Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• (Darkwood)

őstag

Sajnos megint ide kell, hogy írjak és a most következő sztori elég durva! Sajnos voltam annyira ostoba és naiv, hogy előreutalja egy [terepest] nevű patkánynak! :( Volt egy - független Iphone 3G-t keresek - hirdetésem. Nos ez a féreg küldött nekem egy SMS-t, hogy neki van. Én visszaírtam és mivelhogy jók voltak a feltételek, így verbálisan folytattam vele az üzletet. Miután mondtam, hogy nem tudok elmenni Pécsre adott egy bankszámlaszámot és egy nevet. Sajnos utaltam! :( Az összeg, amit utaltam 91K! A csomag nem érkezett meg és írtam neki, hogy mi van, erre mondta, hogy nem írta rá az irányító számot, ezért nem jött meg. Megint eltelt egy pár nap és megint semmi! Megint írtam neki és azt mondta, hogyha nem érkezik meg, akkor visszautalja a pénzt! Nos azóta be se lépett PH!-ra, telefonon meg nem lehet elérni! Ezek után nem feketét kérnék neki, hanem baltát a fejéhez! Egyre több ilyen patkány van itt PH!-n és most már nagyon kezd elegem lenni belőlük! :((( Ez volt az első és utolsó, hogy ilyen nagy összeget előre utalok! Kárán tanul az ember! :W

Lenne egy kérdésem: Ha most feljelentem mennyire fog velem foglalkozni a rendőrség?

Amit tudok róla: név, telefonszám, bankszámlaszám és valószínűleg pécsi!

Aktív témák