Aktív témák
-
Ronam
addikt
válasz Keeperv85 #15491 üzenetére
de feltűnt a probléma amit írtál.pont miután felraktam a t-s exe-t nálam ugyanez volt.fos ez a recovery,ahogy van.be is paráztam kicsit wipe után ,csak ez a fos recovery maradt,első alkalommal mikor próbáltam sd-ről rom-ot telepíteni ott is ugyanezt a hibaüzenetet dobta .kicsit beszartam,de aztán egy restart után megoldódott a probléma.
-
kelzsoca
félisten
(#15494) Freeman01
(#15498) Reverting5 perc és kész.
-
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
eddig svéd rom volt fent, most hogy megjelent a T-mobilos frissítés gondoltam frissítek, feltettem a gyári recovery-t és onnan meg követtem a t-mobilos leírást, elindult a progi de 98%on megállt:S azt íjra pirossal, hogy reset:Segy kép róla:
mi a teendő?:S
előre is köszi!
üdv
pac[ Módosította: RoyalFlush ]
-
kelzsoca
félisten
==========================
Fingerprint_circlemod_theme
==========================MD5: c89fbd0f109d70ac3b5ea5715983692e
Keresőszavak: finger, fingerprint, theme, téma, circle, circlemod
[ Szerkesztve ]
-
-
kelzsoca
félisten
válasz pacman789 #15505 üzenetére
Ennek a telefonnak nagy valószínűség szerint vége lett.
Sokat nem tudsz tenni, lehúzod usb-ről, és megpróbálod újra FTM módba tenni, ha engedi akkor a telefonból nem lett tégla, ha semmire nem reagál, akkor viheted is cseréltetni a szolgáltatóhoz.
(#15507) Keeperv85
Komolyan vicc, hogy éppen a hivatalos frissítéstől szállnak el a telefonok, állítom ha a modaco-s exe-t engedték volna rá ezen tulajdonosok talán egy készülék sem lett volna tégla, valami nincs rendben ezzel a T-s update-el.
[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
válasz kelzsoca #15492 üzenetére
Szia, szeretném a gyári t rommal gen2-esíteni a telefont, majd utána a fingerprint lite romodat feltenni. Azonban a partícionálás gondolatával is játszok mivel ha minden igaz a gyári gen2 data az 162 mega körüli, miközben most 208 megát ír nálam android info internal memorynak..akkor ha nem vagyok szuperhülye ez visszalépés lenne ilyen szempontból
A partícionálás csak a modacos gen2-esítéssel érhető el? ([link]) Vagy csak gen2-esítés céljából felrakott 2.2 t romos készüléket is lehet particionálni, mielőtt custom romot raknék fel?
Bocs ha már volt, illetve ha túlzottan bonyolult akkor hagyd a fenébe és maradok gen1 vagy megbarátkozom azzal hogy az sd kártyát kell majd befogni a kis gen2 data miatt..
SZERK: nem jó a gyári tré updatelő?! Akkor még egy kérdés, a modacos partícionálós leírás megfelelő, annyi változtatással hogy a lite romodat rakom a kártyára? "At this point, download SS RLS4b on to your sdcard and leave it there.(Important)"-itt, és majd azt telepíteném.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz Peat;) #15516 üzenetére
Szia!
szeretném a gyári t rommal gen2-esíteni a telefont, majd utána a fingerprint lite romodat feltenni.
Szerintem ne kockáztass
Hamarosan elérhetővé fogok tenni egy leírást, mert folyamatosan hullanak a telefonok a T-s frissítés miatt.
Ebben a leírásban a modaco-s megoldás lesz, szerintem érthetően általam felvázolva, várd meg, olvasd el, és dönts(#15512) pacman789
Szerencséd volt.
[ Szerkesztve ]
-
syl5
őstag
Sziasztok!
Fáj nagyon a szemem, így nézzétek el nekem, hogy nem olvasom át az elmúlt 25 óra 600 hozzászólásos termését!
Szóval volt valami egetrengető dolog ezen időszak alatt? -
MaTTeS
senior tag
Sziasztok!
Elég nagy problémám van. Tegnap frissítettem gen2-re a telefont a t-s exe-vel. Azelőtt a kelzsoca féle Swedish Spring RLS4b blue lite verzió volt fent. Frissítés után a Szezso15 féle MIUI-s RLS5-öt raktam fel. Ma küldtem egy sms-t és utána (kb egy órára rá) vettem észre, hogy nincs hálózat, nincs szolgáltatás. A teló T függő, de djuice (telenor)-os kártyával használtam. Hazajöttem és beleraktam a régi T-s simemet, azzal egyből talált hálózatot (max téretővel). Visszarakaktam a djuice-os simem és nem talál hálózatot. Gondolván, hátha a romnak nem tetszik valami, visszadobtam a kelzsoca féle Swe.Spr. RLS4b lite verziót. Nem jött be a dolog, mert továbbra sem talál hálózatot djuiceos simmel.
Valami ötlet?[ Szerkesztve ]
-
Zorel
senior tag
Sziasztok!
Gyári T-s 2.1-et frissítettem a T-s 2.2-re, rendben is volt, de mivel igen kicsi a data hely, így a T-s fingerprint_liteot is felpakoltam, ami után nem indult el a telo, zöld robotig jut és ott megáll. Recoveryből visszaállítottam a 2.2-t, így a telo ok, de a fingerprint nem jön össze. Ötlet, hogy mi az oka? Köszi.
-
kelzsoca
félisten
=S=A=J=Á=T==F=E=L=E=L=Ő=S=S=É=G=R=E==H=A=S=Z=N=Á=L=D=
Mire használható ezen leírás? =>Vodafone készüléknél RAM feloldás/a készülék Gen2-vé alakítása/módosított partíciós tábla használata
=F=E=L=E=L=Ő=S=S=É=G=E=T==N=E=M==V=Á=L=L=A=L=O=K=A LEÍRÁS NEM JELENHET MEG MÁS HELYEN, KIZÁRÓLAG CSAK A LOGOUTON, TEHÁT SENKINEK NEM ADOK ENGEDÉLYT EZEN ÍRÁS PUBLIKÁLÁSÁRA MÁS OLDALON!
[ Szerkesztve ]
-
Lucifer6280
aktív tag
Hello!
Létezik olyan program ami elrejti a market elől az alkalmazásokat.?Az egész élet 1 kibaszott szépségverseny, Suliba járunk aztán egyetemre, aztán meló. Kapják be! Csináld amit szeretsz! A többit meg szard le..
-
latis666
aktív tag
válasz kelzsoca #15508 üzenetére
Én tegnap a stock recovery-s verzióval csináltam meg a t-s exe-s frissitést és bár a szivem majdnem megállt, azért a frissités tökéletesen végigment.
(előtte nem volt partició modositás)
szerintem a korábbi módositás vagy memoriában maradt szemét miatt lehet ez a sok hiba. Persze érteni nem értek hozzá az igaz.[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
Lucifer6280:
nem tudom. de megkérdezhetem miért?bocsi, nem a "válasz" gombra kattintottam
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
-
Lucifer6280
aktív tag
válasz tboldi #15535 üzenetére
Mert ezt kapom: Probléma lépett fel az alkalmazáscsomag ellenőrzése során.
És eddig ilyet nem kaptam csak amióta gen2-esítettem a telót, És már az agyamra megy hogy nem tudom rá felpakolni az app-okat...Az egész élet 1 kibaszott szépségverseny, Suliba járunk aztán egyetemre, aztán meló. Kapják be! Csináld amit szeretsz! A többit meg szard le..
-
sonique
őstag
válasz MaTTeS #15533 üzenetére
mint tudjatok folyamatosan cserélik a Telenor hálozatát
és ezért vanna olyan cellák amik épp nem üzemelnekvagy épp közben kapcsoljak le
ilyenkor a kártyád is be tud ragadniérdemes ügyfélszolgalatot felhivni érdeklödni az tartrozkodási helyeden lévö
hálozat fejlesztésröl
és kérni egy frissitést a kártyára -
törölt tag
válasz kelzsoca #15538 üzenetére
Egy-két észrevételem lenne.
Mivel a svéd ROM az első olyan ROM, ami gen1 és gen2 kompatibilis, szerintem ezért annál megoldható, hogy gen2-esítés után a már belakott ROM adatai visszakerüljenek a telefonra, így ne kelljen minden újra feltelepíteni. Ehhez a CWM Advanced Restore menüjében a restore data-t lehetne használni.
Másik, mellékelted a gyári partíciós táblát is, ez oké, csak egy kicsit pazarló még CM7 esetében is, mert 220MB system bőven sok mindenféle ROM-hoz (a gyári Froyohoz is, az is egy kicsit hájas ROM), így meg a data-n kevés hely marad. Ne csináljunk egy optimálisabb partíciós táblát CM7 / gyári Froyohoz? Mondjuk 37.5MB cache, 150/160 MB system, és 252/242MB data? Én csináltam saját táblát, és a svéd exe-vel feltettem a telefonra és nálam jól ment.[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz #19617792 #15543 üzenetére
Az a gyári állapot direkt került bele, van aki ragaszkodik hozzá, de aki nem annak meg ott a 128-as system
Csináltam én is sajátot, de ide inkább nem teszem be, ez a biztos, persze csak szerintem.
(#15544) api29
Hát komolyan mondom én aztán végképp nem szeretek ilyet közzé tenni, de ez a T-s update téglásít, és nem hinném hogy ennyi user error lenne...
[ Szerkesztve ]
-
3lackhawk
csendes tag
Pont péntek 13-án kell mindenkinek GEN2-esiteni?
Nokia 3650->N73->N82->N5800->ZTE Blade GEN2 (CM7) + Defy SOC (CM7+CM9)
-
Keeperv85
nagyúr
válasz kelzsoca #15546 üzenetére
"Hát komolyan mondom én aztán végképp nem szeretek ilyet közzé tenni, de ez a T-s update téglásít, és nem hinném hogy ennyi user error lenne..."
Én meg hiszem. Agyon van G2-esítve, meg szanaszét particionálva legtöbb teló, amiből tégla lett... ez már magában elég user error. Erre még most rájön az is, hogy keverni is lehet a fájlokat --> téglagyár.
Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Honor Magic V2 - origami
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Android szakmai topik
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- Realme 13+ 12/256GB
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest