- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_o_g_y_i
őstag
A Prohardver kicsit le van maradva hírekben...
EZT NÉZZÉTEK
Nemrég vettem meg a Pantheon-t...
[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
Drizzt
nagyúr
Nepartakhoz honnan tudok keríteni Lga-1155-s felfogatót(tudtommal ugyanaz, mint 1156)? Jó esetleg hozzá valamelyik nem Xigmatek gyártmány is?
I am having fun staying poor.
-
csab991
senior tag
Sziasztok. Nem tudjátok, hogy Mo.-n lehet e kapni, Utgard-ot, ilyen hálós oldalút? Csak régóta böngészgetek már, de semmi.
-
sestertius
őstag
Kipróbáltam egy pár Xigmatek XAF-F1456 14-es ventit, meg a sima 1451-et is. Csak ajánlani tudom, nagyon jól összerakott ventik!
Xigmatek ventim ezelőtt még nem volt, de kellemes tapasztalat lett belőle.Régi ph 88 pozitív negatív nélkül, új ph-n azon felül...
-
őstag
-
őstag
Hmm...neked milyen van? Hálós vagy plexis?
Mert ha plexis, akkor arra gondoltam hogy esetleg elcserélhetnénk az oldallapot
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
őstag
Jah, most utánanéztem, de én is csak sima oldalút találtam
A linket meg köszi
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
TomiLi
addikt
Nagyon pofás mATX házikó! Kíváncsi lennék a minőségére, mennyire lehet stabil, mert ahogy nézem a képeket a külső burkolat ( "U" alakban az front oldal és a két oldallap)
a váz, és csak belül van egy két merevítő - tartó.
Az alu külső milyen vastag lehet? 1.5 max 2mm?Bogyorisz
-
sestertius
őstag
Jó darab, legalább egyedi, ha kellően erős, szobai ülő alkalmatosság is lehet belőle...
Én az új 120-as ventikre vártam, de úgy látom, sajnos közel sem lettek olyan kiemelkedőek, mint a 140-esek között az XAF széria. Kár...
Régi ph 88 pozitív negatív nélkül, új ph-n azon felül...
-
TomiLi
addikt
válasz sestertius #967 üzenetére
Hát a 110kg-mal nem tesztelném...Tetszik, hogy a Xigma is el kezdett gyártani "kocka" házakat, és ráadásul full aluból!
Elvileg január végétől van rá esély, hogy itthon is lehet majd kapni. Lehet, hogy teszek egy próbát...Bogyorisz
-
TomiLi
addikt
válasz sestertius #969 üzenetére
Még az is sok lenne neki...
Nem nagy, mert mATX lapokhoz van, de az eddigi felhozatalt nézve számomra ez a legjobb kialakítású! (ilyen még nincs a picaon, hogy a vga fölött van a táp állítva, így helyet hagyva a nagyobb cpu-hűtőknek!)99eurót említenek. Nem olcsó, de egy hasonló Lian Li-hez képest az! (50k +)
Bogyorisz
-
mrbig25
őstag
Üdv Mindenkinek!
Nem nagyon pörög a topik, de azért rákérdezek, hátha...
Pár napon belül tulaja leszek egy Thor' Hammer hűtőnek és érdeklődnék, hogy valakinek van-e tapasztalata azzal, hogy ez a hűtő kompatibilis-e ezzel a lefogató szettel: ACK-U01
...
-
-D4nO-
tag
Sziasztok!
Rendeltem egy Xigmatek Loki hűtőt (ekkora fér el max). Elvileg rá lehet dobni két ventilátort, viszont csak egyet adnak hozzá. Kérdésem az lenne, hogy számít, milyet teszek a másik oldalra? Mármint, ugyanolyannak kell lennie? Vagy a lényeg, hogy megegyezzen a kettő fordulat száma? Ha esetleg a gyárit is lecserélném, mert lehet hangos, akkor milyet ajánlotok (92mm)? És még egy utolsó kérdés, ezekről az adapterekről mi a véleményetek (120mm ventilátort 92mm helyre)?
Tudom, sok kérdés, de nem értek ilyesmihez. Köszönöm előre is!
o/
-
Dzsida72
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek nincs az otthonába egy ilyen: xigmatek porter cn881 chipset hűtő,
szívesen megvenném!
Üdv! -
férfiállat
tag
van egy xigmatek prime sd1484 proci hűtőm és mellé egy i5 3570k-s proci az alaplapon van oc gomb amit be is kapcsoltam így 4200-n pörög alapból a problémám az hogy az aida64 kiírja a mag hőmérsékleteket is és a cpu1-es mag és a 3-as meg között átlagban 10-15 fok különbség van, arra lennék kíváncsi hogy ez elfogadott vagy én raktam fel rosszul a hűtőt??
illetve hogy alapból 30 fokon van a proci pedig 17-n kellene lennie
-
NFree
addikt
Sziasztok , van egy xigmatek achiles 775 ös proci hűtőm, nem tudjátok hannan tudnék szerválni hozzá , valami átalakítót hogy atöbbi foglalatra is felmenjen ? pl 1150
vga
-
mufi
senior tag
De sajnálom, hogy eladtam
Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
sowi
őstag
sziasztok, xigmatek nebula c tipusu hazat hasznal valaki?
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest