Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Essejó

    Topikgazda

    válasz Protezis #15334 üzenetére

    Persze, hogy lehet de, hogy sikerül-e az esetfüggő.

    Bármikor ráférne egy kis update és ha akad valami fontos akkor az bele is kerül.

    Az hogy mi a különbség a gyári Syno és a Xpenó közt, az árán kívül megmondom a frankót fogalmam sincs mert nem volt még gyári Synóm, nem szorultam rá. Ám ha össze írtok egy listát ami nem egy ember szerinti, tényeken alapul akkor azt minden további nélkül bele írom, bár leszögezném, hogy a topik témája a Xpenology Bootloader és nem annak az összehasonlítása a gyári hardweren csücsülő Synologyval.

    Az, hogy hogyan végezz el egy frissítést főverzió esetén? Már megbocsáss, de a topikban ha nincs 100x leírva akkor 1x-sem. De vázolom nagy vonalakban csak a kedvedért:

    1, Először is a fontos és pótolhatatlan adataidat mentsd el, mindenképp egy külső meghajtóra.
    2, Töltsd le a frissítéssel megcélzott *.pat fájlt és a hozzá való loadert.
    3, Végezd el a loader szerkesztését (Vid, Pid, Mac adress, meg amire mg igényed van) a hogyan az le van írva a topiknyitóban, ezért nem ismételném magam.
    4, Írd ki a loadert egy megfelelő méretű PD-re, ha nem akarod fölöslegesen szívatni magad, akkor egy nem a legolcsóbb Második Dzsunka balra típusúra teszed. Ennek a PD-nek a Vid - Pid értékét használd a loader szerkesztésénél.
    5, Állítsd le a gépet, cseréld ki a PD-t kapcsold be, és imádkozz, esetleg előző teliholdkor áldozz fekete kakast a keresztútnál, állítólag segít. :D
    6, Ha sikeresen bebootolt: az az minden hardwer elemet és drivert elfogadott, akkor a Syno Assystant-al keresd meg és ha az megtalálja lehet örülni.

    Mindezek ellenére én még nem erőltetném a 6.2, szerintem még nagyon ß és bár vannak olykor sikeres telepítése, de még mindig a számuk elenyésző. Bár mindenki maga eldöntheti hogy szabadidejében mivel szívatja magát.

    Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?

Új hozzászólás Aktív témák