Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tboldi
nagyúr
Hova tűntek a régi szeszmecserék? Hova tűntek az érmék? Hova lett pista59?
Óh, a régi szép idők...(#13519) nggabi
Tényleg! De nem olyan aktív, mint volt.[ Szerkesztve ]
-
Sulthekk
aktív tag
Egy kis esti mese azoknak, akik legutóbb kiálltak a franciák mellet. J'ai dit que ils ont fous.
[link]tboldi: Ő nem jár ilyen homarak közé. Sajnos a Zakadémiát ellepték a zidegenek.
[ Szerkesztve ]
-
ux1
addikt
Jó reggel!
Csak nem disco-ba voltatok?
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
fero02
nagyúr
Ez ratyi... de ezen lehet röhögni.
-
fero02
nagyúr
válasz mrskatejoe #13529 üzenetére
Ebéd előtt mindenki toljon egy "kis tüskét"!
Kolega, igaza van Zsolt_72-nek. Nem kell komolyan venni, ő csak egy bohóc. Sok vizet nem zavar, ő abból él, hogy kiröhögteti magát.
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz #40993792 #13530 üzenetére
...idegesíteni nem szoktam magam ,de nálam ez a Pákó meg hasonszőrű "magyar tezsvérei" a fájdalmas kategóriába tartoznak. ( Fáj nézni őket ) Úgy vagyok vele mint ahogy öregapám mondta : Fiam nem mindegy ha az okos hülyéskedik , vagy a hülye okoskodik .
Sajna még nincs alkalom ...de már nagyon kéne . Van itthon jéger, meg jó kis házi szatmári szilva pálesz.. no meg finom badacsonyi szürke barát is...de egyedül nem szoktam inni. Áprilisban lesz egy jó kis horgászverseny a Balaton déli oldalán..no akkor majd lesz "ereszd el a hajam " Hamarabb megyünk és a cimborákkal nyomunk egy bográcsolással egybekötött "hosszú napot -éccakát . Qurva jó bulik szoktak lenni
...azért egy virtuális koccintás belefér Egészségedre- Egészségetekre
[ Szerkesztve ]
ZTE-Skate; SkaTe_v2 by kelzsoca; T-Mobile Hu
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz #40993792 #13534 üzenetére
van egy-két kerítés szaggató szatmári pálesz Ifjú koromban szabolcsban nevelkedtem, így ismerem a pálesz "szinteket ". Volt egy-kettő feles amit nem igazán lehetett megköszönni , de legdurvább páleszt Pécsett ittam . no az totál brutál volt 75 fokos alma pálesz... Na ennek az élménye végig kíséri az életem.
no megint öregapám bölcsessége (bár szvsz minden "öreg " ezt mondta -mondja )
"fijjam a pájinka kis mértékben gyógyszer ...nagy mértékben orvosság "
...milyen igaz mert ha fáj az ember gyomra, vagy nincs étvágya akkor gyógyszer kell (egy feles jó házi nedű ) és a vas szöget is megemészti az ember. Bogár csípésre is igen jó, rándulás zúzódásra "borogatás " Izűleti gondokra jó erős pálinka . Egy feles a gyomorba fájdalom csillapítóként , és 3 cent bedörzsölésre ( mert pazarolni nem szabad )
Ha meg szar az élet akkor a legjobb orvosság egy fél liter ágyas pálesz ...jó társaságban és bizton elmúlik a bánat[ Szerkesztve ]
ZTE-Skate; SkaTe_v2 by kelzsoca; T-Mobile Hu
-
fero02
nagyúr
Azt hiszem lassan lehet majd kérvi a topik átnevezését "A NAGY pálinka topik"-ra.
-
fero02
nagyúr
-
nggabi
félisten
hová süllyed ez a világ? már a zte-t is hamisítják...
"szenyor dzsíííí"
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mercedes topic
- További aktív témák...
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest