Új hozzászólás Aktív témák
-
Sulthekk
aktív tag
válasz nggabi #10948 üzenetére
Nem ittam, de Blade alatt a wifit is alul lehet feszelni, híváslehallgatósdit meg asszem a google erőltette ki a droidból, merthogy több országban törvényellenes... Bladen ginger alatt is működik, perzse módosításokkal
Na tehát syxalaghoz van softbuttonös miáú akksikijelős cm7? Mondjuk most elengedem a wifi-undervoltot, a híváslehallgatást most mondtad hogy nincs -
Sulthekk
aktív tag
válasz nggabi #10952 üzenetére
nem cmezek...
Te stock-al nyomod?! Fura a gusztusod, táccswiz, meg témázott szvájp...
Nálunk kb 3 napig volt fent, akkor úgy döntöttünk hogy ami sok az sok, és feltoltunk egy cm7 ivadékot... Zabálta az akksit, oda meg benyomtam neki egy giccs kernelt, oszt azóta nem mer szívózni... ICS alatt is most az ketyegJa, és én is egy jó ideje hibátlan blédről írok... Egyetlen hibája, hogy mostmár ninvs hibája, és nincs mit rajta bütykölni
Amúgy az audiofilter működött? Él még a mini vagy megfőztem?
[ Szerkesztve ]
-
Sulthekk
aktív tag
válasz kutkut #10960 üzenetére
De mondom, mert kényelmes...
Meg megszokásból is, mert amíg nem volt tökéletes, addig naponta kétszer is megjártam a cwm recoveryt, és úgy gondoltam, így kímélem a hw gombokat, de mostmár reflexből ezt nyomom, és megkönnyíti a zegykezes használatot isEgyébként említettem, hogy miui komponenseket nem szívesen látok a zeszközön, mert állítolag azok is küldözgetnek mindenfélét az umeng.com felé Például az IMEI számot, meg a GPS-t...
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
-
Luissimo
veterán
Reggelt !
Motorozni jó, főleg ilyen szép időben : -
philoxenia
MODERÁTOR
[ Szerkesztve ]
-
Sulthekk
aktív tag
válasz philoxenia #10983 üzenetére
+1 Nagy igazság, csak a vendégeink sajnos nem pont ott tartják a magukét.
-
nggabi
félisten
válasz philoxenia #10983 üzenetére
"mérsékelt fogyasztása" ééérteed?
hal: milyen vendégek? hol?
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
Sulthekk
aktív tag
válasz philoxenia #10989 üzenetére
+1000 Ha legalább egyszer ezt láthatnám..
-
tariattila
veterán
egy sör belül van... ez meg mosmá kivül: böff...
-
nggabi
félisten
"szenyor dzsíííí"
-
Sulthekk
aktív tag
válasz nggabi #10994 üzenetére
Sajnos ez tényleg gyakori. Az előző iskolámban feltűnően sok volt az ilyen eset, és érekes módon sok volt a C típusú állampolgár is, vagy a C módra viselkedő, nem olyan ember... Amikor a másodikos kisfiú lóg az óráról, én meg finoman megkérdezem, milyen órád lenne, és hangosan visszakiáltja, hogy baszás, az nagyon kiábrándító... meg az is, amikor földrajz órán (7. évfolyam) a tanárnő megkéri a diákot, hogy olvasson fel egy szövegrészletet, az meg félvállról odaveti, hogy nem tud olvasni... meg az se semmi, amikor dogába leírják, hogy "Edizon feltalálta a vilmoskörtét"...
Aztán az utolsó évemben volt ott tanárverés is, ami azért volt érdekes, mert egy délutáni szakkörön történt, ahova nem volt kötelező járni se, és az volt az ok, hogy hát énekkaron az énektanárnő azt akarta hogy ÉNEKELJEN... no comment. -
kelzsoca
félisten
galaxy note egykezes hasznalathoz is
Ügyesen próbálják elfedni a valós okot, ami nem más, mint az, hogy az egyik kézben egy Samsung, a másikban egy ZTE legyen.
Erre azért volt szükség, mert a userek inkább nem használták a Note-ot, csak a ZTE telefont ne kelljen letenni....
-
nggabi
félisten
böff
"szenyor dzsíííí"
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest