Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
válasz D1L1ZS #74050 üzenetére
Az internet nem tudom melyik szegletében jàrtàl, de biztos nem jó helyen ha a kérdéseidre nem kaptàl vàlaszt. F2P jàtékokhoz nem kell Gold, megy anélkül is a multi. Fizetős jàték multijàhoz màr kell Gold. A GamePass nem tartalmazza a Gold-ot, az csak a GamePass Ultimate szolgàltatàscsomagban van benne. Illetve magàban is vehetsz Gold-ot, ha egyàltalàn nincs semmi szükséged a GamePass-re.
Szerk.
Kérdéseidre az összefoglalóban is megtalàlod a vàlaszokat.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
atees
őstag
Sziasztok! Van most vhol jó akció series S-re? Lehet lecserélném a one S-t.
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
hakydakillah
senior tag
Sziasztok, volt már valakinek gondja Xbox One controller Series X-hez való kapcsolásával? Eddig PC-n használtam, most probáltam X-hez syncelni, de sehogy se megy. Már updateltem, pribáltam kábelesen is (ilynkor vibrál egyet) , de semmi.
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Belenéztem egy órát az új Halo kampámyába...nem volt eddig szerencsém a Halo sorozathoz, talán még X360-on haverral toltunk local multiplayer-t. De ez tök jó! Kötődik a story az előzőekhez?
Sic Parvis Magna
-
Wesder
félisten
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hombre[EU]
veterán
"érdekes" ez a checkpoint rendszer a haloban ha nem lenne grappling hook akkor kezdhetném elōrōl az egészet
Life, Uh, Finds A Way
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #74059 üzenetére
Meg a Halo Wars 1-2-é.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
hakydakillah
senior tag
válasz hakydakillah #74054 üzenetére
Nah azóta PC-hez kapcsoltam az X-es kart, azon megy mindkettő, de emiatt már az sem akar konzolhoz csatlakozni
-
30z.Samu
félisten
-
veterán
Én is előzetes ismeret nélkül játszom. Illetve az halo 1 felújított változatát végigjátszottam és a másodikba belekezdtem, de félbehagytam mikor jött az Infinite. Neten dióhéjba átolvastam a történéseket az Infinie-ig. Bőven elég annyi azért nem egy háború és béke szintű sztorija van. Nekem nem volt türelmem minden részt kijátszani az Infinite-ig akkora hype van körülötte meg itt fórumon is mindenki rákattant. Nyugodtan elkezdheted ha átolvastad a sztorikat neten vagy megnézel egy videós összefoglalót az előzményekről.
-
dunc
nagyúr
válasz hakydakillah #74061 üzenetére
A kis gombot nyomtad hosszan a padon, és az x boxon?
Úgy így próbáltad?[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
hát a bossfightok nem a legerōsebb része a játéknak Bassus vs ajtókeret
Life, Uh, Finds A Way
-
nagyúr
Sziasztok!
Jövő héten érkezik a Series X-em, itteni tanácsokat olvasva vettem is megbízható eladótól 17 hónapnyi GPU-t. Monitorral fogom használni, ami egy Acer Nitro xv340ckp, 3440x1440-es, 144Hz-es nagy monitor.
Tudom, nem megy a 21:9, de gondolom, sima HDMI 2.0-n menni fog egy 2160x1440-es felbontás, két fekete sávval kétoldalt, még az is lehet, hogy ezesetben megy a 120Hz, vagy 100 legalább.Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Elderath
őstag
Hát ez a halo single elég snoozefest. Nem tudom minek erőltetik ezt az open worldöt itt.
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Guitar14
senior tag
válasz wolf88 #74070 üzenetére
Én még nem játszottam az új résszel viszont itt írták már a problémát, hogy l.skywalker-t idézzem:
"A nyelvi dolog pedig a magyar nyelv miatt akad be. Aki magyar nyelven futtatja a konzolt, annak a legközelebbi regionális támogatott nyelvet állítja be alapértelmezettnek."
Ha a játékon belül nem találsz semmi ilyesfélét akkor a konzolt kéne átállítani angolra. (ha jól olvastam akkor újból leszedi a német pakkokat)Ezt csak olvastam itt a topikban tehát nincs tapasztalatom - próbálkozz aztán max. kijavítanak engem.
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
nagyúr
válasz hombre[EU] #74071 üzenetére
Kiderül, remélem, azért fog mást is, már a Ps4 Pro is ment 2160x1440-ben, a Hz-re nem emlékszem sajnos.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Moby
addikt
válasz Elderath #74069 üzenetére
Szörnyű. Az első két chapternél azthiszed végre kapsz egy jó Halo-t, aztán pofáncsapnak ezzel az üres, élettelen, felesleges, dögunalmas openworld nyomorral. Ami még talán lehetett volna jó is, ha lenne bármi értelme vagy haszna, de semmit nem tudtak vele kezdeni. Egy totál időhúzó, filler, alibi hülyeség, amit cipőkanállal erőltettek bele.
-
nagyúr
Pedig a monitorom ezt írta ki, érdekes akkor. Biztos csak optimista volt
Más: ha már a sima One-on is bel elhetett lőni 4k beállításra, egy ilyen montirot, kétoldalt fekete csíkkal, szerintem nálam sem lesz gond. Aztán max tévedek és mérges leszek, vagy monitort cserélek
-
darkstreet89
tag
Valaki mostanában vásárolt Mtc-ről?
-
Zoleee83
addikt
válasz darkstreet89 #74078 üzenetére
Most tervezek Brazíliában élő ismerőst megkérni, hogy küldjön gift card-ot.
Miért probléma lehet vele?* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
-
Wesder
félisten
Playlist and Challenge Improvements coming to Halo Infinite next week
New Playlists
- Slayer
- Free For All
- Fiesta
- Tactical Slayer (SWAT)Challenges
- Removing or reducing requirements for frustrating ones
- Adding new challenges for new playlistsI guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
AMD Power
titán
Sniper Elite 5 és jön a GP-be majd! De király! Kedvenc sorozatom....
-
nagyúr
válasz hombre[EU] #74089 üzenetére
Van pár videó a yt-on, ahol be tudták állítani. Majd írom, mi lett a végeredmény
Ahogy nézem, be kell kapcsolni a monitoron a freesync-et, aztán enedényezni a variable refesh rate-et, ésakkor megjelenik az 1440p, mint opció.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Döglött Róka #74094 üzenetére
Van ez így. Az emberek a 90-100 napos BattlePass-okhoz vannak hozzàszokva. Fél évig nem akarnak egy Seasont jàtszani. Most ezekkel a könnyítésekkel megvan a 90-100 nap, csak a content meg ugye attól még 6 havonta fog jönni. Màs nem fog vele jàtszani a BP kiszedése utàn, csak a nagyonfanok, mivel a 100-as szint utàn nem ad semmit, nem úgy, mint mondjuk a RocketPass.
-
42861
senior tag
válasz hombre[EU] #74085 üzenetére
Az ugye megvan, hogy ez az AI nem Cortana?
-
T.Peter
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest