- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz Thrawn #36437 üzenetére
Direkt teszteltem ezeket a dolgokat is, persze NEM AJÁNLOM SENKINEK hogy csinálja meg, de sem akksi kiszedés sem flash alatti lemerülés nem okozott problémát vagy bad sectort.
Továbbá csak annyit mondok, hogy T-s szervizes emberek is figyelemmel kísérik a topicot, tehát nem biztos hogy okos dolog arról beszélni hogyan kell tönkrevágni a telefont, hogy azt gariban cseréljék!
[ Szerkesztve ]
-
vargalex
félisten
válasz philoxenia #36451 üzenetére
Hi!
"Letöltés közben, vagy annak következtében"
Ez csak egy általános szöveg. Ha annyira veszélyes lenne a dolog, nem adnák a felhasználók kezébe.Alex
-
Glatius
őstag
válasz mira72 #36455 üzenetére
...és ezáltal hamarabb lesz hivatalos 2.2... ;-)
Egy kolléga meg akarja nézni milyen a gradiens hiba. Ha visszateszek egy csodazip előtti romot azzal megint lesz glória a Power widgeten?
[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
vargalex
félisten
válasz philoxenia #36459 üzenetére
És megkérdezik, hogy ugye nem frissítés közben ment tönkre? Te meg rávágod, hogy de igen!
Alex
-
vampire17
addikt
Semmi változás a Nightly2-höz képest. De gondolom belinkelem
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz vargalex #36461 üzenetére
Nekem a szervizben frissítették, pont emiatt, a munkalap bizonyítja, hogy ott csinálták....
Van olcsó tabletem Kínából, azon tudok gyakorlatozni, ha kell, arra úgysincs gari, de ezt vállaltam, mikor vettem
Ha a garancia már lejár, utána mindegy, mi az ok...
Netbookomba víz került, ásvány, nyilván nem garanciás hiba, nem is próbálkoztam....
Magyarul a garancia nem azt a célt szolgálja, hogy a valamilyen okból megunt/nem szeretett/kopott/stb. készüléket cseréljük.... -
Glatius
őstag
válasz kelzsoca #36465 üzenetére
Semmi megoldás rá?
philoxenia
Sokaknak még az is magas, hogy a szolgáltató bizony kénye kedve szerint árulhatja ugyanazt a készüléket másnak olcsóbban, vagy jobb(-nak látszó)at adhat ugyanannyi pénzért.[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
vargalex
félisten
-
Beleczkil
tag
Kér kérdésem lenne
Az egyik Kelzsoca-hoz, van rá lehetőség vagy kilátás hogy az újabb romban legyen csoport csengőhang?
A másik kérdés, olyan programot keresek mint a nokiánál volt, black list hívásszürő, létezik ilyesmi az androidra?
Előre is köszi a válaszokat.
"10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem"
-
Jama85
tag
(#36448) Jama85
erre valaki?
-
cowboy_bebop
őstag
CM7-ben a hívás utáni fekete képernyő probléma megoldva, a köv. nightly build-ben talán már benne is lesz.
[ Szerkesztve ]
-
hedler
tag
Hali!
Nekem mostanra végre teljesen összeállt a Blade-om az FLB R8_Hunnal. Tök jó lenne minden, kicsit gyengusz a wifi, de nem vészes. A bluetooth viszont a kocsi kihangosítójára az istennek sem csatlakozik. Akár, hogy próbálom, semmi. A pulse mini azonnal csatlakozik, ez meg nem akar. És a fülesemhez sem. Próbáltam a marketről a bluetooth file transferrel is, de nem segített. Van valami ötletetek?Galaxy Note 2, Nikon D300, sigma 18-35 1,8, sigma 50-500 4/6.3
-
kekegsm
őstag
Sziasztok
1. Van valakinek infója róla, hogy mikorra lehet számítani a hivatalos 2.2-re?
2. Milyen fülest érdemes venni? Már annyi vélemény elhangzott, hogy most már tényleg nem tudom... Nekem a hangerő lenne fontos, buszon filmezés[ Szerkesztve ]
Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...
-
Erisz
csendes tag
válasz rzerge #28518 üzenetére
Szia ! ha kérhetném segíts nekem beállítani a call meter 3G-t.Mivel nekem még eléggé bonyolult és azt hiszem nagyon el állítottam. Tehát hogyan tudom beállítani a saját szolg. hívását, sms-ét, a más szogaltató hívásást sms-ét és az ingyenes számokat ?
Sőtt nekem olyanom is van, 1000 ingyen hívás 7 végén hálózaton belül és 1000 sms hálózaton belül bocsika ha kissé bonyolult vagyok de tényleg nem értek hozzá. Segítségedet előre is köszönöm. -
Jama85
tag
válasz kekegsm #36478 üzenetére
szia
2.2 nincs semmi infó, de nem érdemes várni rá.
Füles meg igazan mindenkinek más jön be, nekem pl a bluetooth füles, de van akinek agyba dugós, próbálj ki párat és ami neked tetszik azt használd.Ja és ha azt hallod hogy szerdán lesz az csak poén
Viszont valaki igazán segíthetne nekem ebben : (#36448) Jama85
[ Szerkesztve ]
-
Beleczkil
tag
válasz hedler #36477 üzenetére
hedler:
Hát szerintem két ok miatt is szerviz és garis csere.
1, a wifi gyengesége, Én is halogattam aztán szó nélkül cserélték, azóta a fél utca wifieit látom.
2. nagy valószínűséggel a BT-is csere ok lenne, nekem egy Clarion fejegységem van, az is elég hisztis, de csont nélkül kapcsolódott a Blade-hez.
djkrisz1: köszi
[ Szerkesztve ]
"10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem"
-
tpeti78
senior tag
Találtam egy egészen jól játszható unaloműzőt,fut szépen.
(Ha valaki esetleg igényt tart a full verzióra,jelezhet priviben! )
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
Jama85
tag
válasz kekegsm #36484 üzenetére
Szia
igen de az hogy nálunk is kiadják az a szolgáltatótól függ, ők meg nem sietik el. Én is így voltam vele hogy megvárom a hivatalos 2.2, nem akartam buherálni a telefont, de meguntam, és mivel kelzsoca csínállt egy flb r8 all-in romot ami kb 1 perc alatt fel lehet rakni semmi nem kell hozzá, így azóta azt használom és TÖKÉLETES.
-
Luissimo
veterán
válasz kekegsm #36478 üzenetére
1, -nincs hivatalos érkezési dátum , majd meglátjuk ha megjön.
2, -mitgondolsz , valaki megmondja a tutit, mindenki másféle fülest szeret.
Én pl. az imémt vettem át a postástól a Hong Kong-ból érkezett Brainvawz M1-esem és már bele is próbáltam.
Sikerült 20 dolláros akcióban hiozzájutni , nagyon király , még a gagyi gyári zenelejátszójával is.
persze nem a Blade-hez rendeltem, hanem a Cowon S9-hez, amivel klasszisokkal jobb zenéthallgatni mint a telóval.De szerintem egy Sennheiser cx300 II vagy 400 II, vagy a mostanában felkapott Xears-ek Németországból, amiket a hardveraprón 10 ezer alatt megkapsz már.
Nagyon jók !!szerintem egy Xears-el jóljársz, ha érdekel segítek, honnan rendeld.
Ja és a sokatemlegetett hangerő problémára reflekt állnék csak, Brainwavz M1-el, 39 ohmos impedancia, 112 dB érzékenység, nemhogy halk a kicsike, hanem vissza kell venni a hangerőt olyan 60 %-ra a szobában (utcán , BKV-n persze biztos fel kell tolni jobban, de ezt nemtudhatom, mert azzal nemjárok )
[ Szerkesztve ]
-
Glatius
őstag
-
bunnyhu
senior tag
https://divecenter.hu
-
tpeti78
senior tag
Bocs,megoldódott,most a router szopatott meg,egy reset megoldotta úgy látszik...
[ Szerkesztve ]
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
kekegsm
őstag
válasz Luissimo #36488 üzenetére
füles: filmhez kellene, szóval a hangminőségben nem olyan nagyok az elvárások, inkább a hangerő kell (Gene Hackmann hangját gyárival vagy Nokiával egyszerűen nem hallom, persze ez filmtől is függ).
A kérdés igazából adatokra vonatkozott:
impedancia? érzékenység? Kisebb Ohm, vagy nagyobb Ohm ad nagyobb hangerőt? stb.Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...
-
kelzsoca
félisten
válasz kekegsm #36484 üzenetére
Azokat a buhera romokat is szakértők készítik, és sokkal jobbak mint az alap gyári rom, egyrészt a fejlesztőknek nincs idejük megfelelően optimalizálni-beállítani esetleges hibákat kijavítani a szoftveren az adott modellre, ezeket a javításokat végzik el a romfőzők.
Nem véletlenül megy a sírás a T-s 2.1-es rom esetében sem...
Persze ha Te a gyári romot tartod jobbnak, azzal sincs semmi probléma, azt kell akkor használni
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
válasz kekegsm #36497 üzenetére
inkább a hangerő kell
Na ez nem nagyon van ennek a telefonnak. Persze emberenként és készülékekként változhat, nálam -gyári fülessel- elég gyér. Ha csend van, még egész elviselhető, de egy zajos buszon már egyszerűen kevés a hangerő, és akkor is torzít. Szóval szerintem mindenképpen olyan füles kellene, aminek a lehető legjobb a zajszűrése.
Kisebb Ohm, vagy nagyobb Ohm ad nagyobb hangerőt?
Ezt így nem tudom, de minél kisebb az ellenállás, annál jobb.(#36498) vampire17:
hangerő attól se lesz :/
próbáltam a CM7 RC1-et: kiraktam a zenét erősítőre, ugyanolyan halk és kaki a minőség mint 2.2-n.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic