Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stigma

    addikt

    A napokban sikerült a Asrock NUC-ra (N3150-re) feltettenm a 6.2.3-as rendszert(6.2.3-25426 Update 3) , és eddig minden szuperül működik, viszont az alábi hibaüzenet néha néhe elöjön: [kép]
    A rendszer összetevői: Jun’s Loader v1.04b DS918+ és DMS 6.2.3 (DSM_DS918+_25426.pat)
    A hiba amikor elöjön, utána ki/bejelentkezés megoldja a problémát.
    Ennek több oka is lehet, pár beállításban/tűzfalban is engedélyeztem dolgokat, https-t DMS esetén engedélyeztem, 5001-es porton használom a webes felület elérésekor illetve használatakor.
    A fórumban 1 fő oka volt ennek a hibának, mégpedig a külső hozzáférés (letsencrypt) engedélyezése, de én egyenlőre ilyesmit nem csináltam még.

    Próbálok nem sokat kérdezni :DDD , mert NAS-al már van tapasztalatom(OMV) viszont van valami best practive mit érdemes és mit nem érdemes bekapcsolni?
    Egyenlőre 2 oldal van amit nézegetek beállíátsok terén:
    - https://blog.synology.com/
    - youtube-on syno "tips and trick" /settings setup videokat.

    Lényegében a NUC-ban van egy 1TB-os 2,5-es HDD-m amelyet BRTFS-re formáztam(SHR-re), titkosításthoz jelszót nem adtam meg, nem tudom mennyire jó vagy nem jó.
    Főként adat és fontos képek backup-ra lesz a NUC, legfőképp Photo Station és Moments lesz használva rajta.
    Ez a 2 app más és más helyre szinkronizálja a képeket, ezért majd valamit erre ki kell találnom (rsync vagy valami gyári drive szinkronizálást) viszont ezenkívól nagyon tetszik maga a DMS :DDD

    Ezenkívül ha más hibás nincs (fagyás/egyéb hibaüzenetek) és a rendszer minden elemét felismeri a rendszer (8GB ram, Gbit lan amit teszteltem is és megy) akkor kijelenthetem hogy jól telepítettem fel a rendszer ugye?

    Segítséget előre is köszi.

    ....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...

Új hozzászólás Aktív témák