Aktív témák
-
Glatius
őstag
válasz Pumika1975 #15751 üzenetére
a "Reboot system now" menüponttal kell újraindítani, és tényleg kattogtasd meg a fizikai gombokat, mert ez a valószínű!
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Surfym@n
senior tag
válasz Pumika1975 #15753 üzenetére
ááá hülyeséget írtam: persze reboot system now-ra kattintok, ennyire nem vagyok egyszerű ember...
a gombok rendben.
28 év és 2.8-as rekesz felett már nincs mese...
-
szki
őstag
válasz Glatius #15746 üzenetére
Mi van akkor, ha?
- Adott egy gyári partíció kiosztás Fingerprint T1 Lite rommal, és telipakolva alkalmazással
- Csinálok mentést a mostani romomról 3.0.2.8 recoveryben
- Aztán átparticionálom nagyobb data partícióra kelzsoca féle exe-s megoldással (persze előtte gyári recovery fel).
- Aztán már 3.0.2.8 recoveryből nyomok egy rom visszaállítást.
Ekkor a rom visszaállítás után a módosított partíció kiosztás lesz, vagy visszaáll a gyári? (windows-os agyam van, és nem linuxos)
Nyilván, ha a gyári állna vissza, akkor apk+data mentést kell csinálnom most, és majd végigzongorázni a rom telepítéses mókát.[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
válasz Kis Samurai #15715 üzenetére
Wifi folyamatosan ment
Hát szerintem az enyém egy-másfél óra bekapcsolt wifitől már lemerülne. Borzasztóan eszi a wifi az akksit. Pedig amúgy nincs gondom ele.
-
Surfym@n
senior tag
válasz Pumika1975 #15759 üzenetére
semmi gond, én is jót nevettem mikor leesett...
szerencsére, csak annyit hibáztam, hogy rosszul irtam ide le, aztán persze félreérthető lett
peace
-
No-kia
addikt
szevasztok!
olyan.problemaval szembesultem h az osszes sms thread-emnél 200 volt az sms szam mar a multheten is es tuti irtam azota vagy 100 smst(+ kaptam is ennyit) jopár thread-nél. de a szamuk meg mindig 200. pedig 1 honapja a regi Flb 8 - ban turi voltak 400 felett is samolva. ez a 200 a SS romnak a sajat korlatja? vagycsak bugzik?
[ Szerkesztve ]
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
Glatius
őstag
válasz Surfym@n #15760 üzenetére
Akkor most tényleg: csak a recovery hajlandó elindulni?
No-kia
Handcent sms-nek például van beállítható korlátja, ha azt eléri, a régieket radírozza. Milyen üzenetküldő progit használsz?[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
FeRkE
őstag
hol tudok statisztikát nézni, hogy mi mennyit használta az akksit a teljes idő alatt, amíg merült töltés óta? A Beállítások->Telefon adatok->Akku használat nem elég részletes
-
energy_
senior tag
Sziasztok vki elmagyarazná hogy ez a particiozás dolog pontosan mire jo?
-
robit1973
aktív tag
Sziasztok!
Tegnapelőtt vettem egy Blade-t, T-s 2.2-es rommal. Szeretném a Recovery-t lecserélni, kelzsoca blogjában lévő megoldással.Mivel nem szeretnék téglát gyártani így megkérdezném, hogy működik-e ez a megoldás a gyári t-s romon. Köszi! -
Glatius
őstag
válasz energy_ #15764 üzenetére
A ZTE blade-re készült gyári Android 2.2 olyan firmware-t használ, ami más partíciós táblát igényel. A 2 generációba tartozó készülékek tehát fizikailag nem különböznek, csak a memória felosztásában, de ha véletlenül baj történik (áramszünet, kábelkimozdulás, winfos crash, meteorbecsapódás )a konverzió közben, akkor házilag nem megoldott a helyreállítás.
robit1973
Ha csak recoveryt, vagy ROM-ot cserélsz, azzal nem okozhatsz jóvátehetetlen kárt.[ Szerkesztve ]
-
Surfym@n
senior tag
válasz Pumika1975 #15767 üzenetére
2szer próbáltam, nem sikerült bootolni, recoveryben kötök ki mindig
-
Glatius
őstag
válasz Surfym@n #15770 üzenetére
Hardveres reset jombot próbáltad? Kamera mellett jobbra, kicsit fentebb. (tűt ne használj, keményfa pálca a legjobb. (bambusz fogpiszkáló...)
És pontosan melyik ROM-ot tetted rá?
[ Szerkesztve ]
-
Glatius
őstag
válasz Surfym@n #15773 üzenetére
Bekapcsolva csinál egy meleg resetet, alaphelyzetbe áll. egyetlen rövid nyomás elég. De még mindig nem tudjuk, felmásoltad-e, és telepítetted-e
Kiválasztottad a ROM zipjét, vagy csak mondtad neki, hogy kerese meg az update.zip -et? Az RLS4 van fenn nekem is, az jó G2-re[ Szerkesztve ]
-
Surfym@n
senior tag
válasz Pumika1975 #15774 üzenetére
persze nem mentést akarok, hanem teljesen előlről kezdtem mindent
recovery 3.0.2.8 signed van fenn
rom a kelzsoca féle ss rls4b lite (ez nem akar elindulni)
de próbáltam már fingerprintet isa telepítés végigmegy (mintha rendben lenne minden, csupán nincs boot)
recovery ujrarakásom gondolkodtam én is, mindjárt nekilátok, ha nincs kifogás ellene
szerk:
ugyanugy tettem fel a romot ahogy eddig is (még gen1-nél)[ Szerkesztve ]
-
-
Reverting
őstag
válasz kelzsoca #15781 üzenetére
Hi! Lehet volt mar kerdes.... nekem a t-exe altal hasznalt particio van es a gen2-ites is ezzel tortent, ha most szeretnem atparticionalni a 128M system verziora akkor ez megtehetem a leirasod alapjan? Nem befolyasolja h az enyem mar gen2-es?
Thx...
Bocs ha mar volt...iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
72mviktor
senior tag
válasz kelzsoca #15781 üzenetére
Képzeld Zsoca,mint tegnap írtam nem ment a romoddal(finger) a mobilnetem.Többször ujrarakva sem,míg a többi rommal működött.Elötte 128mb-os rendszer partícióm volt.Ma átnyomtam 136mb-osra és láss csodát megy a mobilnet.....véleményem szerint nem igen van összefüggés de ez van.Szerinted?
[ Szerkesztve ]
Lehet hogy a gólya hozott,de az ördög visz el.....S Note 3 Omega v6
-
GrandS
senior tag
Ha valaki Debrecen környékén van a "profi"-k közül és vállal telefonbeállítást, privátban keressen meg! (Nem szeretném a téglagyárak kenyerét elvenni.)
Köszönöm! -
Glatius
őstag
válasz Pumika1975 #15788 üzenetére
...és akkor jön a fastboot...
-
kelzsoca
félisten
válasz Surfym@n #15791 üzenetére
Nem hogy meg sem kérdezte, de joggal nem is engedtem hogy máshol megjelenjen, nyilván nem véletlenül!!
Egyébként dragon1993-ról van szó, ha valaki még nem jött volna rá!
Faxom már televan az ovodásokkal
(#15793) 72mviktor
Mást vihet, de ez nem olyan dolog, nem véletlenül nem szeretném ha máshol is megjelenne!
(#15795) Carline
Jajj, majd a blogba véletlenül tévedt be, azt gondolod
[ Szerkesztve ]
-
Carline
őstag
válasz kelzsoca #15789 üzenetére
Már ne haragudj, de ha valaki csak a blogodat nyitja meg akkor nincs ott semmiféle tiltás.
A fórumba beírtad anno, de a blogodba már nem.
Ha annyira ragaszkodtál volna csak a logoutos megjelenéshez akkor a blogodba a többi nagybetűs vastag szöveg mellé azt is beírhattad volna.
Onnan vette le dragonka és tette ki a saját oldalára csakúgy mint a többi cuccodat is.
A forrás megjelölésével persze.Szerk:
Nem az mondom hogy véletlenül tévedt be, de ha valakinek az van lekönyvjelzőzve, akkor már semmi tiltást nem olvashat.
Google is kidobja az oldaladat, és aki onnan jön az sem lát semmi tiltást.
Nem védeni akarom a srácot, de itt Te (is) ludas vagy.[ Szerkesztve ]
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
_NCT
őstag
válasz kelzsoca #15794 üzenetére
Az a baj, hogy sajnos evvel nem nagyon tudunk mit csinálni... Az hogy valaki ennyire gerinctelen, ez nem újdonság Magyarországon, ahogyan a szellemi termékek lopása sem. Te dolgozol vele, ő meg CTRL+C CTRL+V-vel beilleszti. Nagy tudás nem kell egy ilyen weblap elkészítéséhez.
Bár ahogyan párszor ide a fórumba írt, nem biztos hogy tud olvasni rendesen... Ezért tette ki...
A másik oldala az éremnek, hogy ugye nem áll szerzői jogvédelem alatt az írásod, így ez megint egy bukta, még perelni sem tudod. Sőt még PH-ról sem tilthatják ki emiatt....
Marad a legrosszabb megoldás ami számodra lehetséges--> PÜ-ben segítesz annak, aki kéri. Vagy hungariandroid oldalon fogsz csak segíteni.....Persze nem ingyen, mert sajnos evvel visszaélnek....
Ezekkel a "visszaélésekkel" tényleg el fogják az ilyen nagytudású emberek érni, hogy a Szolgáltató perel, PH topikot becsukják végleg, személyenként pedig ki tudja mire számíthatunk. ÁSZF+gari szigorítás stb stb.....
Az ilyenektől forr az agyam b@zzmeg....
[ Szerkesztve ]
-
rharta
tag
hekkeljük szét az oldalát!
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- Realme 13+ 12/256GB
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest