Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Radeon_5

    aktív tag

    válasz SityiSXT #1010 üzenetére

    Koszi a beszamolot, erdekes! Alapbol szeretem a technikai ujitasokat innovaciokat - vegulis ez is az valamilyen modon. Csak az a baj hogy mostanaban mar szinte semminel nem erzem hogy azert lett hogy kreativabba tegye az embert es kiegeszitse, hanem csak hogy kivaltsa es lecserelje. Mi ertelme ennek igy? Marmint az emberek szempontjabol...ha ez meg igy erdekel egyaltalan valakit.
    Itt ugyanaz a kerdes mint mar szinte mindenhol, meddig engedjuk ezeket a dolgokat es hol az a pont ahol igazabol mar tegyuk le a lantot es mint ember szalljunk ki az egeszbol. Mert mar elvezet es kihivas sincs benne, sot tovabbi lehetosegek sem.
    Maguknak az embereknek (a kozonseg ez esetben) kell hogy meglegyen az az igenye es felismerese, hogy masik emberektol szeretne termekeket, muveszetet, es akarmi ilyesmit latni es fogyasztani ahol csak lehet, csak ekkora maradhat meg az emberi kultura mint olyan. (Japanban pl ez mar lehet hogy atbillent sajnos ezekkel a mangakkal, hologram koncertekkel amikre ugyanugy megorulnek). Es termeszetesen ezt a vasarlasunkkal is ki kell fejeznunk (szinte csak azzal tudjuk mar), hogy mi az amit tamogatunk es mi amit nem.
    Na bocs ez kicsit tag lett es nem is igazan a DJ teruletre ertendo hanem altalanosan, de itt is aktualis kezd mar lenni elegge.
    Zene keszites temaban talan meg az arpeggiator az ahol valahol en meghuznam a hatart hogy meg belefer mint kisgito technologia, es meg kreativkodast is elosegithet.
    Magat a DJ Studio cuccot lehet en is kiprobalom ha epp odajutok mar csak erdekessegbol is, de igy sok remenyem nincs es arra sem ingerenciam hogy hasznaljam is utana.

    Son of a Bit

Új hozzászólás Aktív témák