- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
Mindenki nyugodjon le a pi**aba meg don’t f*s, lesz 4k60fps series X-en meg 1080/60fps series S-en mire kijon
[Forza Horizon 5 Creative Director Clarifies 4K/60 FPS Option Will Be Ready For The Game At Launch]iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz hombre[EU] #53703 üzenetére
lesz, de mindenki azon hisztizett hogy nem 4k a 60FPS
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Hunt3r22
őstag
4k 120 fps és Rt-t szeretnék.
Xr
-
-
hombre[EU]
veterán
hát a 4k az manapság sok minden lehet
ha ügyesek akkor kisebb képbōl készítenek 2160p-t, ha kevésbe akkor eldobálja majd a felbontást. a rosszabbik eset,ha nagyon megvágják a minōséget és natív 4K-t renderel.az új jâtékok közül performance módban egyik sem homályos/pixeles mind nagyon jól néz ki pedig DRS-t használnak. láttam játszottad a recsitet, ott a 60fps módok ilyen ~1440p-bōl állítják össze a 4k képet és nincs gond a látvánnyal
Life, Uh, Finds A Way
-
-
hombre[EU]
veterán
👀 Tune into Xbox Games Showcase Extended for conversations with studios like:
✅ 343i
✅ Double Fine
✅ Ninja Theory
✅ Obsidian
✅ Playground Games
✅ Rare
✅ World’s Edge
✅ + our talented dev partnersThursday June 17 at 10am PT / 1pm ET / 6pm BST
Life, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #53717 üzenetére
Ninja Theory érdekes lesz remélem.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
pzstm
titán
válasz Wesder #53719 üzenetére
Ezt raktak ki:
Tune in tomorrow for a behind the scenes update on the development of Senua’s Saga: Hellblade II.
Thursday June 17 at 10am PT / 1pm ET / 6pm BSTiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
balazs025
senior tag
-
-
Steve1207
veterán
válasz balazs025 #53721 üzenetére
Már a Yakuza új része is 900p-vel jött, hogy tudja tartani, szóval nem meglepő. Hasonlóképp a Medium is kb ennek felelt meg és csak 30-at tudott, sőt pl a Village-nél is, ha 60 lett volna a cél, akkor az a max, ami kisajtolható. Szóval reális a többi játékot nézve.
.
-
balazs025
senior tag
válasz 30z.Samu #53722 üzenetére
Nem magamtól szedtem az 1080p@30fps-t, ahogy wesder is írja.
Q: How does Forza Horizon 5 perform on Xbox Series X|S?
A: On Xbox Series X Forza Horizon 5 will feature 4K resolution at 30fps, on Xbox Series S Forza Horizon 5 will play at 1080p resolution at 30fps. Both platforms will feature a performance mode that runs at 60fps. -
ProEvoFan
nagyúr
Mintha egy PCs topikban lennék.
Röpködnek itt az fps/felbontás számok. -
addikt
válasz balazs025 #53732 üzenetére
Én inkább másik oldalról közelítem meg. Bár ezen témázgattunk a másik topikban is.
Szerintem korábbi generáción a játék sima működése miatt beáldoznak a megjelenítésen. Részlegesen. Árnyék, fények (pl. beszűrődő napfény), esőben vízpára (ha lesz)...stb...stb.
Tehát én nem a felbontáson vagy az FPS -en pörögnék. Ami persze elképzelhető, hogy nem lesz fix. Leginkább One és One S -nél.
Szerk.:
Azt viszont kizártnak tartom, hogy rosszabb legyen az elmény, mint FH4 -nél.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Medocsabi
addikt
válasz craftsman01 #53700 üzenetére
Nem bántottál meg, én a classic óta xboxos vagyok, tudtam mit veszek.
-
hombre[EU]
veterán
Life, Uh, Finds A Way
-
addikt
-
addikt
-
parandroid
félisten
válasz GalaHU #53683 üzenetére
Na, az a kemény, te vagy az, aki véleményezheti a sorozatot.
Én sajnos csak 2012-ben szálltam be, a Motorsportokkal csak bohóckodtam, a Horizon nagyjából kész lett, de nem hajtottam acsikra, aztán valamikor 2-3 éve kezdtem bepótolni a dolgokat, de mostanra meg már egy csomó minden nem elérhető (sajnos anno meg sem vettem pár kieget). Ugyanígy sajnos FM5-ig sajna már a storefrontok is le vannak zárva, meg a multik is (a ligák már az FM6-ban is), szóval erre a szintre én már el sem tudok jutni.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
addikt
Heliborne Xbox trailer. Mivel ma jelent meg. 10.400 HUF
-
hombre[EU]
veterán
válasz hombre[EU] #53739 üzenetére
végignéztem. konklúzió: series s-re ne vegyétek
Life, Uh, Finds A Way
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #53739 üzenetére
Mikor 8 percnél az asztali lámpás résznél váltott Series X-re letettem a hajam, nagyon durvát alkottak a 4A-nál.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #53745 üzenetére
1-1.5 év utàn màr nehezen tudnék visszatérítést kérni.
Szerk.
De lehet 2. Nem emlékszem. Filléres volt Argentínból.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest