Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz bloggiold #8195 üzenetére

    Ha az ottani leírás szerint csináltam kaptam a 6.7.14 ROM telepítés után egy hatalmas BootLoop ot! pedig 2x próbáltam és Clean all opcióval telepítettem! de aztán kis gondolkodás után rájöttem mi lehet a gond! :D

    Nem csinált telepítés közben magának Hard Reset-et, pedig a 2 telepítés más más Miflash progival volt csinálva, tehát az se lehet a gond! Telepítés után meg ugye már nem lehet Hard Resetet sehogy csinálni!

    Szóval a lényeg mielőtt telepítenéd a 6.7.14 ROM ot közvetlen előtte kell a telóban egy gyári állapot vissza állítást csinálni, és ahogy resetelte magát a teló, már nem szabad hagyni hogy elinduljon a rendszer hanem nyomni folyamatosan a power gombot amíg ki nem kapcsol teljesen a teló! Ha van fenn TWRP akkor még könnyebb mert ott gyorsabb és egyszerűbb a HR -t megcsinálni!

    Én a gyorsabb de bonyolultabb módszert választottam! a 6.7.14 telepítés után csak Bootloader módba fog indulni a teló innen át billentettem EDL -be majd a saját Miflash alól telepíthető TWRP -t feltettem TWRP be el lehet indulni ez után, és ott csinálni egy Hard Resetet ez után már indult rendesen a 6.7.14 es ROM, de itt jön a csavar ugye a TWRP feltétele kicseréli a recovery -t és a emmc_appsboot.mbn -t is, így pedig nem fog működni a hivatalos BootLoader nyitás, ezt vissza kell állítani a gyári 6.7.14 Rom ban lévőre!
    Szóval ez így elég bonyolult megoldás(aki nem tudja ezeket hogy lehet megoldani), inkább a könnyebb utat válasszátok, hogy még a rom telepítés előtt nyomtok egy gyári állapot vissza állítást és ez után már nem engeditek elindulni a telót hanem egyből telepíteni EDL módban a 6.7.14 ROM ot!

Új hozzászólás Aktív témák