Aktív témák
-
petike.hu
csendes tag
válasz atillaahun #6473 üzenetére
Igen, ezt valóban hasznos funkció.
-
petike.hu
csendes tag
válasz anglergab #9468 üzenetére
Ez nem segíthet Kaics kollégán? Mintha itt a nem működő recovery mellett is lehetne a Telefonnal kommunikálni és rátölteni PCről.
Hang fel+ hang le lenyomva akksi nélkül PCre dugni... de ehhez talán inkább a te segítséged kellene anglergab
Vagy valaki hozzáértő aki segítene Kaics-nak
!!!veszélyes műveletek sora!!![ Szerkesztve ]
-
petike.hu
csendes tag
válasz kelzsoca #9478 üzenetére
Én szeretem a FULL romokat...
Zsoca CM7.0.2-es blued nem lesz? (esetleg FM rádióval )
(#9482) kelzsoca
Csúcs. Jobb mint az SS vagy 1:1 ua?
Illetve eddig az moddolt SS RLS4b blue liteod használtam de beadta a kulcsot a market, úgyhogy most kipróbálom a CM 7.0.2.-t[ Szerkesztve ]
-
petike.hu
csendes tag
Szia Kelzsoca!
Lenne két kérdésem: mivel kellene backupot készítenem a blademről ha a jelenlegi Vodás romod szeretném megtartani (V1-lite)?
A gépem szoftveresen gen2es. Javíts ki a tévedek a lépések: g2->g1+ftm erre t-s új 2.2 exe erre backup visszatölt.2 a v1 lite kerneljében az ahb oc benne van? illetve cpu oc-t hogy tudok varázsolni? min 128 max 691 on demandon megbízható a masina és nem melegszik ezért szeretném.
Ui.:
Van egy másik gixerem is de ettől remélem annak a megoldását (telefon szaraxik néha eltűnik a térerő annó kóddal buherálva vettem hiába a visszazár nem változott (Glatius utalát rá, h ez lehet a bibi oka). Most a T-s exe-től várnék csodát mert az megtúrja rendesen aztán visszatölteném arra a rendszerre a V1 backupom, hogy ne kelljen telepítgetni)Előre is köszi a segítséget!
-
petike.hu
csendes tag
válasz kelzsoca #14140 üzenetére
Ok köszönöm a választ. Gari papír megvan, számla nincs, idegesítő a hiba. Hébe hóba GSM rádió volt nincs próbáltam már szervíz menüben WCDMA preffered-et ez sem volt megoldás szted tudom vhogy cseréltetni.
Másik ha mégi szeretném a T-s exe-t az új rommal akkor a vodásodat mivel mentsem le, hogy mikor a t-s exe lefutott vissza tudjam pakolni úgy ahogy most a szoftveres Gen2-n van?
Természetesen PRIVÁT választ is küldhedtsz kényes ötletekkel és előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
petike.hu
csendes tag
válasz kelzsoca #14164 üzenetére
B*zd meg van... Ződ robot... :S
CW 3.0.2.7 Backup... tpt_G2_G1... tpt csodazip.... T-mobil új exe.... CW 3.0.2.7 vissza...
CW 3.0.2.7 Restore.... Ződ robotellenőzréképp fingerprint ziped telepíti happy...
újrapróbáltam CW 3.0.2.7 Advanced restore boot partició kivtelével minden egyesével restore (sys/data/cache/sd-ext) .... Ződ robot
Tehát most van egy backupon de ződ robotosat tud csak
Ötlet esetleg??? ELŐRE is köszönöm az építő tanácsokat!
fonix232
TPTs gen 2ről váltottam teljes gen2re
Zsoca fingerprint voda g2-es romja volt fenn és azt szeretném visszatenni nem CM-et.[ Szerkesztve ]
-
petike.hu
csendes tag
Persze nem csinál a készülékedből Optimus 2X-est.
Mér nem... átírom az exét Optimus2Xesítő.exe fájlnévre akkor lehet megcsinálja nem?
Lesz benne 1 GB memória meg hdmi meg 1Ghz proci mint korábban a fórumban írták meg beleugrik a 8 megagigapixeles kamera !Egy ZTE Blade-nél sosem lehet tudni...
[ Szerkesztve ]
-
petike.hu
csendes tag
válasz Pumika1975 #14291 üzenetére
Nem tudom md5 checksumot CW 3.0.2.7 ellenőrzi mikor visszarakja és successfult ír de persze minden lehet...
-
petike.hu
csendes tag
válasz Pumika1975 #14295 üzenetére
nem kizárt... mivel tudom ellenőrizni? lehetséges megoldása?
CSAK most látom MEA CULPA a dupla postért.... figyelmetlen voltam :S
[ Szerkesztve ]
-
petike.hu
csendes tag
válasz sunahunter #17563 üzenetére
Hol jártál és kinél?
-
petike.hu
csendes tag
kelzsoca:
Lenne egy nem publikus technikai kérdésem. Szabadna priviben zargatni?[ Szerkesztve ]
-
petike.hu
csendes tag
(#18420) energy_
Ment egy privát...
(#18428) icemad
Azt hiszem erre nem nagyon van mód csak fordítva tehát a Blade netjét tudja a gép használni wifin (Wifi tether) vagy usbn (USB tether) keresztül.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest