- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Napokon belül megjön az új, M4-es Mac mini is
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Asztrofotózás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Aktív témák
-
spence225
aktív tag
Üdv !
Pár napja írtam hogy a teló azt csinálja hogy időnként telepítésnél illetve usb-ről való eltávolításnál újraindulgat. Van amikor kiírja hogy sajnáljuk a system váratlanul leállt és aztán megint újraindul. Akksi kivétele meg szokta oldani de ez így nem jó.
Újratettem a romot (kelzsoca big daddy romját) de így is csinálja.
Előfordulhat hogy a Go launcher általam használt verziója kavar be ?
Nemrég tettem bele a frissült magyarosított verziót a romba úgyhpgy erre tudok gondolni mivel más módosítás illetve más progi sem nagyon került fel mostanság ami esetleg új lenne.Csinálhat a launcher ilyet ?
-
Speeedfire
félisten
Sugar daddy alatt masnak is lassan jon be a mixzing?
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
MxM19
aktív tag
Kinek van 16gb os illetve 32gb os kártyája?
Mert ha van akkor írja már le a kapacitását hány bájt és gigabájt.
Köszönöm jo8.KERESEK ZTE BLADE ELŐLAPOT OLCSÓN!!!!!Vagy olyan illetőt aki T-mobilnál dolgozik,stb...
-
törölt tag
16 GB az valójában ~14.9 GiB, 32 GB ~ 29.8 GiB. azért van, mert a gyártók a kapacitást 10 hatvány bitekben adja meg (10^3 váltószámokkal, kilo, mega, giga... SI), míg a rendszerek 2 hatványaival (2^10 váltószámokkal, kibi, mebi, gibi... ez is lenne a helyes kifejezés, IEC), ebből adódik az eltérés.
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
Ismét egy nagyon alap kérdés, de sajna ez sem világos
Már fenn van a legfrissebb CM7 de se market se semmi.
Gapps már világos, megvan, de hogy teszem fel? -
tevike
senior tag
Pár napig nem olvastam ezt a fórumot és megint 943 hozzászólás...
- NO PAIN ~ NO GAIN -
-
barnam_
nagyúr
válasz Speeedfire #42404 üzenetére
Azért jön be lassan, mert az új változatban reklám is van már, ilyenkor azt tölti be.
-
Keeperv85
nagyúr
WiFi teszt (úgyis nyugi volt eddig... )
Nos: fut a TuneIn FM. Nekem még n161-es van fent. Kerek 20 percenként hallom, hogy kb 2 mp-re megszakad a letöltés, aztán visszakapcsolt eddig 4-ből, 3-szor. Egyszer úgy maradt. Akkor ahogy felkeltettem a telót, egyből szólt tovább.
-
Keeperv85
nagyúr
Komolyra fordítva:
Még kb. egy év van a Blade garanciákból. Addig nyilván nem hal ki a support sem, max csökken az érdeklődési kör. Ha pedig valóban olyan őrült lesz a ZTE (..és minden jel erre utal egyelőre), hogy kihozza a GEN3/2.3 romot a Blade-re, akkor még egy ideig lesz itt pörgés...
-
magic-box
csendes tag
Tudna segíteni vki abban, hogy felteszi vhova a b12-es wbaw féle romot? Már sehol nem tudom elérni...
ZTE Blade «=-Ginger Stir Fry b18-=»
-
Keeperv85
nagyúr
Tegnap valaki linkelte, hogy ígérgetnek ZTE-ék 2.3-ast. Na most, aki kicsit is ismeri a 2.3-ast, az tudja, hogy annak egyik fontos alap újítása az EXT fájlrendszerre váltás, amit nem nagyon szoktak elhagyni. A Yaffs helyére jönne. Ha pedig fájlrendszert váltunk ugye...
Ha nem váltunk, akkor meg érdekes lesz az a hivatalos 2.3.
[ Szerkesztve ]
-
tengo24
tag
Mivel hosszabb utakon szeretném használni az én kis Blade-emet, érdekelne, hogy valaki használt már külső usb akkumulátort? (pl: [link])
Tapasztalatok érdekelnének, hogy megéri-e ilyesmit venni vagy inkább 1-2 plusz aksit vegyek. -
Majci
tag
Sziasztok! A legújabb CW recovery-t honnan lehet letölteni, mert itt http://android.podtwo.com/recovery/ csak a 4-es van? Előre is köszönöm.
Két fajta vélemény létezik: az ENYÉM és amit leszarok.
-
Glatius
őstag
G-apps felrakásnak van valami trükkje? Másodszor fordul elő, hogy összeharap mindennel, nem működik zárképernyő, nem fogad hívást itd. Dalvík cache törlés és G-apps reflash oldja meg.
api29
Ez valamivel visszafogottabb!tengo24
Itt tesztelik.[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Strauss
senior tag
Sziasztok!
SDIII ROM ot használok, mert akkuidőben ez verhetetlen , a többi ROM nak mindig volt valami kis hibája vagy az akkuidő volt vészesen alacsony. Viszont Ennél a ROm nál hiába van EXT 2 part. az SD. kártyán , nem használja, a többinél viszont igen. Lehet valamit csinálni, hogy használja , vagy inkább keressek másik ROm ot?
Előre is THX.-" a parlamentben demokrácia van - kő- papír-ollóval döntenek el mindent - Igaz Viktor használhat flexet is - "
-
Strauss
senior tag
válasz Glatius #42445 üzenetére
Megcsináltam, valamivel jobb a helyzet , cc 55Mb hely van , viszont a többi ROm nál , kb 600Mb maradt.. tehát megint csak a 160 - ból számol és azt használja.( eddig a 900Mb ből , az EXT 2 ből számolt ) Ötlet?
" a parlamentben demokrácia van - kő- papír-ollóval döntenek el mindent - Igaz Viktor használhat flexet is - "
-
törölt tag
válasz Speeedfire #42449 üzenetére
meg lehet próbálni ad-block-os hosts filelal.
Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest