- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csigger
őstag
válasz ssid3956 #640 üzenetére
Na most én is ezen vagyok épp, tettem a régi vinyó mellé egy újat ami nagyobb és azt akarom hogy az első helyen lévő nagy legyen az elsődleges. Ha jól sejtem akkor a kötetek törlésével kellene kezdeni a dolgot és újra pozícionálni a két vinyót, amit elsőnek akrasz az lesz a Disk group1 a másik pedig a 2es.
Apple and Android user
-
Csigger
őstag
Sziasztok!
Régóta megvan az eszköz es eddig minden gond nélkül el is értem kintről a NASt a mobil appon keresztül, de mióta feltettem az új szoftverfrissítest egyszerűen nem férek hozzá kintről. Telekomos optikán vagyok, egy Huawei gatewayel illetve mögötte egy Tplonk 1043nd2vel. Upnpt es port forwardingot is állítottam, de nem működik! Vkinek vmilyen jótanács?Apple and Android user
-
Csigger
őstag
Írtó idegesítő ez a történet, ezekszerint a Zyxel b@szta ezt el a jelenlegi fwvel. Nem emlékszem hogy ennyit kelltt volna szívom előzőleg.
TPlinkroutern minden be van állítva, be van állítva, a Telekomos gatewayen is engedélyezve van az Upnp tehát ki kell hogy engedje és a port forwardingokat is beállítottam, leteszteltem őket aztán netes port triggerelővel és hol nyitva van hol nincs...Amúgy kívülről szimplán a ZyxelDrive appal próbáltam, de az is álladóan azt mutatja hogy Disconnected, és nem tudok belogolni rá...
Apple and Android user
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN! WD Western Digital My Passport 2TB USB 3.2 Black (WDBYVG0020BBK)
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 512GB SSD asztroszürke
- Új ORAXEAT XL800 Gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest