Új hozzászólás Aktív témák
-
pista59
őstag
Pálinkás jó reggelt mindenkinek, és az sgs usernek is.
(blédet cserélek kettő sgs-reA győztes féreg irtó baktérium
-
ux1
addikt
-
Glatius
őstag
Lehúzós cikket bármiről lehet írni, elég elhallgatni a jó tulajdonságokat... meg féligazságokat írni bele.
Például ha elmondom, hogy egy nyomorult MIDI csengőhangot sem képes kezelni a csutkafon, akkor 10 emberből 8 bólogat, hogy télleg' szar....Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
-
kelzsoca
félisten
A szoftveres hibáktól eltekintve:
Azt már a legelején észrevettem, hogy a kijelző nem a legjobb. Pixelhiba nincs, de a színekkel fenntartásaim vannak. Nem találom elég élénknek, a fekete kékes, a fehér sárgás.
A hangszóró a lehető legrosszabb helyen van. Pont, ahogy tartom egy kézben a készüléket a gyűrűsujjam az egészet letakarja. /csonkítással a probléma kiküszöbölhető/ Így alig lehet hallani, az egyébként kifejezetten rossz hangszórókat. Arról nem is beszélve, ha a hátára fektetem, akkor is jelentősen tompul a hang, ami nem túl előnyös ha hívnak. Sajnos csak a Blade-hez tudok hasonlítani, de még az ő speakere is jobb volt, pedig az sem egy bajnok.
Recseg a hátlap a bal alsó sarokban. Elég zavaróan. -
Glatius
őstag
Ha kétszer annyit tud... vagy kétszer olyan gyorsan, akkor pénzednél vagy. De ha nem tudod 45 perc alatt megnézni a másfél órás filmet, akkor gondolkodj el, megérte e a dupla árat.... Mert a fényév egy dolog, azzal semmit se tudsz kezdeni, de 35 rugó az 35 rugó
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Luissimo
veterán
válasz kelzsoca #9525 üzenetére
A SAMSUNG mikróm , az Nickelsdorfból való, tán 1990-91 körüli, azóta zörög a konyhában ( igaz néhányszor már életet leheltem bele, de amig birja, addig NEM cseréljük le, mert ujabb az lenne, de jobb nemhiszem)
A SAMSUNG tv-m ( "40b650" ) , két éve teljesít hű szolgálatot a hálószobában, kiváloan játszik mkv filmeket USB-ről, wifin a számítógépről akár és elalváshoz kiváló, már megszerettem, nem cserélném le.
Majd a nappaliba veszek egy nagyobbat, egy 52 collost, a hálóba elég a 40-es
A fiamnak van egy kiváló Samsung monitora, amit nemtudok tőle elcsaklizni, nagyon durván jó színei vannak, az én FuSimhoz képest.Viszont az ő Omniáját hajlandó lesz cserélni, megkapja az én BLÉÉÉDEMET, hogy lásson már valami rendes telefont.
Én meg veszek valami "nemdrága-de-nemisrossz" távolbabeszélgető kézikészüléket !!
Hja, és juteszembe, a kávédarálóm is SAMSUNG.
csak utoirat, az unokahugom meg a jászfényszarui SAMSUNGban dolgozik, most utazott ki SAMSUNGországba egyhónapos továbbképzésre és csak ugy mellesleg a multhéten nem volt ötöse a lottón, nemnyerte meg a kétmilliárdot !
CsAK négyese volt , és így egymillát nyert, de embert még így nemláttam rinyálni, nemis tudtam elképzelni , hogy valaki nem örül a lottón nyert egymillás kézpénznek !!
(mondjuk a helyében engem is evett volna a fene, hogy a 48-as helyett mást ixeltem be )[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
no akkó lehet menni a trébe vagy a telenorba w-t próbálni... mindegyik plédhuszárnak
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
isztok vagy elmentetek galaxy w-t próbálni?
"szenyor dzsíííí"
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest