- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
mira72
őstag
válasz manyeszkusz #44447 üzenetére
Hát igen, de ehhez nem a ZTE készüléknek van köze hanem az androidnak, ami net nélkül halott...
Pár market telepítés, emailozgatás, stb.. hamar összejön a 133 mega ..
Gondolj bele, 3G-n 6-7 megabittel... azzal 50 mega lejöhet percenként ..Az hogy a T az ilyenekre mit reagál, nem tudom... Sok az az 1300Ft az tény, de az adatforgalom is megtörtént az is tény.
Telenor automatikusan a következő csomagot fizetteti, ha túllép az user egyet.. vagy eléri a következő árát .. az úgy egészen normális dolog.
Itt is az lenne a jó ha lehetne kérni egy 500 megás net csomagot, és akkor nem 1xx000HUF hanem a netcsomag pár1000es ára...[ Szerkesztve ]
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
kagzer
aktív tag
Sajnos igen, jó az egyenleg. Ugyanis a kezdő, az a NetStart csomagban bruttó 13 Ft 10 kB adat. Ami azt jelenti némi matek után, hogy 133 MB-nál már kb. 177.000. Ezért fizettem én is elő a 100MB-os csomagra, hogy ne érjenek meglepetések. Ha el is fogy a keret, még mindig csak 2 Ft 10kB.
Komolyan idegesítő. Nem is tudom, mit csinálnék ilyen helyzetben...
[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
Ha a telefon leírásában nincs leírva az hogy felmászik 3g re tényleg érdemes fogyasztóvédelemhez fordulni mert a boltban nem figyelmeztették
-
pista59
őstag
Ha nem jut egyezségre, mindenképpen fogyasztóvédelem kell!
Android leírást, oktatást nem adnak a telefonhoz.
Másrészről pofátlanságnak a teteje!
Lehetne ez a számla könnyedén pár millió is!
Itt már olyan dolgokat hallgat el indirekt a szolgáltató, ami nem megengedhető.A győztes féreg irtó baktérium
-
esox
senior tag
[ Szerkesztve ]
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
Monyos
aktív tag
Csak az a baj ezzel ,hogy a T nagyon is tudja,hogy az ügyfelek nem tudnak róla, és okkal kér ennyit azért az internetért , amit saját akaratukból, az ügyfél háta mögött , úgymond felhasználói élményekért ,hogy te még úgy is tudj netezni ,hogy nincs semmilyen előfizud netre, aktiválják.
Na de az már mindennek a teteje lenne ,ha tényleg jönne a számla arról a ~150 ezer Forintról.... -
barnam_
nagyúr
Jó esetben lehet részletfizetést kérni. Az hogy elengedik-e, szerintem csak attól függ milyen embert fog ki az illető
Egyébként tényleg rettenetesen szemét dolog a T-től, hogy egy bizonyos összeg felett nem tiltják le a mobilnetet. Hiszen gondolhatnák, hogy senki nem olyan hülye hogy pár mb-ért súlyos tízezreket fizet. Ez is csak arra jó, hogy a szerencsétlen tudatlant lehúzzák, mert akinek internet kell, előfizet rá. -
SteveBeard
senior tag
válasz Saccco #44305 üzenetére
(#44305) Saccco
Volt egy reagálás az igenedre...
Kipróbáltam az RA Recoveryvel felrakni Kelzsoca romját és simán felmegy. Particionálás, formázás pikk-pakk, ext4 particiót is felismerte.
Biztosan megvan a magyarázata, hogy miért a 3.0-ás recoveryvel kell felrakni az FLB-R10-es romot, de eddig, nálam, ezzel is hibátlan.Steve
-
rick009
tag
hali!
videólejátszás (több romnál is) nem megy megfelelően. vagy zöld csík vagy el van csúszva a kép!? valami 5let!?
a saját videóit lejátssza, de amit régen vitt, most csak hibásan...[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Hát igen, ezzel vigyázni kell, sokan járnak így. Egyik ismerősöm pár hete megnézte a buszindulást telón 3g-vel pár percet volt fent -4000 Ft...
Én is előfizuz vagyok, nekem le van tiltva, meg sose volt kint a jel, remélem nem is lesz meglepődés...
-
Sztlaci
aktív tag
válasz barnam_ #44459 üzenetére
[link] 10, oldal
Kurva sok, de valami nem stimmel.
50.000 Ft-ig 1300 Ft/MB azaz 50000/1300 Ft = 33,46 MB
133 MB-33,46= 94,53 MB a forgalom 50000 Ft felett.
50000 Ft felett 0,13Ft/10 kB azaz 13 Ft/MB
94,53*13= 1228,89 Ft
A kettő együtt 51229 Ft.
Ha igaz a 133 MB akkor az csak 51229 Ft.
Fogyasztóvédelmi eset, az is ha nem ennyit számláznak.
"A számítógépen történő internetezéshez javasoljuk a havidíjas csomagok egyikének igénybevételét. Az 50000 Ft feletti forgalmi díj csak belföldi forgalmazás esetén érvényes, és nem vonatkozik a MIX díjcsomagra. Más adatdíjcsomag kikapcsolása esetén újra automatikusan aktiválódik a Net Start adat díjcsomag."
[ Szerkesztve ]
Acer Aspire A317-51G-77QX 17,3"; i7-10510U, 8GB, 512GB SSD
-
Szoszo94
őstag
JJ9 with basic Apps, RDS Radio, HW accel ON, AHB o/c and Stagefright
valakinek van valami infója az újabb jj-s romokról? Kíváncsiságból felraknám ezt, persze backupot csinálnék a mostani rendszerről, mert nekem most ez már összeállt, az akksi is bírja rendesen Ha jól gondolom, a system mappából kimásolt battery adatot ha restore után visszamásolom a helyére akkor ugye nem kell új kalibrálás, hanem a mostani bekalibrált adatokat fogja használni?Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
Tomate
veterán
Sikerült átszinkronizálni a VCF fájlokat a névjegyzékbe, viszont minden ékezetes betű helyett, egy kérdőjel van. Mit lehet tenni?
-
gps76
őstag
Este felraktam az flb-froyo-r10-et és nagyon jó teljesítménye van érzetre,próbáljátok ki. Sok "friss"dolog került bele,kelzsoca is benne hagyhatott volna belõlük párat. Eddig stabilnak is tûnik,és végre az alsó gombokkal is feléled a teló
-
sto1911
veterán
Egy gyari Roadsync progit tudna valaki adni? Ha jol emlekszem az full verzio volt(?)
-
xakta
tag
Sziasztok ! Olvastam a mobilnetes történetet , ezzel kapcsolatban csak annyit , hogy mivel nem volt rá szükségem az első dolgom volt kiapcsolni a 3G-t és mindenféle mobilnetes szolgáltatást. Már évekkel ezelőtt hallottam a T-vel kapcsolatos horror történeteket , amik milliós!! nagyságrendű mobilnetes számlákról szóltak , és csak hosszas egyezkedés után állt meg pár 100k.-ban a ceh. Tényleg példamutatóan rohadék egy banda !
[ Szerkesztve ]
-
turho
addikt
Én még most se vagyok biztos benne, mi a 100% ultimate védelem mindennemű adatforgalom megakadályozására...
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
gps76
őstag
Az igazság az,hogy egy androidos telefon internettel az igazi,mert anélkül a felét se lehet kihasználni a tudásának. Azoknál fordul elõ ilyen horribilis összeg,aki vesz egy ilyen magasszintû okostelót,de nem néz utána jobban mire is kell odaigyelni,mind a telefon beállításaiban,mind a szolgáltatás terén. Nekem 1 gigás netem van hozzá,de egy androidos teló se csinált még indokolatlan adatforgalmat,pedig jópárat elnyûttem már.
-
turho
addikt
APNDroid és társai mellett van valami tuti védelem ez ellen? Akár filetörléssel, bármivel (Konkrétan Blade-re).
gps76: nekem elegendő itthon a wifi-router,meg ha belebotlok tévedésből egy ingyenes hotspotba. Az itthoni routeres wifi már ki van fizetve, gyors és stabil. Szívemszerint kigyilkolnám a 3G és egyéb mobilnet-lehetőségeket végleg...
[ Szerkesztve ]
-
turho
addikt
válasz sunahunter #44486 üzenetére
"Melyik" data disabledre gondolsz? Menüben az Adat mellől kiveszem a pipát?
Én csak biztosra akarok menni, azért kérdeztem....Telenoros, kártyás vagyok, tehát ordas nagyot nem szívhatok, mégis jobb a 100% megoldás.
APNDroid is egy rossz mozdulattal visszakapcsolható.[ Szerkesztve ]
-
koszegii
tag
Én is megnéztem a mostani számlám,egy kicsit elképedtem,net40-es díjcsomagom van,felhasználtam 28MB-ot és a forintösszeg 4750.Azt mondták 690 ft a havidíja. ????
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
addikt
Nálam az 500mb-os csomag max. 2/3-a fogy el egy hónapban és twitter, reader, gmail és egyéb sync is be van állítva, elég sűrű időközre. Igaz, ha itthon vagyok, átvált wifire, de akkor sem értem, hogy "fogyaszthat" másoknál magától sokat az androidos telefon...
-
tpeti78
senior tag
Teljes mértékben leírtad a véleményemet!
Nekem amikor megvettem a szpikámat,akkor volt alig 48 óra alatt olyan 40.000Ft. körüli összeg az adatforgalom,és SZOMBATON!!! felhívtak,hogy amennyiben HÉTFŐ!!! reggel nem fizetem ki,délben tiltják a kimenőmet! (Már ez kiverte nálam eléggé a biztosítékot!)
Hétfőn bementem,és kértem az iroda vezetőt,majd utána azt a kiscsajt,akitől vettem a telefont,aki megerősítette azt,hogy ő nem szólt az android ezen tulajdonságáról,hogy eszi a netet,kérdés nélkül,valamint net csomagot sem ajánlott az "ajándékként" járó NetStart helyett sem.Volt panaszkönyv,fenyegetőzés fogy.védelemmel,de csak részlet fizetést tudtam intézni,mást nem.Tehát nem engedtek el egy fillért sem.
Utána kerítettem egy ismerőst a fogy.védelemnél,aki elmondta,hogy hiába is próbálkoznék,nem lehet a nagy T-t megfogni,nem nyerhetek ellenük ebben a dologban úgysem....
Pedig szerintem ez a fogyasztó félre vezetése,illetve nem is adtak megfelelő tájékoztatást sem,hogy "Hé te barom,figyelj a Droidodra,mert megszívod!".....(#44494) mira72:
Persze,egy kutyaszar mind.Ez is jellemző Mo.-ra.Sokat melóztam külföldön,és soha sehol nem találkoztam még ilyennel.Ha kell mobilnet,akkor fizess elő rá,de alapból nem vágnak meg kérdés nélkül egy netstartal....
[ Szerkesztve ]
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
mira72
őstag
Miért kell a szolgáltatókat szidni? Ez akkor is user error. Ha tetszik ha nem.
Nem állok neki használni amíg nem tudom hogy kell.. nem???
És mind a három szolgáltatónál ugyanezek a díjak ( kb.. ) .
Egyik se különb mint a másik:http://www.telenor.hu/internet/mobiltelefon/mobile-online-start/
http://vodafone.hu/lakossagi/internet/mobilon/opciok/elofizeteses/internet-start ( bocsi egy csak 1200/ Mb.. : )
Akkor miért lehúzós a T? ? vodafon 100Ft-al olcsóbb azért? ...
Android folyamatos net nélkül minek. Jöhetnek a sírások hogy de szinte mindenhol wifi van ahol vagyok, és stb, sorry, nekem a kocsiba nincs wifi, szeretem ha az emailokat megkapom ott is. Mindegyik szolgáltatónál van kicsi csomag 1000Ft / hó körül, bőven elég már 100Mb is.. Aki erre nem képes előfizetni, az élvezze a NetStartokat heti 1-2 ember be is ugrik ennek.. Lehet menni hisztizni a szolgáltatóhoz, de nem hallottam még senkitől hogy elengedték volna... ha igen akkor meg lehet örülni...
Ja, és Sorry ha ezzel valakinek valamilyébe beletiportam, de ez az én véleményem...
Ja, Oktatást ( felhívni a figyelmet ) kellene tartani az meg vicc TV-hez se kapsz, meg Fényképezőhöz se, stb.... Ha nem megy, nem kell használni.
Amúgy a TV reklámokba az androidot mobil internet élvezésére reklámozzák, akkor meg ? mindenki megkapja ott a megfelelő infót, a teló netezik, az hogy mennyi pénzért, az meg az adott tarifacsomaghoz tartozik, amit ugy is aláírt a kedves előfizető, csak el se olvassa mit ír alá, csak had telózhasson már mihamarabb[ Szerkesztve ]
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
hodostamas
addikt
válasz mira72 #44494 üzenetére
hát, minden új, nagy közönséghez eljutó rendszernél illene a vevőt tájékoztatni, hogy ez ám más mint az eddigi, itt x y dologra oda kell figyelni...
Még 6-7 éve, mikor megvettem az r600-as ericsson-t a vodánál hogy lesz korlátlan GPRS netem, tiszta boldog voltam, de akkor még fogalmam sem volt mit hogy merre. Neteztem is a telón mint még aznap, és este jött is a meglepi, x ezer forintos WAP számláról, mert a telefonban alapból az volt beállítva, csak erről nem szólt senki egy szót se... ügyfélszolgálatot felhívva megmondták mi a gond, illetve el is engedték a wap összeget..Itt is elvárható lenne hogyha már a naiv vásárló aki pénzt visz a szolgáltatóhoz, legyen már kioktatva legalább 1 percbe hogy vigyázz meg mert itt nem csak akkor netezel ha rányomsz az internet ikonra, hanem automatán folyamatosan.. ezt a sima átlagfelhasználónál szinte senki nem tudja.. ezért is szoktam ajánlani mindenkinek aki nem akar netet, ne szarakodjon apn tiltással stb, tiltsa le a netstart és társait, aztán nyugodtan aludhat romcsere után is bármikor.
-
turho
addikt
válasz mira72 #44494 üzenetére
Szerintem meg félúton van az igazság....gondolj bele, itthon jópár dologban le vagyunk maradva. Digitális kultúrában is (életszínvonal hozománya is ez). Tényleg nem elégséges a tájékoztatás, és burkolt, de tény hogy valamelyest tájékoztatnak.
Androidos mobilnak mobilnet nélkül is van értelme, én konkrétan legalábbis mindenképpen ezt vettem volna. Nemigen kellett még mailt olvasnom "bárhol bármikor" mégis tetszenek a készülék egyéb szolgáltatásai és minősége. Vagyunk páran így is, nem a "SocialNetwork és a Facebookolás" hajtEladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
turho
addikt
válasz hodostamas #44495 üzenetére
Ez a típusú letiltás szimpatikus....új telenor kártyánál a nyomorék hangposta variálást is meg*optuk a nejemmel, aki tudja tudja, mi ez...másnap telefonon letiltattam. Még erőszakoskodtak is hogy miért tiltom le, tök jó...igen, fel nem vett telefonért fizetni.
K5sögök.Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
rzerge
aktív tag
válasz hodostamas #44495 üzenetére
nekem már le van tiltva a netsart a T-nél, és nincs semmilyem másik netcsomag, akkor elvileg nem is tud fellépni a netre? Így akár az apn-eket is vissza lehet állítani 3g-re? Vagy a 3g a telefonáláshoz felesleges?
"Olyan szarul nézel ki! Iszol te rendesen?"
-
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest