- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
bumby225
csendes tag
"szóval ha a recovery hótiszta, de a superuser fentvan akkor nincs akadálya, hogy visszavegyék a telót ugye?"
valaki??
-
alexdp7
tag
zsoca: feldobtam az R10 lite-ot......hát ez nagyon jó cucc lett!!
köszönet érte
a font nagyon tetszik, az állapotsoron a kapcsolók is hasznosak (nem kell widgetbe kiraknom
mondjuk az airplane mód még elférne nálam.....
remélem az akksiidö még jobb lesz mint az R8-nál....gondolom 1-2nap alatt beáll
szép munka, ìgy tovább!La Vecchia Signora, vince Ancora! -ASUS Zenfone 2 - backup - Samsung Galaxy S4 LTE 5.0.1
-
B-L-A-C-K
titán
Na egész nap teszteltem a telót. Romban szerintem a lite a nyerő, kicsit gyorsabb mint a full. Meg persze én a full verzióból csak pár dolgot használok, szóval már csak ezért is felesleges.
Viszont amire rájöttem a telefonom tuning potenciája nagyon jó, vagy is nem tudom kinek hogy megy, de én egész nap ezt tesztelgettem. Fokozatosan lépegettem fel 710 Mhz-ről, mivel tudtam ott stabil. Szóval 710/710 Mhz-ről kezdve lépkedtem, minden egyes szinten kb 30-40 percet teszteltem, ezt értem telefonálás, játék, wifi, képnézegetés, zenehalgátassal. Meglepő módon addig jutottam hogy 806/806 Mhz-n sem tudtam lefagyasztani, szóval elég jó tunning potenciával rendelkezik a teló.Tovább nem tudtam nézni mivel nincs tovább. NFS Shift-el játszottam a teszteken, 710 és 806 mhz között nagyon minimális, szinte észrevehetetlen a különbség, talán annyi hogy a telefon menü gyorsabb valamivel. De teljesen feleslegesnek, és értelmetlennek tartom ezt a tuningot így látva, szóval 122/710-en fogom használni.
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
Mondd azt hogy megy vele a GT2 akadás mentesen...
-------------------------------------------
Ma gondoltam hallgatok net rádiót, mert az milyen jó...
Leszedtem a TuneIn programot, nagyon király, meg is találta amit hallgatni akartam. Viszont ha lekapcsolom a kijelzőt, akkor megáll a zene. Nem tudom hogy ez a program miatt van, vagy alapból nincs mobil net, ha a telefon készenlétben van?(#43858) B-L-A-C-K: a full és a lite között sebességben (szerintem) nem lehet különbség, max a telepített alkalmazások miatt. Nálam a full megy (kiszedtem mindent ami nem kell, és beraktam mindent, ami igen), abszolút akadás mentesen
Ha 800Mhz-en megy a proci, az jó[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Ha a telefonomat be kellene vinnem a T-hez, akkor a csodazip-en kívül mit kell rátennem?
Mondta valaki, hogy valami T frissítést, de azt sehol nem találom. -
turho
addikt
Reggelt mindenkinek!
R10_full -ban van integrált AHB Bus OC? Vagy mit kell feltenni hogy megnézhessem?Akku nekem sem a legfényesebb, 1 óra Angry Birds 80% fényerőn, merülés -30%, más nemigen futott.
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
esox
senior tag
válasz #04441088 #43866 üzenetére
Amikor nekem cserélték, csak magát a készüléket cserélték, Minden más maradt a régi. A kábelek, az akku, memcard...stb. Mondjuk ha pont akksi a problémád, akkor lehet, hogy csak egy új akkut kapsz és víz.
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
Dj.Mike
senior tag
Sziasztok elöször is köszi a válaszokat. Másik dolog egy újabb kérdés lenne méghozzá az hogy szeerintetek bele merjem dugni ebbe a Spica fülesét vagy ne? Ugyanis addig csak jó lenne valahogy zenét hallgatni amíg nem lesz egy normális fülesem.
-
stefi68
addikt
Jó Reggelt!
Hát éjszaka már nem volt kedvem írni (02:00-kor)...De a köv. a tapasztalat a frissen telepített Kelzsoca FLB_R10-lite-al:
Egyes helyeken pl a Beállítások-nál (setting.apk) a menüben való függőleges görgetésnél igen csak akad. Ugyanez más programoknál hasonló görgetésnél (settings csak példa volt).
Futnak már rajta olyan programok amik 2.1-en nem pl Aura...
Az ikonokra történő klikk után is mintha gondolkozna kicsit.... szóval szerintem valami nem OK nálam. A következőképp csináltam:1. Átpartícionálás csudazip2-vel (de abban előtte cw kicserélve 3.0.1.4 verzióra)
2. Azután kártya ki, partíciók megszüntetése, új partíció fat32, format, minden OK, de szabad hely 3,68 GB. Ezen kicsit csodálkozva, de azután felszorozva 1024-ekkel végül is 3951......byte volt, tehát vszínű jó.
3. Ezután kátyára FLB_R10-lite-hu (kelzsoca féle) rámásolva, az abban végzett módosítások előtte: -eredeti font visszarakása, - a téma a régi BlueGingerbread-circlemod-FLB-hu -nal való felülírása
4. Ezután cw-ből a szükséges wipe-ok, format-ok végrehajtása egy kivételével: wipe dalvik cache sajna kimaradt... ezt írtam is akkor.Szóval a ROM frankón felment, elindult, a QuickSystemInfo-ban belső tárhely 28x Mb, tehát átpartícionálás is ok.
Csak hát valamiért a görgetéseknél DÖCÖG.
Volt több újraindítás is már...Most kikapcsolva töltődik max. értékre, de előtte még észre vettem, hogy a build.prop-ban a debug.sf.hw=1 előtt "#" van azt kivettem, meg a stragefright-eket fals-ra állítottam.... de még nem próbáltam mi az eredmény mert várom hogy végre feltöltődjön (már vagy 5-ször húztam le-fel a töltőről de még mindig megy bele...)
Valami TIPP, hogy mi lehet az oka a döcögésnek?
Nem kellett volna bekavarnom a régi framework-res.apk -val?◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
gordonfreemN
addikt
-
turho
addikt
Sokat googleztam a kérdésben, de nem jövök rá, van-e Application az AHB Overclockingra, vagy az csak a Jellyfish romok egyedi sajátossága volt.....Aztolvastam jobb mint a CPU OC, de mégis alig van róla szó. Ezért szeretnék tisztán látni, hogy romfüggő, vagy programfüggő a dolog....
Ha meg olyan jó feature, miért nincs bennem egy mostanában kiadott rom-ban sem?
Ha nem jó dolog, akkor meg miért nem jóGalaxy S-t nem akar downgradelni ZTE Blade-ra valaki? vagy olyan sokkal nem jobb?
Stefi68: nekem is döcög a görgetés, főleg az első, ha belemegyek homescreenről. utána jobb....
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
gps76
őstag
Én is gratulálok kelzsoca-nak a 10-es romhoz,nagyon jól sikerült,csak így tovább!
Van egy desire-m is,de eladom mivel szinte alig tud többet ennél.Egyedül a kamerája jobb,de aki jó minõségben fotózni akar,vegyen fényképezõgépet,"mindig nálam legyen"dolgokra el is megfelel.
Egy "kurzor" programot nem tud valaki,amivel lehet lépegetni egy szövegben? Mert ahova bök az ember,pont eltakarja az ujja. -
lsebestyen
addikt
szep jo reggelt! ma avval infitott szeretett pengem, h a memkatyam ures, es valoban minden torlodott rola tegnap taktam ra az uj r10b romot, volt vlkinek ilyen problemaja? jag es reggelre am lemerult s ugy inditottam ujra.mit lehey vele csinalni?vagy rakjam ujra az egeszet?:/
-
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
Próbáltam google-t használni, fórum keresőt de annyi találatot dob, ki a recovery telepítésre, hogy nem lehet átnézni:S
Teljesen szűz a zte-m, gondolom akkor megnézem, milyen gyorsulás várható a módosított romoktól.
Ha jól értelmeztem a legelső lépés a recovery felrakása(előtte kell valamit csinálni a telóval?)
Kikapcs, aki ki majd be, 10-15másodpercig nyomom a hangerő fel gombot meg a bekapcs gombot, és bekapcsol simán, gondoltam azért van, mert 10%on volt az aksi, de 100%on is simán bekapcsol, a sorrendet is változtattam, először a bekapcs gomb majd a hangerő fel, de próbáltam egyszerre a kettőt is, de az se vált be mit ronthattam el, ezen a végtelen egyszerű lépésen?üdv
pac -
mira72
őstag
válasz lsebestyen #43876 üzenetére
vedd meg gps76 eladó desire-jét
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
sunahunter
senior tag
A véleményekre lennék kíváncsi, miszerint a processzorbeállításnál nagyobb lehet az üzemideje a készüléknek 600mhz-n, vagy ugyanolyan mint a 710-re állított esetben?
-
B-L-A-C-K
titán
Reggel arra keltem hogy ki volt kapcsolva a teló. 3-4 kor feküdtem, nem rég keltem azaz 5 óra telt, el, 46% volt az aku, úgy emlékszem wifit kikapcsoltam, de ha nem is kapcsoltam volna ki 5 óra alatt létezik kikcsaolt képernyővel lemerülne?
-
pista59
őstag
válasz lsebestyen #43876 üzenetére
Volt már itt ilyen sd törlődés, a kártya volt hibás.
A győztes féreg irtó baktérium
-
rzerge
aktív tag
Juteszembe! Hangtárcsázás és érkező híváskor a hívó nevének bemondása (headset zenehallgatás miatt) -> ilyen progi kéne nekem. használ vki ilyet?
"Olyan szarul nézel ki! Iszol te rendesen?"
-
Fredy74
tag
A merulessel kapcsolatban------- tegnap tettem fel en is az FLB 10 full romot es amikor elmentem aludni a telefon aksija 22%-ot mutatott de mire felebredtem ma a telefom ki volt kapcsolva mert lemerult.Eddig ilyen meg sosem volt , elotte az FLB 8 as rom volt rajta es esterol reggelre csak kb 2% ot merult mindig. Szoval ezen most en is nagyon meglepodtem.
De latom ezzel nem csak en vagyok igy.[ Szerkesztve ]
-
gps76
őstag
válasz gordonfreemN #43884 üzenetére
Hát nem. Mert ugyanazt a chipsetet használja,csak prociban különbözik,ebben viszont az arm-hez van L2 cache is,ami sokat dob a teljesítményen. Tesztekben lényeges különbség van,de gyakorlatban alig.
Böngészõje nagyon jó a htc-ne,de ha flash-el találkozik megfogja rendesen. Rendes internetre akármelyik csúcsmodel is gyenge. Ezért nincs sok értelme a tableteknek se.Ha rendesen akar valaki netezni pc alapú gép kell.
Lock programból létezik olyan amelyiknél a power gombon kívûl pl.:a hangerõ gombra is "feléled"? Mert a lock screen button-ra érintõképernyõvel ki tudom kapcsolni,de a no lock-ra csak lock screen tünik el,nem reagál a power gombon kívül másra.(Ezek együtt vannak használva)[ Szerkesztve ]
-
rzerge
aktív tag
válasz Fredy74 #43888 üzenetére
na akkor én is beszállok akksimerüléssel kapcsolatban
használjátok a cpu beállítót, meg automata fényerőt
érezhetően jó az akksi idő
nekem a 10lite van fent, este 44% alvás, semmi repülő üzemmód, csak screen off
reggelre ugyanannyi volt...[ Szerkesztve ]
"Olyan szarul nézel ki! Iszol te rendesen?"
-
gordonfreemN
addikt
Kicsit visszatérve a task killerekre. A memóriában lévő programok normál esetben nem fognak processzoridőt. De mégis tapasztalom, hogy ha időnként lelövöm a futó folyamstokat, begyorsul kicsit a felület.
Szerk.: en lite verziót használok, reggelre 1%ot merült. Cpu 245/729[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
energy_
senior tag
Sziasztok kiprobáltam ezt az fpse dolgot és nagyon bejött eddig csak gta2-t probáltam ki,esetleg megtudná valaki mondani hogy hol lehet benne fegyverre váltani illetve lőni? és kiakartam még probálni a gt2 ami többször elhangzott már de feltettem sdcardra a kicsomagolt cuccot és semmi :S vannak még hasonló kaliberű játékok amiket érdemes lenne kiprobálnom ?
-
lsebestyen
addikt
válasz B-L-A-C-K #43898 üzenetére
nekem is pont ezt csinálta, igaz nekem 30% volt benne, de úgy sem kellett volna lemerülnie!
lehet vlmi program szívta az akkut, ha meg mégsem kapcsoltad ki a wifit, és be van állítva h kikapcsolt képernyőnél is megtartsa akk sztem reális lehet.
még azt kipróbálhatod, ami az első oldalt van, az akku formázás. de am egy pár töltés kell neki mire beáll a normális érték, ha új romot raksz fel
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest