- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
Nah, akkor hátha jövőre ha netán valami elmezavar miatt lecserélem a gépet, legalább hűtőt nem kell vegyek, nagyon bejött nekem ez a kis drága , szerintem ,hogy egy kicsit most lelóg a prociról, mert ugye nagyobb , minta red scorpion, remélem pont jó lessz a core í7-hez
vga
-
sz.j
nagyúr
És ha lesz hol lehet majd kapni?
Mert jelenleg még Xigmatek hűtőt sem lehet kapni ...
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
NFree
addikt
Akkor mega thanx fiúk,
Mostmár Így jobban alszomvga
-
sz.j
nagyúr
Köszi szépen, de nekem többek között van egy S1283 hűtőm is.
De ha majd megjelennek az új hűtők (pl. "C" vagy ennek a síma változata) azt már a jelen állás szerint bonyolult lesz beszerezni.Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
NFree
addikt
Nah megtaláltam, véletlen közbe, az a bibi nem tudja pontosan , hogy a "C"-e de valami újfajta mert a csövek már közelebb vannak egymáshoz, Seneritnél vette de ez volt az első meg tán eggyenlőre az utolsó darab, azt írta ő is ugy kunyizta el mert a boltba azt mondta neki az eladó , hogy eggyet kaptak bemutató db-nak,hogy fotózzák meg írjanak róla véleményt. aztán sikerült neki megvenni.
vga
-
sz.j
nagyúr
Ha a hp csővek nincsenek nikkelezve, akkor nagy valószínűséggel a HDT-S1284 EE hűtő lesz.
[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Bálint85
senior tag
Hali
- Van egy olyan gond a haveromnak, h RED SCORPION-S1283 van neki ilyen sipoló hangja.
- Ez alapból ilyen vagy gyári hiba lehet?
- Vagy érdemes lecserélni egy Achilles S1284C-re?
- Különben melyik hűt jobban RED SCORPION-S1283 vagy Achilles S1284C ?http://www.anandtech.com Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
-
Pubszon
veterán
Ha minden jól alakul, jövő hét elején én is Xigmatek tulaj leszek, mégpedig egy Achilles-el.
Nagy nehezen tudtam szerezni, mert nándika "szabadságon" van, senerit meg nem válaszol, az alien-be meg egyszerűen nincs, sz.j meg nem adta el a picit sérült 1283-ast.
De kitartó voltam, és itt a PH!-n az apróba találtam egy Achilles-t.
Kiváncsi vagyok mit fog művelni a Quad-al.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
TazLeacher
nagyúr
Újra itt, immáron új procival. Le a kalappal az S1283 előtt!
Az új Quadot 3,825-ön 1,5 óra prime után is 60 fok alatt tartja. Mindez egy 8K-s léghűtés!
-
sz.j
nagyúr
"... sz.j meg nem adta el a picit sérült 1283-ast. "
Ez így egy kicsit pontatlan.
A sérülés miatt, az esetleges félreértések elkerülése érdekében, nem postázok, csak személyes átvétel lehetséges.(Megemlítem, hogy volt más olyan jelentkező is, aki a "picit sérült" hűtőért 3k-t ajánlott. )
Amúgy gratulálok az új hűtődhöz.
[ Szerkesztve ]
-
Pubszon
veterán
Jaj, bocsi, tényleg így volt.
De láttam a képeidet, nem vészes a sérülés, a postán meg ha sérült volna, akkor így is úgy is baja lett volna.
Köszönöm a gratulációt, remélem minden rendbe fog zajlani a beszereléssel is, legalább egyúttal ki is portalanítom kompresszorral a gépet, főleg a tápot.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Pubszon
veterán
Az LGA1160-nak a hűtőfelfogatása új lesz vagy pedig olyan mint az LGA775-és vagy az LGA1366-é?
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
sz.j
nagyúr
Nagyon szomorú vagyok ....
Kölföldön már kapható az új fejlesztésű S1284EE hűtő, itthon meg semmi.Pedig erre a hűtőre várva adtam el nem rég az S1283 hűtőmet.
[ Szerkesztve ]
-
Henk
veterán
válasz TazLeacher #724 üzenetére
Közelebb vannak a hp-ok egymáshoz,így a 2 szélső is jobban felfekszik a cpu-n.Mert a réginél azt sérelmezték,hogy a 2 szélső nem nagyon ért hozzá a procihoz.
Ezáltal állítólag jobb lesz a hatásfoka,meg azt hiszem több lamella is van ezen mint a régin. -
Henk
veterán
válasz TazLeacher #726 üzenetére
Van aki szeret újítani.
Néha én is cserélek ok nélkül dolgokat a gépben,nem is mindig válik előnyére a dolog.
sz.j:azt hittem gyorsan eladta ezt is mikor megláttam,hogy megjelent az EE. -
sz.j
nagyúr
válasz TazLeacher #726 üzenetére
"... Nálam prime alatt a sima 60 foka alatt tartja a prockót. Ezért eladni egy hűtőt..."
Tudod, van aki a vga-it cserélgeti sűrűn, más meg a hűtőjét.
Mint köztudott proci és proci között is előfordulhat eltérés, nem csak tuningolhatóságban hanem hőmérsékletben is!
Igaz nem tudom, hogy nálad milyen beállításon "tartotta 60° alatt" prime alatt, de nekem egy eléggé forrófejű procim van, ennek ellenére 1,2V környékén nálam is 60° alatt tartotta a hőt.
De mivel én elég sűrűn tuningolok ahhoz, hogy elfogadható hőmérsékleten tudjam 4,5G-n vagy 4,6G környékén síkeresen futtatni a prime-t nagyon jó hűtésre van szükség.Ezért is volt/van szükségem a hűtők tesztelésére, cserélgetésére.
-
sz.j
nagyúr
válasz TazLeacher #730 üzenetére
Már bocsi, de ki mondta azt, hogy nincs hűtőm?
Van kettő, nem is akár milyen, de sajnos az eddigi egyik legjobbat adtam el, vélhetően a mégjobb reményében.Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
engusz
veterán
Én vízzel gondoltam rátámadni az enyémre. Van is egy CoolIT Pure elfekvőben, amire azt mondják, hogy elég jó. Azonban még nem volt érkezésem érdemben foglalkozni ezzel. Most Achilles + Enermax Cluster páros teljesít szolgálatot a procin.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
sz.j
nagyúr
"... Most Achilles + Enermax Cluster páros teljesít szolgálatot a procin."
Nálam meg TRUE + Xigmatek Crossbow "kombo", eddig szuperül.
Igazán "átvehetnéd" a Xigmatek hűtők forgalmazását!
-
engusz
veterán
A TRUE rendben van, szerintem kiváló darab.
Xigmatek volt egy darabig, de nem tudom, hogy mikor lesz újra. Szólok, ha ezt a vonalat helyretettem. Eddig nem nagyon volt idő, se kapacitás ezzel foglalkozni. Pedig komoly cuccokat tesznek le az asztalra.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
jugeen
addikt
-
sz.j
nagyúr
Kösz az infót, kellemes darab ..., bár jobb lett volna egy komolyabb hűtővel összevetni.
Most már csak arra lennék kiváncsi, hogy az S1284EE és a Dark Knight közül, ugyan azzal a ventivel, melyik hűt jobban.
-
-
sz.j
nagyúr
Várom, viszonyításnak az is jó lesz ..., mert egyenlőre csak LGA775-ben gondolkodom.
Addig is egy kis "előzetes teszt".
[ Szerkesztve ]
-
Pubszon
veterán
NA megjött az Achilles, de sztem csak holnap lesz felszerelés.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest