Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    2 napja folyamatosan olvasom a fórumot,az xda-t, a hungandroid.com-ot, és köszönet minden hasznos tanácsért, a kiváló romok-ért a befektetett munkárét :R
    Jelenleg a godfather-t használom.
    Persze beletettem a számomra szükségesnek vélt appokat. Remekül fut, a proci bírná a 729MHz-et is (de minek), és mivel szinte csak telefonálásra kívánom használni ezért elég a 480MHz is maxnak, mert így is jó a rendszer sebessége.
    Két dologról nem sikerült eddig infót szereznem csupán olvasás által.

    Az egyik, hogy a naptár a facebookkal nem szinkronizál...legalábbis nem tudom benne felvenni a facebook accountot csak a gmail van benne, és nem kínál fel több lehetőséget, pedig más készüléken ez működik (mondjuk azon 2.3.5 -ös rom van nem tudom talán az lenne az oka :F ), és igen hasznos, hogy láthatóak az ismerősők szülinapjai pl.

    A másik a wifi hotspot. Működik jól alapjáraton, de amikor a képernyő lekapcsol, akkor (bár a wifi szórás megmarad) adat nem jön már rajta másik készülékre (egy kis tablet amin a 2.3.5-ös android fut), azaz valószínűleg a 3G lekapcsol. Nem találtam még meg, hogy ezt hol tudom életben tartani , pedig feltételezem nem kell a képernyőnek is folyamatosan mennie ha hotspotként üzemel épp.

Új hozzászólás Aktív témák