Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Patice

    Topikgazda

    (#4268) Phülöp:

    Csak érdekességként linkeltem be. Kíváncsi leszek, hogy akik ilyen cuccot használnak (gondolok itt a Sonore-ra, meg a Sonicorbiter SE-re), azok fognak-e majd idővel váltani erre.
    Az ár az meg egy dolog. Már az előző változatok esetében is drágábban adták, mint mondjuk egy Raspberry-t, de cserébe már az is többet tudott. OK, hogy a szoftveres támogatottsága limitáltabb, de többre is volt képes. Nem adják csak úgy a többlet tudást. :K

    (#4269) Ereshkigal:

    Én sem érzek késztetést az i2eX lecserélésére. Igaz, kicsit háttérbe szorult, mióta az USBridge-el játszom, de úgy döntöttem, hogy nem adom el a kockát. Nálam már elég sokszor bizonyított, hogy mennyire stabil és megbízható zenegép, szerver, stb. A natív eSATA port a szememben elég sokat ér mióta kipróbáltam OMV-vel otthoni NAS szerepben is. Nem volt szélvész a webes kezelővelülete, de szépen megcsinált mindent a maga komótos tempójában. Kb. mintha egy Syno "j"-s modellt használnék. Hálózaton 30-30 MB/s sebességgel tudtam oda-vissza másolni/írni a rá kötött HDD-re. Problémamentesen kiszolgálta a hálózati lejátszóimat is, szóval lehet még lesz olyan élethelyzetem, amikor újra ezt fogom használni. :))

    Szerk.:
    Hja, és igen, a szoftveres támogatottságról se feledkezzünk meg! Ha majd lesz rá mondjuk LibreElec, vagy sima Debian, esetleg Ubuntu, akkor érdemes lehet majd foglalkozni vele, addig nem.
    Armbian-on majd ha látom, hogy adnak ki rá rendszeresen frissített image-eket, akkor OK. :K

    [ Szerkesztve ]

    Eladó: Apple iPad mini 1 (2db)

Új hozzászólás Aktív témák