki, hogy te azon az áron rendelted meg tőle, ha kifizetted, akkor keresztül vihető rajta egy kis kitartással, ha még nem, akkor nem biztos. Boltok sem mindig vállalnak árgaranciát :U

    [ Módosította: Foglalt név ]

    Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.

  • Csepy

    senior tag

    Kedves moderátorok!

    Bir (zoa) fórumtársat inkorrekt és büntetőjogilag problémás magatartása, valamint az alapelvek súlyos megsértése miatt ezennek jelentem nektek.

    Adott egy SONY VAIO FZ11S notebook, amit bir 2008.11.09-én meg kívánt venni, az ő notebookja beszámításával (igazából barátnőjéé, de ze most mindegy is). Pár alkalommal elkerültük egymást (ez inkább egyfajta szervezési hiba eredménye), megegyeztünk, hogy múlt hét szerdán femegyek Pestre, igaz más miatt is, így akkor találkozhatnánk. Nos, nem volt hajlandó felvenni a telefont, egészen 7 óráig, amikor is Ő hívott, hogy otthagyta valahol a mobilt. Nos, előfordul, még azt mondom, ok (pedig nagyon bedühödtem rá és még meg is kockáztattam, hogy átvert). Elmagyarázta a dolgokat és megígérte, hogy másnap, csütörtökön utal (holott megkértem, hogy ne utaljon, hanem fizessen be, mert az utalás 3, de inkább 4 nap, mire átér (ERSTE-Otp). Majd csütörtökön azt mondta, hogy utalt és a pénz része ezennel lerendezve é a hétvégén jön. Nem jött. Majd tegnap sem jött meg a pénz. Ekkor írtam neki, hogy most már tiszta vizet kellene önteni abba a bizonyosba. Ekkor küldött egy e-mailt (amit korábban nem tudott, lévén, hogy az inuminaret-mail.hu-s címéről nem jön át a gmail-esre az üzenet. Érdekes. Van ám neki egy freemail-es is, sőt, még 2 másikról is tudok, de nem gond.)
    (Egyébként megkért, hogy írjak én aki, meg is történt és majd arra válaszolni fog. Allottam a telefonban, hogy megérkezett a mail, amit lazán letagadott. Gmail is sikeresnek ítélte a küldést)
    Szóval tegnap küldött egy mailt (végre megtanlt mailt küldeni, gondolom), amiben volt egy utalásról szóló "bizonylat", ami az ERSTE szerint nem ér semmit sem, mivel nem hiteles, mert nem lett elküldve. Nem az én véleményem, hanem az ERSTE Bank munkatársáé. Egy fontos dolog szúrta ki a szemem, a hétfői dátum az utalásnál. Hazudott Csütörtöktől-ma reggelig, amikor is szembesítettem ezzel az egészzel. Nos, az utalás elmaradását egy elektronikai hibára fogta, mivel az ERSTE rendszere nem működött (csütörtöktől tegnapig, fura). Nem ez aze gyetlen fura kifogása arra, hogy folyton csak ígérget. Szombaton az (ugye már tudjuk, hogy akkor nem is létező) átualási megbízás képét azért nem küldte el, mert zsidó vallásúak a családban és szombat szent nap. Megígérte, hogy be a munkahelyére azonnal (lévén már lement a nap) és 20 perc múlva visszahív. nem hívott, ez egyébként kb 20x fordult elő, hogy megígérte és mégse tette. De jóhiszemű vagyok, hallgattam. Egészen mostanáig,
    Bir, mint ugyebár kiderült, napokon keresztül (lehet, hogy végig) hazudozott és amikor ezt számonkértem rajta, akkor még neki állt feljebb és életveszéyesen megfenyegetett. Ezt szerencsére felvettem a telefonom dikatfonjával és most indulokrendőrségi feljelentést tenni.

    Bir-rel (aki egyébként zoa néven is fut itt a Prohardveren - ezzel az alapelveket súlyosan megsértve) tessék vigyázni, mert hazug, sunyi alak. Lehet, hogy másokkal is eljátszotta már mindezt, lehet, hogy majd csak fogja. Pontos neve, címe megvan, a héten kiszállunk a rendőrséggel szépen és meglátjuk, mi lesz.

    Ez alatt az idő alatt 2 ember ajánlatát utasítottam el, mert Bir-rel jóhiszeműen azt gondoltam van egy élő megállapodásunk és én korrekt üzletember módjára tiszteletben is atartottam ezt. Közvetett módon uyagn, de megkárosított ez a hazug alak.

    Az ügyben szeretném segítégeteket kérni.

    Regards: Csepy

    A duplát kiszedtem. A dupla regnek is utánanézek. Az erste pedig meglepő módon működött én is utaltam róla ;)

    [ Módosította: Foglalt név ]

    Regards: Csepy

  • Csepy

    senior tag

    válasz Csepy #9486 üzenetére

    Köszönöm.
    Számítottam rá, hogy működött, mert ez a gyerek úgy hazudik, mint a vízfolyás.

    Állítólag aznap, amikor Pesten vártam rá (és hívogattam folyamat) vett egy 700ezres MacBook Pro-t, de a barátnőjének kellene az én notim, sőt, beszámítással, mert csak úgy van pénzük... :U

    Szimpatikusnak tűnt, de belegondolva most, semmit sem tett, csak ígérgetett, minsig csak ígérgetett a szemét. És ez a legnagyobb baj... hogy hazudozott és hülyének nézett (meg persze, hogy közben ketten is elvitték volna a notit, de ma már egyik embert sem érdekli, mert mikor "elhajtottam" őket, akkor vettek másikat). Ha megmodta volna, hogy bocsánat, majd csak hétfőn tudok utalni, akkor azt mondtam volna, hogy semmi gond. De nem...

    Állítólag utalt tegnap, majd meglátom mi lesz, mert a pénzt visszaköveteli, amit persze, ha tényleg megjön nem fogok megtenni. Lejöhet szépen a notimért (illetve akkor már az Ő notijáért ( amennyiben odaadja a cserenotit is, amit beszámítottam a vételárba), saját költségén).

    Illetve ha más megveszi a notimat azért az összegért, amiben megegyeztünk, akkor visszautalom neki a mocskos pénzét. Addig biztosan nem. Ez szerintem így teljesen korrekt. Főleg miután gyilkossággal fenyegetőzött...

    Apropó dupla reg.: zoa, bir

    Regards: Csepy

    [ Szerkesztve ]

    Regards: Csepy

  • Gianni27

    őstag

    válasz csimav #9485 üzenetére

    Akkor a Lycosáért nem fáradok neked, ha megbocsátasz, és köszi amúgy. 1000-ből 1 még belefér azért. :C

    [ Szerkesztve ]

  • Gianni27

    őstag

    válasz csimav #9485 üzenetére

    Az árak jelenleg naponta változnak, gondolhatod, hogy az 1 hónapos ár már nem lesz érvényes.. :U

  • Oczu

    senior tag

    Srácok! Minden véleményt, hozzászólást az üzleti vita című topic-ba légyszi, innen ki lesz szedve. Ide csak az írjon, aki érintett az ügyben és panasszal él, vagy válaszol a "felperesnek".

  • Ombi5

    őstag

    válasz orkester #9483 üzenetére

    Igen ez meg mindig fenn all [link]! Azota se hivott volna fel, hogy ne haragudjak stb esetleg megprobalja karpotolni a tevedeset! Kernem a nagy feketepontot! :R

  • limabp

    csendes tag

    Helló Mindenkinek!

    Lett volna egy cserém egy úriemberrel,ami nem jött létre mert úgy érzem át akart verni.
    adde felhasználóval vigyázzatok!

    Leírom a sztorit.
    Van egy N80-as nokiám amit meghírdettem itt a ph-n.írt ez a felhasználó hogy cserélek e vele.Mondtam hogy jó legyen.

    Először is írtam hogy amint megjön a cucc küldöm a telót,erre ő ááá kizárt küldjük egyszerre.Mondtam hogy ilyen nincs,te akarsz cserélni vagy küldöd és ha megjött küldöm én is vagy hagyjuk.
    Közben kiderült hogy egy jó barátja nekem is barátom és így ismerjük egymást.
    Mondom jól van akkor mehet az egyszerre feladás.
    Tegnap 12:00 fele mondtam neki hogy Én feladtam,erre ő Én is,mondom jó akkor fotózza le a bizonylatot és Én is ezt teszem.Nem válaszolt 1 órán keresztül mire rákérdeztem.
    Írja hogy nem tudta hamarosan küldi,na ez délután 17:00 óráig nem történt meg.A Futárszolgálatot azzonnal lemondtam,el ne vigyék a csomagot inkáb bukom a költséget minthogy a telefonom+8000ft ot.Hála istennek sikerült lemondani.

    Ma rákérdeztem hogy mi van a cuccal azt mondta itt kell lennie,persze hogy lenne itt ha nem lett feladva.
    Állítólag elsőbbségivel feladta tegnap azt ma ha törik ha szakad meg kellett volna kapnom,de a postás nem hozott semmit.Postát felhívtam rákérdeztem a névre és semmit sem tudnak ilyen levélről vagy csomagról.

    Hát így jártam eddig,most meg a kitiltássommal fenyeget meg a rendőrséggel,hogy ő feladta bla bla bla.Szóbahozott egy másik portált is ahol minősítésben ő egy kicsit le van hordva többek között egy ilyen is van hogy elutaltam a pénzt hol van a cucc,erre ő feladta...
    Hát nem tudom kissé zavaros nekem,de ha bármi folytán a posta téved,vagy késik holnap első dolgom lesz hogy ezt jelzem.De nem hiszem mivel a posta szabályzatában benne van hogy az elsőbbségi A+B nap az az 1 nap alatt meg kell jönnie.

    Tisztelettel lima köszönöm a figyelmet. :R

    Ne vitatkozz a hülyékkel mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek rutinjukkal!!!

Aktív témák